BookBeat

Leder du efter en stor tjeneste med masser af gode digitale bøger? I så fald vil svenske BookBeat måske være noget for dig.

Med BookBeat kan du streame eller downloade over 800.000 bøger, og det er både lyd-bøger og e-bøger.

I Danmark er det måske ikke den mest kendte udbyder. Men faktisk har virksomheden bag tjenesten haft kendte produkter på det danske marked i årtier.

BookBeat tilhører nemlig familien af Bonnier-virksomheder, som står bag flere af mest populære blade og magasiner, som danskerne læser. Det gælder blandt andet: iForm, Bo Bedre, Historie, Liv og Illustreret Videnskab.

Det solide udgangspunkt i den nordiske forlagsbranche giver et godt kendskab til både læserne og deres foretrukne bøger.

BookBeat logo

Prøv BookBeat her

Annonce

 

Abonnement

Hos BookBeat er der tre forskellige abonnementstyper, du kan vælge i mellem – udover den gratis prøveperiode.

Den mest enkle er Basic-pakken. For 59 kr. om måneden får du fri adgang, og kan læse eller lytte til alle de bøger, du vil. Der er dog en timebegrænsning forbundet med Basic-abonnementet. Adgangen gælder i 20 timer per måned.

Standart-pakken koster 79 kr. per måned. Men den giver også noget mere frihed end Basic-varianten. Der er også en tidsbegrænsning på streaming tjenester med et Standart-abonnement, men med hele 50 timers adgang per måned vil de fleste kunne stille læse- og lyttelysten alligevel. For de yderligere 20 kr., som det koster, er det et forholdsvist højt antal af ekstra timer, du får til rådighed.

Premium-pakken er den største abonnementstype. Den koster 129 kr. om måneden, men så behøver du heller aldrig holde øje med timeregnskabet, når du streamer. Der er ikke helt ubegrænset adgang til alle bøger, formater og indhold, men du får 100 timer med Premium.

BookBeats abonnementsmodel er fleksibel. Uanset hvilken variant, du vælger, kan du altid oprette en Familiekonto. Ganske enkelt ved at betale 49 kr. per ekstra profil, som bruger tjenesten. På den måde kan du gøre dit abonnement til en fælles familiekonto med op til fem profiler.

Hvis du knytter ekstra profiler til Basic-pakken eller Standart-abonnementet, får hver profil det samme fulde timeantal. Altså 20 eller 100.

 

App

Med de moderne enheder som smartphones og iPads har vi vænnet os til at bruge apps som de smarte og nemme indgange til vores internetbaserede tjenester.

BookBeats app kan hentes via Google Play og App Store.  Når du har oprettet en konto med en prøveperiode eller et abonnement, og du har installeret appen, kan du opleve alt det, som tjenesten rummer.

På BookBeats hjemmeside kan du på forhånd læse om, hvordan du kan bruge appen, og hvilke tekniske muligheder, der er understøttet. Det kan for eksempel være, om den passer til den version af Chromecast, du har derhjemme.

Hvis du er en af de mange, der holder af at høre en god lydbog på bilturen, kan det også være oplagt at læse om Android Auto eller Apple CarPlay.

 

Opret konto

Når du vurderer, om BookBeat er tjenesten for dig, kan du bruge den gratis prøveperiode. Det er i praksis en måneds gratis adgang til et Premium-abonnement. Der er rig mulighed for lære BookBeat at kende, og prøve alt, hvad den rummer.

Da det er en abonnementsbaseret tjeneste, kræver det selvfølgelig, at du opretter en konto. Det gør du gennem en almindelig verifikationsproces, hvor du oplyser navn, e-mail og lignende, og vælger den adgangskode, du vil bruge.

Der kan også tilføjes flere profiler til kontoen i prøveperioden. Men de ekstra profiler er ikke gratis. Det er kun dig som primærbruger, der har den gratis prøveperiode.

Kontoen fortsætter du selvfølgelig med at bruge, hvis du bliver abonnent hos BookBeat.

 

BookBeat logo

 

Bøger

Der er gode chancer for, at du kan finde din yndlingsbog i BookBeats store udvalg. Og det gælder uanset om du allerede har en bog eller en forfatter, du altid vender tilbage til, eller om du er nysgerrig og gerne vil inspireres.

Hvis du ser bog-streaming som en form for moderne boghandel, så er BookBeat en meget velassorteret en af slagsen.

Der er e-bøger og lydbøger i alle tænkelige genrer og kategorier. Romantik, krimi, biografier og klassikere er bare nogle af de mest populære. Genrer som fantasy og science fiction er også meget stærkt repræsenterede. Og det samme er faglitteraturen i alle dens mange former. For eksempel business og personlig udvikling.

BookBeat egner sig godt til erfarne læsere, der måske supplerer de fysiske bøger med lytning i en travl hverdag.

Tjenesten er også et godt at starte, hvis man gerne vil begynde med at læse, og lytte til de gode fortællinger. Der er helt sikkert gode oplevelser til alle og for enhver smag. Både børn, unge og voksne.

 

Streamingtjenester oversigt

 

Scroll to Top