Hiper Internet

Hiper internet  

Når der skal vælges bredbåndsløsning til hjemmet eller mobilen, er der værd at undersøge forskellige udbydere på markedet. Det er vigtigt, at du vælger en internetløsning, der matcher dine behov i forhold til at streame, være online på farten og surfe fra mobilen, tabletten eller PC’en.  

Hiper internet er en af de nyeste udbydere på det danske marked for bredbåndsudbydere. Udbyderen har igennem de seneste år været med til at presse priserne, så du kan få lynhurtigt internet til en fast, lav pris.  

 

Hiper fiber
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Inkl. Router
Se Tilbud
199 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 319 kr/md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.

 

Herunder kan du læse mere om internetudbyderen, og du får svar på priser, kundeserviceniveau og produktmuligheder.  

Hvem ejer Hiper internet?

Hiper internet kom til på markedet i 2015 og blev 3 år senere (i 2018) solgt til TDC. Det var den tidligere direktør for Fullrate – Stig Myken – der var med til at oprette og lancere selskabet.  

Ønsker du en fleksibel internetudbyder, hvor du kan vælge mellem forskellige produktpakker, og hvor du kan få hjælp til opsætning, drift og eventuel ændring af abonnement? Hos Hiper kan du få hjælp til at finde frem til dét abonnement, som passer til dine behov. Du behøver ikke have styr på opsætning af router eller hastighedstests for at være kunde hos den danske internetudbyder. Der lægges stor vægt på kundeservice, så enhver forbruger kan få den optimale hastighed uden at betale for meget hver måned. 

Hiper har hovedkontor i København, hvor de ansatte i supporten sidder.  

I 2020 vandt selskabet prisen for at være den bedste internetudbyder på det danske marked. Kåringen er din garanti som forbruger og kunde for, at du kommer til at få den bedste internetløsning målt i forhold til såvel pris som hastighed.  

Produktmuligheder og internetløsninger

Det særlige ved Hiper internet er, at du kan få forskellige typer af bredbånd. De tilbyder både internet via kobberteknologien, fiberteknologien og kabel-TV. Det er med andre ord muligt for stort set enhver forbruger at få dén løsning, som passer til hjemmet og til behovene for internethastighed. Fra begyndelsen af har det været internetudbyderens vision at tilbyde simple, brugervenlige og budgetvenlige produkter til de danske forbrugere.  

Internetudbyderen har alle dage leveret internet ved de hurtigste hastigheder, det er muligt at opnå via kobberteknologien.  

Når det kommer til internet via kabel, kan du vælge mellem flere hastigheder, så både singlen og børnefamilien kan få dén hastighed og pakke, som matcher behovene i husstanden.  

Sådan vælger du den bedste bredbåndspakke

Før du går i gang med at skifte internetudbyder eller ændre abonnement, skal du have kendskab til, hvilken hastighed du skal vælge. Vi har forskellige behov, når det kommer til bredbånd og levering af internet. I den store børnefamilie, hvor flere medlemmer surfer, gamer eller streamer på samme tid, vil der være brug for en højere hastighed på internettet sammenholdt med singlen, der bor alene eller parret, der primært bruger internet til at surfe.  

Det er vigtigt, at hastigheden (som opgøres i antal Mbit/s) passer til dine behov. Har du for langsomt internet, vil det medføre forsinkelser på indlæsning af hjemmesider, og du vil opleve ”hak”, når du ser film eller videoer. Med en for hurtig forbindelse, hvor du har flere Mbit, end du bruger, kommer du til at betale for meget hver måned. Det handler om at finde den rette hastighed.  

Tjek den forventede hastighed på din adresse  

På Hiper’s hjemmeside kan du foretage en adressetest, hvor du får et retvisende bud på, hvilken hastighed du kan forvente at få på din adresse. Alle og enhver (uanset kundeforhold til udbyderen) kan benytte sig af muligheden. Foruden hastighed får du en liste over de bredbåndsteknologier, du har mulighed for at benytte dig af baseret på din adresse.  

Lav en hastighedstest  

Når du kender dine muligheder for at få bredbånd på din adresse, skal du lave en hastighedstest, så du kan få et indtryk af, hvor mange Mbit/s du skal vælge i dit kommende abonnement hos Hiper.  

Selvom det tager 10-15 minutter at lave testen, er tiden givet godt ud, da det betyder, at du undgår afbrydelser af film og musik i fremtiden, og at du kommer til at betale for mere internet, end du forbruger.  

Oprettelse af bruger og profil  

Når du har fundet ud af, hvilken type bredbåndsteknologi du skal benytte dig af, og når du ved, hvor hurtig en forbindelse, der skal bruges i dit hjem, er du klar til at oprette dig som kunde hos Hiper internet. Dette klares let på hjemmesiden, når du klikker på ”log ind”.  

Når du har gennemført bestilling og køb, skal du oplyse navn og adresse. Du får tilsendt en router, der skal stilles op derhjemme. Som kunde hos bredbåndsudbyderen kan du til enhver tid skifte abonnement, hvis dine behov skulle ændre sig. Det kan være, du flytter sammen med en kæreste, eller at børnene bliver større og begynder at game eller streame på daglig basis.  

Værd at vide om placering af router

Det er ikke kun typen af din bredbåndsteknologi, der har indflydelse på, hvor stabilt dit internet er. Placeringen af din router har meget at skulle have sagt, når det kommer til at opnå en stabil forbindelse og få maksimumudnyttelse af dit bredbåndsabonnement 

Når du modtager din router med Hiper internet, vil der følge en brugsvejledning med, som du skal tage udgangspunkt i. Det er nødvendigt at bruge det medfølgende kabel den første gang, en computer skal forbindes til det trådløse internet.  

Det anbefales, at du placerer din router et sted, hvor den ikke står gemt væk. Routeren skal kunne opfange signalet, så den kan give internet til de enheder, der er koblet op på den. Hav gerne routeren stående på et centralt sted i hjemmet. Enhver router har begrænsning på rækkevidden af signal. