reklame

Mofibo

Når der bliver sagt streaming, er det først serier og film, vi tænker på. Naturligt nok. Men faktisk er det indenfor bøger og litteratur, at udvalget er størst.

Tjenesten Mofibo, som tilbyder streaming af e-bøger og lydbøger, kan for eksempel give adgang til over 350.000 digitalt formidlede bøger. Udover bibliotekerne er det ikke mange udbydere overhovedet, der kan konkurrere med så stort et udvalg.

mofibo gratis Hella

Læs mere om Mofibo her

Annnoce

Læs mere om andre alternativer

 

Mofibo er en streamingtjeneste, som danskerne virkelig har taget til sig. Det er måske ikke den største, men det er en tjeneste, danskerne virkelig opfatter som deres egen. Også de generationer, der måske ikke typisk er de mest medievante.

Virksomheden er en dansk virksomhed, der ejes af svenske Storytel Aps. Storytel er en stor udbyder af lyd- og e-bøger internationalt, og som sådan er det en skarp konkurrent til de helt store giganter på markedet.

Mofibo forbinder et udvalg i internationalt format med solidt kendskab til de danske og nordiske læseønsker og lyttevaner. Der er gode historier og dokumentarer for enhver smag, og helt sikkert også en bog, som du vil nyde.

Mofibo abonnement

Siden streaming er blevet en populær vej til de gode historier i bøger og film, har danskerne vænnet sig at tegne abonnementer hos deres foretrukne tjenester. Det giver en stor frihed og fleksibilitet – og når udvalget er stort, sparer det plads på hylderne og reolerne.

Abonnementerne kan sammenholdes med mulighederne og udvalgets størrelse. Og i den sammenhæng tager Mofibo sig rigtig godt ud. Det koster omtrent det samme som et typisk abonnement til serie- og film-streaming.  Priserne er i det samme leje – lidt over eller under 100kr om måneden – men udvalget af bøger er til gengæld meget stort.

Det er også bredt og varieret. Mofibo har bøger i alle de genrer, som du kender fra boghandleren og biblioteket. Børnebøger, ungdomsbøger, biografier, krimier, thriller, fantasy og sci-fi, historie, klassikere, digte, noveller og romaner. Som ny kunde kan du benytte den gratis prøveperiode og se, som Mofibo er noget for dig

Det mest generelle abonnement er det såkaldte Unlimited-abonnement. Som navnet siger, giver det ubegrænset adgang til alt indhold på platformen.

Er der flere børn i husstanden, kan I overveje et af familie-abonnementerne, der inkluderer den såkaldte Kids-mode-funktion. Det er et filter i Mofibo-appen, der sorterer indhold fra, som er uegnet for børn. Der er abonnementer til familier med henholdsvis to og tre børn.

Hvis du ved, at dit behov er relativt begrænset, kan du også prøve Mofibo Light. Det giver adgang til alt indhold i 20 timer hver måned. Og det koster cirka 10 % mindre end et normalt abonnement.

Mofibo lydbøger

Studierabat og Ældresagen

Udover de regulære gratis prøveperioder og abonnementer er der flere måder, hvorpå du kan få glæde af Mofibos mange tilbud.

Som studerende kan du få hele 50 % rabat på det store Unlimited-abonnement. Det eneste, det kræver, er, at du kan verificere, at du er studerende. Som ny kunde kan du registrere dig som studerende i den gratis prøveperiode, der alligevel hører til abonnementet. Hvis du allerede har et abonnement, kan du indløse studierabatten gennem din almindelige konto hos Mofibo.

Få studierabat på Mofibo 

Du kan bruge studierabatten i i alt fire år, og det skal genbekræftes årligt. Rabatten kan kun knyttes til Mofibos generelle Unlimited-abonnement. Den kan for eksempel ikke knyttes til Mofibo Family eller Mofibo Family Plus.

Hvis du er medlem af Ældresagen, kan du også opnå fordele som abonnent hos Mofibo. Ældresagen har streamingtjenesten som samarbejdspartner, og der er arrangeret en tilbudsordning, hvor du kan spare over 20 % på dit abonnement. Tilbuddet skal dog benyttes inden årets udgang. Det vil sige inden den 31. december 2021. Og det gælder kun for nye kunder.

 

FAQ – Spørgsmål og svar

Kan jeg prøve Mofibo gratis?

Ja der er 14 dages prøveperiode. Abonnementet overgår automatisk til betalings abonnement efter prøveperioden. Kan frit opsiges.

Hvad koster den tjeneste?

Deres abonnementer koster. Unlimited 129 kr. Family 159 kr. Family Plys 189 kr.

Hvor mange enheder på samme tid på Mofibo.

På Unlimited kan der være 1 voksen + 1 barn. På Family 2 voksne + 2 børn På Family Plys 3 voksne + 3 børn

 

Mofibo på Trustpilot

Danskernes tilfredshed med – og tillid til Mofibo afspejler sig i de bedømmelser, de giver, blandt andet på bedømmelsessider på nettet og i lignende fora. Og tilfredsheden er høj.

Trustpilot er en af de mest gængse vurderingssider, som de danske kunder og forbrugere benytter sig af, når de vil gøre et godt køb eller læse om en ny virksomhed. Og det kan også give et godt og rimeligt dækkende billede af Mofibo.

Der er i skrivende stund lidt over 1.200 anmeldelser, og over halvdelen af dem, 56 %, har givet topkarakteren ”Fremragende.” Godt og vel 27 % – udover de 56 % – har vurderet deres oplevelse som værende enten ”God” eller ”Middel.” De få resterende procentpoint fordeler sig mellem vurderingerne ”Under middel” og ”Dårlig.”

Tilfredsheden med virksomheden er stor. Med et samlet pointtal på 4.4 ud af 5 er det en helt klar vurdering.

 

Streamingtjenester oversigt

 

Scroll to Top