Fastspeed Internet anmeldelse

Fastspeed Internet anmeldelse – Bestil lynhurtigt bredbånd

fastspeed-Internet-logo
4.7
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
99 kr/md.. i 6 mdr. derefter normalpris 299 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.

 

Derfor er Fastspeed oplagt som din næste bredbåndsudbyder

I vores moderne verden er det stort set ikke muligt at leve uden adgang til internettet. Det digitale liv og det analoge liv er i høj grad smeltet sammen, og du kan i dag ikke have det ene uden det andet. Derfor er det vigtigt, at du har den helt rette udbyder af bredbånd, så du får så optimal dækning og adgang til internettet som overhovedet muligt.

Der findes mange forskellige udbydere af bredbånd i Danmark, og hver især har de deres fordele og ulemper. I denne guide vil vi introducere dig for Fastspeed, som er én af de nyere bredbåndsudbydere, men som også er én af dem, der har sat størst aftryk på markedet. Læs her, hvad Fastspeed udbyder, hvem der står bag Fastspeed, og hvorfor Fastspeed kan være det helt rette valg for dig.

 

fastspeed Internet logo

 

Hvad er bredbånd?

Men inden vi kommer så langt, er det vigtigt at være bevidst om, hvad der menes med ”bredbånd”. Der er i denne sammenhæng ikke tale om en bredt snørebånd, men derimod om den kanal, der transporter informationer og data frem og tilbage i hele verden.

Bredbånd – som Fastspeed udbyder – er din adgangsbillet for at komme på internettet. Med bredbånd får du mulighed for at downloade og uploade data til The World Wide Web, og bredbånd er den mest anvendte måde at få internet i Danmark.

Bredbånd er dog ikke det samme som fibernet. Hvor fibernet leverer data og internet gennem et fiber-kabel, får du ved bredbånd forbindelse gennem et coax-kabel. Ved Fastspeed gør man brug af både coax og fiber, og du kan på den måde få adgang til hurtigt internet uanset, hvad du foretrækker.

 

Fastspeed-internet uden begrænsninger

Folkene bag Fastspeed forstår, at man i en moderne verden har brug for internet. Ubegrænset internet. Derfor har Fastspeed også valgt at holde sig fra nogen form for hastighedsbegrænsninger, som man ser andre udbydere sætte op – det er særligt udbredt i USA, hvor borgerne oplever langsommere internet i mange dele af landet.

Fastspeed bryster sig af at have skrællet alt det overflødige indhold væk, så der kun er én ting du skal forholde dig til: Billigt bredbånd. Folkene bag Fastspeed tror ikke på, at man bør gå igennem endeløse procedurer og takke ja til alverdens ekstra lir for at få en god internetforbindelse. De tilbyder derfor kun ét produkt: Maksimal hastighed til en minimal pris.

 

Hvorfor bør du overveje Fastspeed?

Mange danskere har på et eller andet tidspunkt skrevet sig op til at modtage internet fra en udbyder i Danmark, men det er de færreste, der med overbevisning i stemmen kan sige, hvorfor de traf det valg til at starte med. Endnu færre kan med god samvittighed indrømme, at de sidenhen har undersøgt markedet for billigere alternativer.

Der er som regel et billigere alternativ, og du kan på sigt spare mange penge ved at vælge en billigere Internetudbyder af bredbånd. Du bør derfor tage dig tid til at undersøge det danske marked og finde frem til, hvor du får det bedste internet til den bedste pris.

Fastspeed har som erklæret mål, at de vil levere så billigt internet som overhovedet muligt. Det vil de gøre ved at skære alt det unødvendige fra, så fokus alene er på bredbånd. Dermed har Fastspeed også bedre muligheder for at tilbyde dig en god pris, da de ikke skal forholde sig til mange andre aspekter som TV-pakker og mobilabonnementer.

 

Hvem ejer Fastspeed?

Fastspeed er en udbyder af bredbånd, der blev stiftet tilbage i 2018. Virksomheden har derfor ikke mange år på bagen endnu, men folkene bag Fastspeed kender dog indgående branchen. Stifterne er tidligere ansatte ved blandt andre TDC, YouSee og Fullrate, og derfor har de kendskab til, hvad der gør en god udbyder af bredbånd god.

