Find billigste fiber priser

Sammenlign de billigste fiber priser i Danmark

Er der flere medlemmer i husstanden, der gamer eller streamer? Eller hører du til de mange hjemmearbejdende danskere, der har brug for at kunne deltage i virtuelle møder og downloade eller uploade større filer? 

Det er afgørende for din smidighed og hurtighed med internettet, at du vælger en bredbåndsteknologi, der komplimenterer dine behov for effektivitet og hastighed.  

Fibernettet er den seneste løsning på området for internetteknologier. Det er dén, du skal vælge, når du vil have lynhurtigt internet, og når alle medlemmer i husstanden skal kunne kommunikere online, game, surfe og streame på samme tid på flere enheder á gangen.  

 

Billigste Fiber priser 2024

 

Waoo fiber
5
Pris Måned
195,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Via fiber
Ingen binding
Se Tilbud
195,- første 6 mdr. - herefter 369,- /md - WiFi-router inkluderet - Dette er et annoncelink.
Ewii
4.7
Pris Måned
449,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen
Inkl. router og sikkerhedspakke
Ingen binding
Gratis oprettelse
Se Tilbud
EWII kan levere fibernet via Norlys, RAH, Nord Energi, MES, Fibia, EnergiFyn, SEF, TDC Net og EWII.. Dette er et annoncelink.
Bornfiber
4.7
Pris Måned
209,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne
Via Fiber
Spar 150,-/md. I 6 mdr.
Se Tilbud
Min. 6 mdr. fra 1.254,-. Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til normalpris fra 349,-/md. - Dette er et annoncelink.
Hiper fiber
5
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Inkl. Router
Se Tilbud
Min. pris i 6 mdr. fra 1.694 kr. Pris efter 1 md. fra 319 kr./md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
Norlys
4.9
Pris Måned
339,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Sikkerhedspakke
Via kabel
Udvidet Cyberforsikring
Se Tilbud
Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Telia bredbånd
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 2 måneders Max og fra adgang til podcast fra Podimo resten af 2024 - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.
Telenor Maxspeed
4.6
Pris Måned
149,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 mdr. binding
Oprettelse 0,-
Via kabel tv-stik
En god og stabil forbindelse
Se Tilbud
149 kr. de første 3 måneder - efter 3 mdr. 299 kr/md.- Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv trådløs router - Dette er et annonce link.
fastspeed-Internet-logo
4.7
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
99 kr/md.. i 6 mdr. derefter normalpris 299 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Bolig-net bredbaand
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.
Jetnet
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
239 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 269 kr/md - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Hvad er fibernet?

Internetforbindelsen ved fibernet leveres via lyslederkabler, som er gravet ned i jorden ved din matrikel. Udrulningen af fibernettet blev påbegyndt omkring år 2012, og der arbejdes fortsat på at give alle danskere mulighed for at kunne få billig bredbånd via fiber stik. Det unikke ved internetteknologien er effektiviteten. Fibernettet giver dig den hurtigste og mest stabile internetforbindelse, som det er muligt at opnå. Teknologien udkonkurrerer både bredbånd via telefonstik og tv- eller antennestik.   

Det er den særlige konstruktion af lyslederkablerne, der er årsag til, at du og hundredtusinder af andre danskere kan få lynhurtigt internet derhjemme. Lyslederkablerne er i stand til at kunne transportere meget mere data sammenholdt med de tyndere og mindre telefonstik og antennestik.  

Lyslederen består af en masse tynde ”tråde”, der er lavet af plastik eller glas. ”Trådene” er gennemsigtige, så der kan sendes lys gennem demTeknologien består i, at der sendes lys fra den ene ende af hver tråd og til den anden. Denne bevægelse skaber en slags ”lys-puls” med energi, som er kilden til, at der kan overføres data.  

 

Fordelene ved at vælge fiber bredbånd

Det er hastigheden, der er den primære årsag til, at flere og flere danskere hopper med på vognen og vælger fibernet som bredbåndsløsning. Selvom teknologien er relativ ny, er der flere udbydere af bredbåndsløsningen at vælge imellem.  

De mange udbydere er med til at skabe konkurrence på området, hvilket har betydning for, at du kan få skarpe priser på teknologien.  

 

Billigste Fiber priser 2024

 

Det er ikke kun gamere og hjemmearbejdende mennesker med mange internetrelaterede opgaver, der kan få glæde af fibernettet. Vil du kunne surfe smidigt på nettet, kommunikere virtuelt uden afbrydelser og nyde musik eller film uden ”hakkende” skærm, kan fibernettet være værd for dig at overveje. Hurtigheden af en bredbåndsforbindelse har sammenhæng med stabiliteten. Det er bredbånd via fiber stik, der har den højeste kapacitet, så du aldrig forstyrres, når du er online.  

Hvad koster fiber i Danmark?

Fiber priser per måned:

 

Hvilke internethastigheder kan jeg få med bredbånd via fiber stik?

