Nextory

Nextory er en svensk streamingtjeneste for e-bøger og lydbøger. Det er måske ikke den mest kendte i Danmark, men det er helt klart en udbyder, som det godt kan betale sig at kigge nærmere på.

Med Nextory får du adgang til virkelig mange spændende bøger i alle populære genrer. Titlerne afspejler de største succeser på det danske bogmarked, i en god kombination med spændende, udvalgte nordiske og internationale bøger.

Hvad end du er til krimier, fantasy, skæbnedramaer eller gode biografier, så har Nextory med sikkerhed også noget, du vil synes om.

Leder I efter en bog-streamingtjeneste, som hele familien kan nyde, vil Nextory også være et godt bud på det. Børne- og ungdomsbøgerne fylder rigtig godt blandt de hundredtusindvis af værker.

Nextory er måske et nyt bekendtskab for mange herhjemme. Men faktisk har de eksisteret siden 2013, hvor de under navnet E2GO blev nogle af de allerførste, der kunne tilbyde abonnementer med ubegrænset adgang til både lydbøger og e-bøger.

Nextory logo

Prøv Nextory her

Annonce

 

App med muligheder

App-teknologien gør det nemt og praktisk at have yndlingsbøgerne med overalt. Nextorys app er velegnet både til tablet og telefon, og den findes både til Android og iOS.

Appen gør det også nemmere for dig at være medlem og finde netop de bøger, du og din familie vil have glæde af at læse. Bogudvalget er velkurateret og nemt at finde rundt i, og du kan uden problemer sætte dit eget præg på brugerfladen.

Derudover er der flere interessante funktioner og tilpasningsmuligheder, du kan benytte dig af med Nextorys app.

For eksempel kan du tilrettelægge børnenes brugerprofiler specielt til dem, så indholdet og brugerfladen bliver alderssvarende. Oplagt, hvis I har et Familie-abonnement.

Du kan også understøtte læseglæden med en personlig læsedagbog, og funktionen Bogudfordringen. På den måde kan du udvikle dig som læser, personligt og individuelt, eller sammen med dine veninder, venner eller familiemedlemmer.

Du kan hente appen via Google Play eller App Store.

 

Download din yndlingsbog

Som abonnent kan du både streame og downloade e-bøger direkte til dine enheder.

Muligheden for at downloade bøgerne kan være ekstra relevant for dig, der læser, når du er på farten eller ude at rejse. I toget eller i sommerhuset for eksempel. Det sikrer, at læseoplevelsen ikke bliver forstyrret, selvom der er dårlig wi-fi, eller hvis internetforbindelsen skulle svigte helt.

Det kan også være, at du finder en bog, som kommer til at betyde noget helt særligt for dig. I så fald vil du måske foretrække at downloade fremfor at streame. Det sparer pladsen på reolen derhjemme – og samtidig har du bogen lige ved hånden.

 

Nextory: Pris og abonnement

Ligesom næsten alle andre tjenester for lydbøger, e-bøger og podcast, kræver Nextory et abonnement. Og før du betaler abonnement, kan du som nyt potentielt medlem prøve tjenesten gratis og uforpligtende i en periode.

Der er tre abonnementstyper hos Nextory. De hedder Basic, Premium og Unlimited.

Basic abonnementet koster 99 kr. per måned, og ligesom de øvrige abonnementer, giver det fri adgang til alt indhold i alle e-bøger og lydbøger. Abonnementet giver adgang for op til fire profiler, men kun en kan anvende appen ad gangen. Som det eneste har Basic abonnement en timebegrænsning på adgangen. 30 timer per måned.

Hvis du vælger det største abonnement, bortfalder timebegrænsningen helt. Lyd- og e-bøgerne kan høres eller læses helt frit i abonnementsperioden. Ligesom med Basic abonnementet kan fire forskellige brugerprofiler få adgang på appen. Prisforskellene skyldes primært, at flere kan bruge tjenesten samtidigt, når du har et større abonnement. Med Premium abonnementet, der koster fra 129 kr per måned, kan alle fire profiler lytte eller læse samtidigt.
Med Unlimited betaler du 159 kr per måned, og kan lytte ubegrænset.

 

Nextory logo

 

Spændende og interessante bøger

Nærmest alle tænkelige genrer er repræsenterede i Nextorys store og varierede sortiment.

Lydbøgerne og e-bøgerne er meget mere end et underholdningssupplement til de fysiske bøger eller ferielæsning til de lange rejser.

Udover de kendte bestseller-kategorier som krimi, fantasy og biografier med store personligheder, kan man blandet andet nævne: Engelsksprogede bøger, horror, lyrik og børnelitteratur. De litterære klassikere fra ind- og udland fylder også godt på Nextorys digitale reoler.

Udvalget er nemt at finde rundt i, selvom det er stort. Du kan vælge, om du kun vil se e-bøger eller lydbøger, og med de mange kategorier er det nemt at indkredse søgningen til netop det, du leder efter.

Du vil også som bruger blive præsenteret for en masse gode og spændende forslag. Måske er din næste yndlingsbog der.

Hvis du vil bringe bøgerne og litteraturen ind i dit og din families liv, er der godt med inspiration at hente.

 

Streamingtjenester oversigt

 

Scroll to Top