Ved Fastspeed har stifterne en vision om, at det skal være muligt for alle danskere at få adgang til en stabil internetforbindelse til en fair pris. Som de selv beskriver det på deres hjemmeside, så er deres mission at blive danskernes foretrukne leverandør af bredbånd, og det skal ske ved at udbyde ét enkelt produkt til markedets bedste pris.

 

Hvilke priser har Fastspeed?

Spørgsmålet er så, om denne mission rent faktisk er lykkes? Tilbyder Fastspeed virkelig en stabil bredbåndsforbindelse til en overkommelig pris?

Hos Fastspeed afhænger prisen af dit internet helt af, hvilken forbindelse din husstand i forvejen har, og hvilke præferencer du har i forhold til adgang og hastighed. Hvor du bor i landet, spiller en rolle i forhold til hastigheden på dit bredbånd.

Hvis du vil have en klassisk internetforbindelse med kabel-TV-stik, vil prisen ligge på mellem 200 og 300 kroner om måneden. For de penge får du en meget fornuftig internethastighed, der kan dække langt de fleste behov hos en gennemsnitlig dansker.

Fastspeed har dog som regel en god introkampagne kørende, hvor du ofte kan få gratis oprettelse, WiFi-router og 1000 Mbit til en overkommelig pris, som i mange tilfælde kan betale sig at overveje.

 

Hvad siger Trustpilot?

Du skal dog som regel ikke tage udbyderens egne ord for gode varer, men i stedet tage dig tid til at google anmeldelser og testoversigter. På den måde får du et mere bredt og retvisende billede af, om udbyderen lever op til sine ord.

Trustpilot er altid et godt sted at starte, da brugere i hele landet her har mulighed for at give en ærlig anmeldelse af deres oplevelse. Fastspeed klarer sig imponerende godt på Trustpilot, hvor mere end 31.500 kundeanmeldelser giver bredbåndsudbyderen en samlet score på 4,7/5.

 

God service og hurtig oprettelse

Der er især to aspekter, der går igen i de mange positive anmeldelser på Trustpilot: Fastspeed leverer god og venlig kundeservice, og så er det nemt og hurtigt at få oprettet sig som bredbåndskunde.

En bruger skriver for eksempel i maj 2021 sådan her: ”Hurtig respons. Vi fik en rar, venlig og tålmodig service begge gange vi ringede for at spørge ind til oprettelse. De forklarer også det tekniske, så man forstår det”.

En anden bruger skriver sådan her: ”Rigtig god service! Hurtig og overskuelig samtale, hvor tingene kom i orden med det samme.”

 

Fastspeed vs Hiper

Men hvordan klarer Fastspeed sig i forhold til de andre bredbåndsudbydere på markedet? Fastspeed er langt fra det eneste firma, der har bredbånd som sit kerneprodukt, og derfor giver det god mening at sammenligne virksomheden med andre i Danmark.

Den mest nærliggende konkurrent at finde i dag er nok Hiper, da de – ligesom Fastspeed – har som erklæret mål at levere det bedste og billigste bredbånd. Hiper befinder sig i samme prisklasse som Fastspeed, og de kræver også begge, at man binder sig i 6 måneder.

Forskellen er dog, at Fastspeed giver dig den maksimale hastighed, du fysisk kan få på din adresse, til den samme pris. Det betyder, at hvis du har mulighed for at modtage 1000 Mbit, vil du få 1000 Mbit – du skal hverken betale mere eller mindre end den faste pris.

Fastspeed har også den klare fordel, at du rent faktisk får flere goder med i købet, når du opretter dig. Fastspeed kører typisk en oprettelseskampagne, hvor du sammen med dit bredbånd også får adgang til forskellige medier og streamingtjenester i et begrænset antal måneder.

 

Fastspeed vs YouSee og Stofa

Fastspeed minder på mange måder om konkurrenten Hiper, men begge disse bredbåndsudbydere skiller sig ud fra de ”gamle drenge i klassen” – Stofa og YouSee – som lider af svingende kundetilfredshed og uigennemsigtige Internetpriser.

Hvor Fastspeed opnår en samlet score på 4,7 på Trustpilot, får YouSee kun en score på 3,0 baseret på over 30.000 anmeldelser. Endnu værre står det til ved Stofa, der samlet set får en score på 2,3, hvilket betegnes som ”under middel”.

