Podimo

Er du en af dem, der elsker at have noget godt at lytte til? Og vil du gerne have et stort og varieret udvalg, som du kan blive ved med at gå på opdagelse i?

Hvis det er tilfældet, eller hvis du gerne vil opleve, hvad den gode podcast kan, så bør du helt sikkert se nærmere på tjenesten Podimo.

Podimo er specialiseret i at formidle lydbøger og podcast til de nysgerrige og lytteglade abonnenter. Måske det vil være interessant for dig at blive en af dem.

podimo 2022

 

Hvad er Podimo?

Podimo er en dansk virksomhed, der så dagens lys på markedet i 2019. Den adskiller sig fra andre udbydere af samme type ved at have et stærkt fokus på de gode oplevelser formidlet gennem lyd.

For eksempel giver et Podimo-abonnement ikke adgang til e-bøger, kun lydbøger – og naturligvis podcasts.

Navnet understreger den klare dedikation til podcast-formatet og de mange muligheder, det rummer. Men lydbogsudvalget er en vigtig del af sortimentet i egen ret, med tusindvis af titler.

Danske lyttere vil muligvis også kunne genkende podcasts på Podimo, som tidligere har været en del af sendefladerne i det traditionelle radio-landskab. For eksempel programmer, der tidligere var at finde på P3 og Radio24Syv.

Podimos succes afspejler blandt andet, at danskernes lyttevaner har ændret sig meget i løbet af de seneste år.

 

Podimo app

De fleste, der stifter bekendtskab med Podimo, vil lære tjenesten at kende gennem dens app. Det er den måde, vi oftest bruger de forskellige tjenester på. Det egner sig godt til de mindre enheder som telefoner og iPads. Og det er efterhånden mange, som netop lytter til deres foretrukne lydbog eller podcast, når de er på farten eller laver noget andet, der ikke kræver for megen opmærksomhed.

Det stiller krav til selve appens brugervenlighed og kvalitet. Og det er man selvfølgelig også bevidst om hos Podimo.

Algoritmerne i appen gør det nemmere for dig at finde nye podcasts og lydbøger, som interesserer dig og stimulerer nysgerrigheden. De mange podcasts og titler kan være svære at få overblik over. Men kendskabet til dine lyttevaner og søgepræferencer gør det nemmere for appen at finde det frem, som udvider horisonten for dig som lytter.

På den måde kan du altid finde nye og spændende programmer og historier at vende tilbage til, hver gang du bruger Podimo.

 

Podcast

Der er rigtig mange måder at gå til dine podcast på. Og det kvalitetsrige udvalg, der er adgang til med et Podimo-abonnement, gør kun variationen større.

Hvis du er ny som podcast-lytter, er det et glimrende sted at starte. En oplagt vej ind i den store podcast-verden er, at betragte det som en måde at høre dine foretrukne radioprogrammer på. Du kan så at sige fortsætte der, hvor radiolytningen slipper.

Måske lige bortset fra nyhederne og musikken kan man faktisk opleve noget, der minder om en hel sendeflade i radioen. Og ligesom i radioen lærer man med tiden værterne at kende. Det bedste fra radioen og streaming i et.

De fleste har en række emner og genrer, der i særlig grad vækker nysgerrigheden og holder opmærksomheden fast.

Når du finder dine foretrukne podcasts, er det oplagt at gå frem efter genren. Der er hundredvis af forskellige podcasts på Podimo, og helt sikkert også noget for dig. True crime, historie eller spiritualitet. Politik, interviews, underholdning og kærlighed.

Podcasten som format har Podimo som et af sine rigtige hjemsteder, og flere af titlerne findes kun på Podimo.

podimo 2022

 

Lydbøger

Litteraturen og de gode fortællinger finder du også i lydbøgerne. Der er mange, som får øjnene – og ørerne – op for glæden ved høre de gode bøger.

På Podimo er der tusindvis af velvalgte lydbøger i alle tænkelige genrer. De lange, sammenhængende lytteoplevelser kommer virkelig til deres ret med en god lydbog. Formatet egner sig til fordybet, koncentreret lytning. Men også til de mere adspredte og hyggelige stunder med en god stemme i ørerne.

Der er stor variation i udvalget af lydbøger på Podimo. De afspejler i høj grad danskernes læsevaner og det bedste fra de mest populære genrer på bogmarkedet.

På Podimos hjemmeside kan du se et fint udsnit af de spændende titler. De er blandt andet inddelt i kategorier som krimier, medrivende romaner og biografier med stærke personlige fortællinger.

Du får adgang til det hele med et abonnement hos Podimo. Medlemskabet koster ca. 60 kr om måneden, og det giver ubegrænset adgang til alle de bøger, du har lyst til at læse. Hvis vil prøve at stille læselysten med en god lydbog, kan Podimo være stedet at starte.

 

Streamingtjenester oversigt

 

 

Scroll to Top