MaxSpeed Telenor

Telenor bredbånd giver dig mulighed for at få bredbåndsinternet på et par forskellige måder, og du kan også vælge, om du vil have mobilt eller fast bredbånd. Måske vil du gerne have begge dele? Det kan du nemt få med MaxSpeed fra Telenor. Der er nemlig mulighed for, at du får fast bredbånd i dit hjem og supplerer med et mobilt bredbånd, til når du er på farten.

Telenor Maxspeed
4.6
Pris Måned
144,50,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
Ingen
Oprettelse 0,-
Via kabel tv-stik
En god og stabil forbindelse
Se Tilbud
Halv pris i 3 mdr. - Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv trådløs router - Dette er et annonce link.

 

De tre forskellige typer af fast bredbånd er enten via kabel-tv-stik, via fibernettet eller via telefonstikket. En internetforbindelse via fiber kræver, at dette er gravet ned. Mht. til kabel-tv-stikket, kræver det selvfølgelig også, at kablerne er gravet ned, men da langt de fleste hjem kan få kabel-tv fremfor tv via antenne, er dette derfor en oplagt løsning for de fleste, hvis der enten ikke er fiber gravet ned, eller hvis der ikke ser ud til at komme en fiberforbindelse inden for den overskuelige fremtid.

 

Maxspeed Telenor

 

MaxSpeed Telenor Internet giver dig en lynhurtig internetforbindelse

Telenors MaxSpeed kan oftest give dig helt op til 1000 Mbit. Afhængigt af hvor du bor, kan hastigheden være lavere, og hastigheden kommer også an på, om du kører internettet trådløst i din bolig, eller om du bruger kabler. Den maksimale hastighed, du kan få, afhænger selvfølgelig af den hastighed, du har købt, men derudover kræver det også, at du bruger internettet via kabler, da WiFi kan blive påvirket af mange forskellige ting og dermed risikerer at give dig en lavere hastighed, end den du betaler for.

MaxSpeed med endnu højere hastighed er en nyhed fra Telenor Internet, da MaxSpeed kan fås med helt op til 2500 Mbit i specifikke områder. Hvis du er en af de heldige, som bor et sted, hvor du kan få helt op til 2500 Mbit, er der masser af grunde til at vælge den superhurtige forbindelse, men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Med de ”almindelige” hastigheder på op til 1000 Mbit i downloadhastighed, er det i de fleste tilfælde en rigeligt stor bredbåndsforbindelse.

 

Hvordan du kan få MaxSpeed fra Telenor

Du kan som sagt få MaxSpeed fra Telenor på en eller flere måder, og om du vælger en af de ”faste” løsninger og supplerer med en mobil bredbåndsforbindelse er helt op til dig. Det kan også være, at du bor et sted, hvor den eneste (eller i hvert fald bedste) mulighed for bredbånd, som dukker op, er Telenors mobile bredbånd.

Uanset hvilken løsning du gerne vil have, bør du starte med at tjekke, hvad der er muligt, der hvor du bor. Det kan du nemt gøre inde på Telenors hjemmeside, hvor du simpelthen indtaster din adresse. Når du har klikket på den relevante adresse i dropdown-menuen, går der nogle få øjeblikke, mens hjemmesiden tjekker med det bagvedliggende system. Kort efter kommer der til at stå, hvilke muligheder du har for at få MaxSpeed fra Telenor.

Når du har bestilt den type af bredbånd, som du gerne vil have, får du en pakke med det udstyr du skal bruge. Du kan enten vælge at gøre det selv, eller at få besøg af en tekniker, som kan sætte dit nye internet op for dig. Der medfølger også et kabel i pakken, og ved at bruge kablet får du den bedste, hurtigste og mest stabile internet hastighed sammenlignet med at bruge internettet trådløst.

Hvis der er noget der driller, kan du kontakte Telenor MaxSpeed for at få hjælp. Du kan kontakte kundeservice mandag til lørdag fra kl. 7 til 23.

 

Fast internet eller mobilt internet eller måske begge dele?

Som noget ret specielt, tilbyder Telenor, at du kan få MaxSpeed på en mobil forbindelse. Det er f.eks. nyttigt, hvis du gerne vil tage dit internet med dig på farten. Mobilt internet er også rigtig godt, hvis du tager i sommerhus, og gerne vil være sikker på, at du og familien og måske vennerne kan komme på internettet.