Kritikere af Stofa og YouSee peger på, at de er for store og favner for bredt. Når de både udbyder bredbånd, TV-pakker, mobilabonnement og sælger elektronikudstyr, mister de deres fokus. Her har andre udbydere – såsom Fastspeed og Hiper – en fordel, da de kun sælger ét produkt, som de så har valgt at specialiserer sig i.

 

Sådan får du internet med Fastspeed

Hvis du er kommet frem til den konklusion, at Fastspeed er den rette bredbåndsudbyder for dig, er det bare med at oprette dig som kunde. De har heldigvis gjort det nemt og overskueligt at blive ny kunde, og der er ofte nogle gode introtilbud at komme efter.

Du skal dog tage et vigtigt skridt, inden du får noget ud af dit kunde medlemskab: Du skal tjekke, om du kan få Fastspeed-internet til den adresse, du bor på. Det kan variere fra landsdel til landsdel, hvor hurtigt internet du kan få adgang til, og du skal derfor være bevidst om, at du ikke nødvendigvis kan få de 1000 Mbit, som Fastspeed maksimalt udbyder.

Hvis det kan lade sig gøre at få en god hastighed på din nuværende adresse, kan du gå videre til at bestille bredbåndsabonnementet. Det tager kun omtrent et minut at bestille, og du opsiger nemt din aftale hos din nuværende udbyder. Når aftalen er i hus, betaler du først den dag, du rent faktisk går online.

Leder du efter mobilt bredbånd, besøg Lebara Danmark.

 

Hvordan tjekker du drift og status?

Det er altid muligt at gå ind på Fastspeeds hjemmeside og tjekke, hvad status er på internetforbindelsen. Nogle gange kan du opleve, at internettet føles langsomt eller overhovedet ikke fungerer, og her giver det god mening at undersøge, om fejlen ligger hos udbyderen eller hos dig selv.

På deres supportside finder du altid en oversigt over åbne driftssager. Du kan altså nemt se, om Fastspeed påvirker din forbindelse med vilje – for eksempel hvis de er ved at foretage ændringer og justeringer – eller om der er ukendte fejl, som Fastspeed er ved at få løst.

Hvis du oplever, at forbindelsen af og til ryger tirsdag nat, giver det god mening. Fastspeed oplyser nemlig på hjemmesiden, at de har servicevindue tirsdag nat mellem 04.00-05.30, hvor der i yderst sjældne tilfælde kan forekomme nedetid på ca. 5 minutter pga. opdateringer og forbedringer af netværket.

 

fastspeed Internet logo

 

Sådan kontakter du Fastspeeds kundeservice

Fastspeed gør meget ud af at være tilgængelige over for deres kunder, og der er derfor flere muligheder, hvis du vil i kontakt med Fastspeeds support. Det kan dreje sig om alt lige fra at stille spørgsmål til login, at tjekke op på driftsstatus, at tilkalde en tekniker og at høre om muligheden for opsigelse.

Deres kundetelefon har åbningstider mellem 8-16 mandag til torsdag, mens du om fredagen kan træffe dem mellem 9-16. Deres telefonnummer er 89 87 37 00, og du kan også nemt sende dem en mail på kundeservice@fastspeed.dk.

Ligesom alle andre moderne virksomheder i dag er Fastspeed også mulig at komme i kontakt med via sociale medier som Facebook. Hvis du derimod vil have et rigtigt ansigt-til-ansigt-møde med Fastspeed, kan du møde op på deres hovedkontors adresse på Bygmestervej 10 i København NV.

 

Spørgsmål og Svar

Hvad koster Fastspeed via dit Kabel TV stik?

Det koster 198 kroner om måneden at komme online vis dit COAX TV stik.

Hvad koster Fiber igennem Fastspeed?

Det koster fra 198 kr. om måneden.

Hvilket netværk benyttes?

Fastspeed benytter TDC netværket

Skal jeg betale for en ny router?

Nej routeren medfølger gratis i leveringen.

Hvordan får jeg Fastspeed?

Tjek først om du kan få fastspeed, bestil derefter det ønskede produkt.

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top