Når du har besluttet dig for fiberbredbånd (eller ”fibernet” som teknologien også kaldes), skal du vælge hurtighed i form af antal Mbit/s. Med bredbånd via fiber stik kan du få en internethastighed på op til 1.000 Mbit/s. Det er så godt som umuligt at udnytte samtlige megabyte i denne forbindelse selv for en husstand, hvor én eller flere personer gamer eller streamer på daglig basis.  

Det er produktpakkerne fra 100-500Mbit/s, der er de mest populære, når det kommer til at vælge bredbåndshastighed til en husstand på 4 personer.  

Er der flere i hjemmet, der up- og downloader, streamer eller gamer, vil det være et abonnement på over 200-250Mbit/s, der er det rette valg.  

Skulle det ske, at du har valgt et abonnement med for få megabyte (hvilket gør internethastigheden langsom), er der altid mulighed for at opgradere hos din bredbåndsudbyder.  

 

Hvem kan få bredbånd fiber?

Det første spørgsmål der melder sig er, kan jeg få fiber?
Løsningen er ligetil, gå ind på en ønskes udbyder af fiber og indtast din adresse, og du har på få sekunder, svar på om du kan få fiber på din adresse.

Sammenlignet med de 2 andre muligheder og teknologier for bredbånd (hhv. bredbånd via telefonstik og via TV- eller antennestik) vil der være færre udbydere at vælge imellem, når det kommer til fibernettet. Du skal sikre dig, at du er bosiddende i et område, hvor der gravet lyslederkabler ned, så du kan mulighed for at få internettet koblet til din husstand.  

Det er nedgravningen af fiberkablerne, der er den overordnede betingelse for, at du kan få den hurtigste internetforbindelse derhjemme. 

 

Dette kan du bruge bredbånd via fiber

Du kan forvente en bedre og mere uforstyrret oplevelse på nettet, når du har din forbindelse via de stærke lyslederkabler. Dog er der aktiviteter på nettet, hvor det er nødvendigt eller af stor betydning for din effektivitet, at du har fibernet. 

Herunder ses en liste med de aktiviteter, hvor det hurtige og stabile fibernet kommer dig særligt til gode: 

  • Effektivt download af filer, serier, spil og film  

Med fibernet kan du hente et helt album fra en musikstreamingtjeneste på få sekunder, og du kan downloade en film på HD-kvalitet på under 5 minutter. 

  • Mange enheder på nettet på samme tid 

Både børn, unge og voksne kan se tegneserier, game, surfe og deltage i onlinemøder med bredbånd via fiber stik. Der er ingen, der bliver hægtet af internettet eller kommer til at opleve en skærm, der fryser.  

  • Streame film og serier i 4K 

Hører du til den voksende gruppe af danskere, der streamer film og serier som underholdning både hverdag og i weekenderne? Fiberbredbåndet vil være den optimale løsning for dig, der abonnerer på én eller flere streamingtjenester. Tjenesterne begynder i større grad at producere indhold, der er lavet i 4K kvalitet. For at kunne nyde din underholdning, skal din internetforbindelse kunne håndtere kapaciteten.   

  • Gaming uden afbrydelser 

Som ambitiøs eller dedikeret gamer er det nødvendigt, at du ikke begrænses eller afbrydes i dine spil. Du kan slippe af med hakkende spil og langsomt internet, når du vælger bredbånd via fiber stik.  

  • Onlinemøder med høj billedopløsning  

Flere og flere af os begynder at tage arbejdsopgaver med hjem. Det vil være en forsinkelse i dit arbejde, hvis du konstant oplever afbrydelser af internetforbindelse, så du ikke kan afholde dine planlagte møder. Med fibernettet kan du fortage videoopkald med den bedste billedkvalitet og smidig gengivelse af dem, du snakker med.  

 

Fiber pris – Hvad koster fibernet?

Sammenholdt med bredbånd via telefonstik eller antennestik er prisen for fibernet dyrereDog skal du holde den ekstra pris op imod den fleksibilitet, som du og familien får glæde af, når ingen begrænses på nettet. Hvor de 2 øvrige bredbåndsløsninger kan give en upload hastighed på 100Mit/s, kan bredbånd via fiber stik præstere 10 gange så godt og effektivt. Den gennemsnitlige upload hastighed for fibernet ligger på 1.000Mbit/s.  

Uanset hvilken teknologi du vælger, vil det være omfanget af Mbit, der har størst indflydelse på prisen.  

Det kan være en stor hjælp for dig i din beslutning, at du anvender en oversigt med de bedste og billigste bredbåndsudbydere på det danske marked. Her kan du se abonnementspriser, og du får et indtryk af, hvilke pakkeløsninger det er muligt at vælge imellem hos de enkelte Internetudbydere.  

 

Spørgsmål og svar

Hvem tilbyder Fibernet i Danmark?

Hiper. Fastspeed. Kviknet. Bolignet. Stofa. Waoo. Kazoom. Boxer.

Hvad koster fiber i Danmark?

Fiber priserne er fra 199 kr. om måneden.

Kan jeg få fiber forbindelse?

Den bedste måde at få svar på dette er at indtaste din adresse hos en fibernet udbyder.

 

SE ALLE BREDBÅND PRISER

 

Scroll to Top