Oister mobilt bredbånd

Oister mobilt bredbånd

Hvis du gerne vil have mere fleksibilitet i dit hjemmenetværk, skal du overveje at vælge Oister mobilt bredbånd. Her får du alt det, du kender fra traditionelle hjemmenetværk i form af bredbånd eller fibernet, hvor forskellen dog er, at du ikke behøver at være fysisk forbundet til nogle kabler.

Derfor er Oister mobilt bredbånd en fleksibel løsning, da du altid har mulighed for at tage dit bredbånd med i tasken, så du kan bruge det i sommerhuset, eller når du er på farten i det daglige.

I dag er Oister mobilt bredbånd lige så stabilt som normalt bredbånd og fibernet, og der er derfor mange gode grunde til at skifte til mobilt bredbånd, hvis du gerne vil have en mere fleksibel løsning, som kan bruges overalt i landet.

Oister mobilt bredbånd dækker 98 % af Danmark med 4G netværk, og du kan få en downloadhastighed på op til 71 Mbit/s og en uploadhastighed på op til 43 Mbit/s.

 

oister
1000 GB
5
Pris Måned
299,-
Download
345 Mbit
Upload
38 Mbit
Tilslutning
4G
Gratis Oprettelse
Dynamisk IP
Se Tilbud
Mobilt Bredbånd - Mindstepris 6 mdr. 1254,-. Dette er et annoncelink.

Mobilt bredbånd uden binding

Du kan få Oister mobilt bredbånd uden binding, så du altid har den nødvendige fleksibilitet til at skifte abonnement, hvis det bliver nødvendigt. Du kan købe flere forskellige pakker med mobilt bredbånd, så du kan vælge lige netop den mængde data, der passer til dit forbrug.

Den mindste pakke kan du få for bare 49 kroner om måneden, hvilket er en rigtig billig løsning for dig, der har brug for internet på farten, men som ikke nødvendigvis bruger så meget data.

Du finder også lidt dyrere pakker, som du kan vælge, hvis du har brug for mere internet om måneden. Faktisk kan du få helt op til 1000 GB data med et Oister mobilt bredbånd, hvilket er mere end rigeligt til streaming og meget andet.

Ved at vælge Oister mobilt bredbånd med 1000 GB data får du således stort set fri internet, da der skal rigtig meget til at bruge 1000 GB data. Du kan få Oister mobilt bredbånd med 1000 GB til lige omkring 200 kr. om måneden, hvilket også er en rigtig skarp pris sammenlignet med traditionelle fibernet- eller bredbåndsabonnementer.

oister mobilt bredbånd

Opsætning

Det gode ved Oister mobilt bredbånd er, at det hele er nemt at opsætte. Når du køber Oister mobilt bredbånd fungerer det nemlig på samme måde, som du kender det fra din mobiltelefon.

Det vil sige, at du vil modtage et simkort, når du har bestil dit internet. Dette simkort skal du bare sætte i din tablet eller i din computer, hvorefter din enhed straks vil have mobilt bredbånd præcis på samme måde, som du kender det fra din mobiltelefon, hvor du kan komme på nettet overalt i Danmark, så snart simkortet er aktiveret.

Derfor er opsætningen af Oister mobilt bredbånd minimal, og det er noget, som alle kan klare i løbet af ganske få minutter, så snart simkortet dumper indad brevsprækken. Der er ingen ledninger eller andre komplicerede installationer forbundet med opsætning af Oister mobilt bredbånd, og det har derfor aldrig været nemmere og hurtigere at komme online.

Router

Hvis du gerne vil benytte Oister mobilt bredbånd til at lave en trådløs forbindelse i dit hjem, som flere enheder kan forbindes til, kan du også vælge at købe en router til mobilt netværk.

En router til Oister mobilt bredbånd fungerer på samme måde, som den router du kender fra normalt bredbånd eller fibernet, hvor du har mulighed for at sende Wi-Fi signaler ud i hele boligen til fordel for hele familien.

Forskellen er dog, at en router til Oister mobilt bredbånd fungerer via et simkort, hvilket betyder, at routeren ikke skal forbindes fysisk til andet end en strømkilde, så du kan have routeren med overalt.

 

SAMMENLIGN MOBILT BREDBÅND

 

Scroll to Top