Cookie og privatlivspolitik

Introduktion Cookie og privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Billigstbredbaand.dk, ejet af PA Medier, (herefter “vi”, “os” eller “vores”) indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personlige oplysninger på vores hjemmeside.

Billigstbredbaand.dk er en uafhængig sammenligningstjeneste, der får provision for at henvise brugere til Bredbåndsudbydere. Tjenesten skal kun betragtes som vejledende og må ikke betragtes som et fyldestgørende billede af markedet. Billigstbredbaand.dk fraskriver sig ethvert ansvar for fejl og mangler.

 

Dataansvarlig

Billigstbredbaand.dk (ejet af PA Medier)

Rørsangervej 14

4900 Nakskov

Tlf. 29 61 40 20

E-mail: info@billigstbredbaand.dk
CVR: 29237859

Vi respekterer dit privatliv og dine rettigheder til at beskytte dine personoplysninger. Derfor vil vi sikre lovlig, rimelig og gennemsigtig behandling af dine oplysninger, uanset hvorfra og hvorfor, vi har modtaget dine oplysninger.

Data, vi indsamler

Personoplysninger er alle oplysninger om en person, der kan identificeres. Det vil oftest være for- og efternavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, og kontaktoplysninger i  øvrigt, uanset om det er kontakt til dig privat eller på din arbejdsplads. Dertil kan oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside også indsamles.

 

Hvordan vi bruger dine oplysninger

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne levere den service og de ydelser, som du vælger at aftage hos os på vores hjemmeside. Vi indsamler de almindelige personoplysninger, der er nødvendige i forhold til vores ydelser. Disse oplysninger kan bruges til:

  • Forbedring af vores produkter, tjenester og hjemmesideindhold.
  • Spore konverteringer fra affiliate-links for at modtage kommission.
  • Affiliate Links

Vores hjemmeside indeholder affiliate-links. Når du klikker på et affiliate-link, kan en cookie blive placeret på din browser for at spore salg eller konverteringer, hvilket kan resultere i en kommission for os. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på tredjepartswebsteder, som vi linker til, eller hvordan de håndterer dine data.

 

Kontakt

Når du kontakter os direkte i andre situationer, behandles dine kontaktoplysninger i vores telefon- og/eller IT-systemer.

 

Videregivelse af dine personoplysninger

Vi videregiver dine personoplysninger til samarbejdspartnere, som er nødvendige for at vi kan udbyde vores service til dig.

 

Når du besøger Billigstbredbaand.dk indsamler vi personoplysninger via cookies. Formålet med at behandle oplysninger om dig i cookies er at tilbyde en relevant og optimal hjemmeside. Cookies indeholder oplysninger om dig og din brug af Billigstbredbaand.dk hertil dit navn, dine kontaktoplysninger, IP-adresse, tidspunkt for dit besøg på vores hjemmeside, hvilke sider, du har besøgt og hvor længe.

 

Du vælger selv, hvilke typer af cookies, du vil give os samtykke til, dog sætter vi altid nødvendige cookies, da siden ellers ikke virker. Du kan til enhver tid se og ændre dine samtykker til cookies, ligesom du kan blokere cookies i din browser. Du kan administrere dine samtykker og læse mere om brugen af cookies i bunden af hjemmesiden under “Cookiepolitik”.

 

Retligt grundlag

Det retlige grundlag er derfor dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1 litra a, dog for nødvendige cookies interesseafvejningsreglen i art. 6, stk. 1 litra f, da disse oplysninger behandles med henblik på, at kunne tilbyde dig vores service på vores hjemmeside, som fungerer optimalt.

Hvis du giver samtykke til cookies til brug for markedsføring, samtykker du samtidig i, at vi må anvende forskellige medie-plugins (f.eks. Linkedin, Facebook og Google). PA Medier og udbyderen af de respektive medie-plugins er dermed fælles dataansvarlige for behandlingen af dine oplysninger i relation til det sociale medie og dataindsamling.

 

Vi videregiver kun dine personoplysninger, når det er formålstjenstligt for at levere den service, du aftager fra os.

Herudover kan vi videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder, hvis det kræves af lovgivningen.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til brug for markedsføring overfor dig uden dit samtykke. Du kan til enhver tid frabede dig markedsføring fra os eller vores samarbejdspartnere ved at kontakte os.

Hvis du får oplysning om, at andre dataansvarlige virksomheder behandler dine personoplysninger, skal du være opmærksom på, at de ikke nødvendigvis har samme persondatapolitik og persondatabehandling som os.

 

Databehandlere/underdatabehandlere

Vi anvender en række data-og underdatabehandlere til at håndtere personlige data på vores vegne. Disse tredjeparter er nøje udvalgt, og er alle databehandler- og underdatabehandleraftaler med os i overensstemmelse med lovgivningen i EU’s generelle databeskyttelsesforordning 2018 (GDPR) og Databeskyttelsesloven.

Overførsel af data til tredjeland

Hvis du accepterer andre cookies end nødvendige cookies, accepterer du de respektive virksomheders privatlivspolitik, hvilket betyder at dine data i visse tilfælde kan overføres til tredjeland.

 

Dine rettigheder

Du har efter Databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigehder, skal du kontakte os.

 

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

  • Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

  • Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

  • Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskravet kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

  • Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre brug af indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring.

 

  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Ønsker du at gøre brug af din ret, skal dette foregå til:
E-mail: info@billigstbredbaand.dk

Kontaktperson: Per Andersen / Ejer & CEO

 

Du har ret at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden og forbeholder os ret til dette, fordi vi løbende vil sikre, at vi opfylder kravene til korrekt behandling af dine personoplysninger.

 

Cookiepolitik

Denne cookiepolitik forklarer, hvordan Billigstbredbaand.dk, ejet af PA Medier, (herefter “vi”, “os” eller “vores”) bruger cookies og lignende teknologier på vores hjemmeside, som indeholder affiliate-links. Når du besøger vores hjemmeside eller bruger vores tjenester, accepterer du brugen af cookies som beskrevet i denne politik.

 

Links til andre websteder

Vores websted kan indeholde links til andre websteder af interesse. Vi har ikke kontrol over disse eksterne websteder og er ikke ansvarlige for beskyttelsen og privatlivets fred for de oplysninger, du giver, mens du besøger dem.

 

Ændringer i denne cookiepolitik

Vi kan opdatere denne cookiepolitik fra tid til anden og forbeholder os ret til dette, fordi vi løbende vil sikre, at vi opfylder kravene til korrekt behandling af dine personoplysninger.

 

Scroll to Top