Internet TV

Internet TV

Der er ikke mange husstande i Danmark, hvor der ikke er internet. Og der er heller ikke mange hjem, der ikke har et TV. For både internettet og TV giver os noget, vi mennesker gerne vil have – underholdning og oplysning. Engang kom dette gennem radioen, nu vil vi helst have billeder på.

Og vi vil også gerne selv kunne bestemme, hvad vi ser, hvornår. Derfor sker det oftere og oftere, at vi dropper flow TV’et og vender os mod et medie vi efterhånden kender ret godt – internettet. For her kan vi selv bestemme.

Waoo fiber
5
Pris Måned
195,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Via fiber
Ingen binding
Se Tilbud
195,- første 6 mdr. - herefter 369,- /md - WiFi-router inkluderet - Dette er et annoncelink.
Ewii
4.7
Pris Måned
449,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen
Inkl. router og sikkerhedspakke
Ingen binding
Gratis oprettelse
Se Tilbud
EWII kan levere fibernet via Norlys, RAH, Nord Energi, MES, Fibia, EnergiFyn, SEF, TDC Net og EWII.. Dette er et annoncelink.
Bornfiber
4.7
Pris Måned
209,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne
Via Fiber
Spar 150,-/md. I 6 mdr.
Se Tilbud
Min. 6 mdr. fra 1.254,-. Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til normalpris fra 349,-/md. - Dette er et annoncelink.
Hiper fiber
5
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Inkl. Router
Se Tilbud
Min. pris i 6 mdr. fra 1.694 kr. Pris efter 1 md. fra 319 kr./md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
Norlys
4.9
Pris Måned
339,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Sikkerhedspakke
Via kabel
Udvidet Cyberforsikring
Se Tilbud
Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Telia bredbånd
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 2 måneders Max og fra adgang til podcast fra Podimo resten af 2024 - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.
Telenor Maxspeed
4.8
Pris Måned
149,-
Download
1000 Mbit
Upload
92 Mbit
Binding
6 mdr. binding
Oprettelse 0,-
Trådløst 5G internet
5G router inkluderet
Se Tilbud
149 kr. de første 3 måneder - efter 3 mdr. 299 kr/md.- Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv 5G router - Tag med dig i sommerhuset - Dette er et annonce link.
fastspeed-Internet-logo
4.7
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
99 kr/md.. i 6 mdr. derefter normalpris 299 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Bolig-net bredbaand
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.
Jetnet
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
239 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 269 kr/md - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Noget af det fede ved at have internet TV er, at vores mobiltelefoner efterhånden kommer med så store skærme og så lækker opløsning og ikke mindst en god internetforbindelse, at det er oplagt at bruge dem til at se TV på. Og det kan du, når du har internet TV. Hvad enten du bruger en app eller din browser, har du adgang til TV på din mobil. Vær bare opmærksom på data forbruget, hvis du bruger din mobil til at se TV på.

 

Hvordan får jeg det bedste Internet TV

 

Hvordan får jeg det bedste Internet TV

Når du skal finde det bedste internet og TV til din husstand, skal du først undersøge, hvilken forbindelse I har i huset. Altså hvilken teknologi bruger jeres forbindelse? Er det gennem telefonkablet, Tv-kablet eller en fibernet teknologi? Og hvor stor er jeres forbindelse? Dette skal I undersøge for at finde de bedste tilbud til jer. Det er nemlig ikke alle husstande, der har kapaciteten til alle slags internet.

Og så skal du finde ud af, hvad jeres behov er. Er I en familie, som bruger meget internet og TV, eller er jeres forbrug ikke så stort? Er det vigtig for jer med en hurtig forbindelse, eller har I masser af tålmodighed? Vil I have adgang til mange TV kanaler, både danske og udenlandske, eller er det nok med grundpakken?

Når I har lavet disse overvejelser, skal I til at finde ud af, hvilken internet udbyder, der vil passe til jeres behov. Husk at kigge efter en, der både udbyder internet og web-TV. Der kan være mange penge at spare, hvis I først undersøger jeres nuværende forbrug og køber TV og internet pakke efter det, så I ikke køber mere end, I har brug for.