Der er gode grunde til at vælge mobilt internet, men der er lige så mange gode grunde til både at have et fast internet og mobilt internet samtidig. Det faste internet er nemlig mest pålideligt, og det kræver blot, at du har enten bredbåndsforbindelse via kabel-tv-stikket, telefonstikket eller fibernettet. Det ”faste” består derfor i, at forbindelsen kommer via kabler, som ligger i jorden. Mobilforbindelsen kommer derimod gennem luften og kræver blot, at du har forbindelse til 4G.

Det kan være, at du kun kan få mobilt bredbånd, der hvor lige netop du bor, men det er også en udmærket løsning. Men hvis du er heldig at kunne få ”fast” internet via telefon- eller tv-kablet eller måske endda via fibernettet, så er der god grund til at vælge dette eller vælge begge dele. Du vil derfor være sikker på altid at kunne komme på nettet, uanset om du er derhjemme, eller om du er på farten.

 

Fordele og ulemper ved at vælge hver af de fire typer af bredbåndsforbindelse

De faste forbindelser er generelt mere stabile end de mobile, og bredbåndsforbindelser via telefonstikket er generelt langsommere end forbindelser via kabel-tv-stikket. En bredbåndsforbindelse via fibernettet er generelt den hurtigste form for internet, du kan få, men der kan selvfølgelig være undtagelser.

Internetabonnementerne for bredbånd fra Telenor på 1000 Mbit er med maks. 1000 Mbit i downloadhastighed og op til 100 Mbit i downloadhastighed. Du har dog oftest brug for markant mere i download end i upload, så derfor giver denne fordeling af hastigheden god mening.

Et andet eksempel er det mobile internet. Her får du typisk en (forventet) downloadhastighed på 17-71 Mbit og en uploadhastighed på 5-43 Mbit ved udendørs brug.

Som du kan se af ovenstående, er det mobile internet med lavest hastighed og vil formentlig være det, der er mindst stabilt, hvorimod de faste forbindelser (via fibernet og kabel-tv-stikket) er med høj hastighed og er meget pålidelige. I mellemkategorien finder du MaxSpeed fra Telenor via telefonstikket, og her kan du ofte få en rimelig høj hastighed, men den kan være lidt ustabil, og du vil formentlig også nemmere kunne mærke, at der er flere, der er på internettet på samme tid.

Leder du efter mobilt bredbånd, besøg Lebara.dk

 

Lækkert og prisvindende design

Når du bestiller MaxSpeed fra Telenor, får du en standard Wifi router med i købet, men for et beskedent månedligt beløb, kan du få en flot Wifi router i et enkelt, stilrent og prisvindende design. Det kan være godt givet ud, hvis du gerne vil have, at dit internetudstyr ser flot og indbydende ud. Wifi 6-routeren er nemlig så flot, så du sagtens kan have den stående fremme i stedet for at gemme den væk.

Wifi routeren, som du kan tilkøbe til Telenor MaxSpeed, er ikke blot en smuk router; det er også en rigtig god router i forhold til hastighed og rækkevidde. Det hjælper ikke så meget at have en superhurtig internetforbindelse, hvis din hardware ikke kan følge med. Og det kan Wifi 6 routeren.

 

Spørgsmål og svar

Hvem er Telenor?

Telenor er et norsk telekommunikationsselskab. De var ejere af Sonofon og Cybercity. De ejer også CBB Mobil og Canal Digital

Hvordan kontakter jeg Telenor på telefon?

Deres kundeservice kontaktes på 72 100 100

Hvad er deres E-mail adresse

Kontakt E-mail er kundeservice@telenor.dk

 

Du kan mange ting med ”Mit Telenor”

I dagens Danmark hvor nærmest alt er online, er det meget naturligt, at bredbåndsudbydere flytter mange af deres services online. Det samme har Telenor gjort for deres kunder. Du kan oprette et login til ”Mit Telenor”, og herefter kan du bl.a. se og betale regninger, se priser på Internet, købe ekstra data og følge med i dit forbrug. Du kan enten logge ind med Telenor ID eller NemID.

Maxspeed Telenor

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top