Vær opmærksom på, at nogle udbydere kræver, at I har både internet og TV hos samme udbyder. Det vil sige, at hvis I er glade for det internet, I har i dag, og ikke har lyst til at skifte, så må I se på jeres udbyder, og undersøge hvilke TV pakker de kan give jer. Nogle gange kan det godt betale sig at ringe og tale med sin nuværende eller en kommende udbyder. Så kan de ofte hjælpe jer godt igennem jeres overvejelser, og mange gange kan de måske ovenikøbet give jer et bedre tilbud, end det I kan finde online.

Husk at tale med mere end én udbyder, så I får det fulde billede af hvilke muligheder, I har. Også selvom I er glade for den udbyder, I allerede har. Det kan jo være, at der er nogen, der er lige så gode. Husk også at tjekke op på, hvilke gebyrer og ekstra udgifter der er ved et skift af udbyder. Er der oprettelsesgebyrer? Skal I betale for en ny TV boks? Hvad skal I gøre med den gamle? Skal I måske have lagt nye kabler ind, for at få det bedste TV og internet?

Der er mange overvejelser, og det er ikke dem alle, der er lige lette at få overblikket over. Men det er overvejelser, som kan spare jer for mange penge i det lange løb, og som sikkert også vil give jer det bedste produkt og resultat i den sidste ende.

 

Internet TV udbyder

Der findes mange forskellige Internetudbydere af internet TV, og det kan være lidt af en jungle at finde det, der er rigtigt for jer. Derfor er det en god ide at lave research arbejdet grundigt inden du vælger internet TV udbyder. En god ting at starte med er at lave en liste over kanaler, I gerne vil have. På den måde finder I ud af, hvad der er jeres minimumskrav til jeres kommende internet TV udbyder, og det er et praktisk og brugbart udgangspunkt.

Husk også at være opmærksom på, at der kan være visse begrænsninger på hvilken udbyder, I kan have i jeres husstand. Det kan have noget at gøre med, hvilken teknologi jeres hus er kompatibelt med eller, hvis I for eksempel bor i en ejerforening eller lejebolig, kan der være aftaler, som din boligforening har lavet, som I ikke har indflydelse på.

Undersøg også, om I er bundet af en bindingsperiode hos jeres nuværende udbyder. Denne bindingsperiode kan være på alt fra seks måneder og opefter. Nogen gang kan det betale sig at bryde bindingsperioden for at få den internet TV udbyder man vil have, men oftest er det en ret dyr løsning. Den gamle udbyder vil nemlig i så fald, og med rette, for det står i jeres kontrakt, kræve, at I betaler et opsigelsesgebyr for at slippe tidligere ud af aftalen. Så overvej lige en ekstra gang, om det er nødvendigt, eller om I kan vente med at få den TV pakke, I ønsker jer.

 

Udvalg af TV og internet pakker

Der er heldigvis et stort udvalg af TV og internet pakker på markedet. Det gør, at du har virkelig mange at vælge imellem. Måske nogle gange næsten for mange. Derfor kan det hjælpe dig, hvis du har lavet ovenstående afgrænsning, før du går i krig med at undersøge udvalget. Der er jo ingen grund til at spilde din tid på at undersøge noget, som du måske alligevel ikke har mulighed for eller behov for at få.

I takt med at flere og flere danskere fravælger TV-pakkerne med flow TV, kommer der også flere og flere streamingtjenester. Her kan man nemlig, se hvad man vil, når man vil. Det er dog stadig flertallet af danskere, der har en pakke med både internet og TV koblet til deres husstand. Mange har dog også et smart TV, hvor TV kanalernes apps ligger tilgængelige. På den måde kan man stadig få on demand TV med de gængse TV og internet pakker.

 

Find billigt TV og internet online

Når du skal finde billigt TV og internet online, kræver det, at du tager de skarpe briller på. Der er nemlig virkelig meget at vælge mellem, og det er svært at få et overblik over, hvad der er den bedste løsning og det bedste tilbud i forhold til jeres behov.

Mange af udbyderne har løbende tilbud og kampagner for at få flere kunder. Det er ofte noget med gratis oprettelse, eller den første måned gratis. Det er naturligvis fint, men sørg for at læse det med småt, så du er opmærksom på, hvad prisen er, når tilbuddet ikke gælder mere. Vær også opmærksom på, om der er en bindingsperiode, som du skal huske, hvis du vil skifte til en anden udbyder.

Det kan være en god ide at lave en grundig sammenligning af udbyderne, når du skal finde billigt TV og internet online. På den måde kan du se, hvilke kanaler de kan tilbyde dig, og hvad prisen er per måned mens indgangstilbuddet gælder og bagefter. Husk stadig at være opmærksom på, om det overhovedet er muligt for jer at få TV og internet online fra alle tilgængelige udbydere.

 

Danske TV og internet udbydere

Der er et stort udvalg af danske TV og internet udbydere. Det tre største er Stofa, Boxer og YouSee. Det er disse udbydere, der leverer TV og internet til de fleste husstande i landet. De har alle tre mulighed for at sælge dig pakker, det indeholder både TV og internet.

Hos alle danske TV og internet udbydere har du mulighed for at vælge, hvilken størrelse pakke du vil have. Altså hvor mange GB data du skal bruge om måneden og hvilke TV kanaler, du ønsker at have på dit TV. Husk at være realistisk, når du vælger pakke.

Hvis jeres månedlige behov i øjeblikket ligger under 10 GB, er der ingen grund til at betale for 100 GB om måneden. Og lige så med kanaler. Hold øje med, hvad I bruger nu, og overvej, om I vil betale for ekstra. Husk at den danske grundpakke med DRs kanaler og TV2 altid er med i TV pakkerne.

 

TV via internet – Sådan ser du web TV

Hvis du gerne vil se TV via internettet, er der flere måder at gøre det på. Det afhænger af, hvor meget teknisk snilde du har, og hvad dit behov er. Hvis du godt selv kan lide at finde præcis det, du har lyst til at kigge på, kan du streame dit TV indhold direkte fra din computer, eller dit smart TV.

På den måde bruger du bare browseren og finder den aktuelle hjemmeside. Her kræver det nok, at du betaler adgang til den pågældende tjeneste. Ofte kan du dog få den første måned gratis eller billigere. Eksempelvis kan det være en god løsning, hvis du er midt i en kort serie, og du ikke har tid til at sidde foran TV’et mens den bliver sendt direkte. Husk bare at efter den gratis måned, skal du ofte betale fuld pris for tjenesten.

Du kan også gøre det lettere for dig selv ved at abonnere på en TV tjeneste, som kan give dig flow TV på alle de kanaler du har valgt, og som samtidig kan give dig mulighed for at se dine favoritprogrammer, når du har tid og lyst. Mange TV og internet udbydere giver dig også mulighed for at vælge forskellige streaming tjenester. På den måde har du billig TV uden, at du hænger fast i flow TV, men har fri mulighed for at vælge lige det, der passer dig.

Web TV er perfekt til dig, der gerne vil vælge helt selv, hvad du vil se, og samtidig gerne vil have mulighed for at følge med i, hvad der sker ude i verden. Derfor kan det være en god ide at have grundpakken med DR og TV2, så du altid har adgang til de friskeste nyheder.

 

Hvad er der i TV – TV-guide

Nogle gange kan man godt have lyst til bare at tænde TV’et og ser, hvad der kommer, uden at skulle forholde sig til og tage stilling til, hvad man skal se. Det er jo det streaming tjenesterne giver dig. Et utal af valgmuligheder, som du skal forholde dig til, inden du kan sætte dig til at slappe af.

Hvis du bare har lyst til at andre vælger for dig, så er flow TV din ven. Her kan det dog også være rart at vide, hvad der kommer, så man kan vælge, hvilken kanal, man skal tænde for. Så spørgsmålet ”hvad er der i TV?” er stadig reelt nok. Det kan TV-guide hjælpe dig med at finde ud af. TV-guide er en tjeneste på internettet og som app, som samler TV programmet for alle tilgængelige TV kanaler. Her kan du altså se, hvad der bliver vist på de enkelte kanaler og hvornår. Og der er virkelig noget at komme efter. Både af reality TV, dokumentarer, spillefilm og underholdningsprogrammer. Du kan også altid finde en TV-guide direkte på dit TV!

Vær opmærksom på, at når du browser TV-guide, så skal du være standhaftig, for der er virkelig mange gode programmer på kanaler, som man ikke har – men som man kan få. Og så er vi tilbage ved valget af kanaler til dit internet TV. Måske kan TV-guide være en hjælp til dig, når du skal lave din ynglings liste. Se på hvad der bliver vist på de forskellige kanaler, og fastsæt dit behov ud fra det. Husk også at tage resten af familiens behov med i dine overvejelser. Har du børn, kan det måske være en god ide med en eller to kanaler, der henvender sig til børn på det alderstrin, dine børn har.

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top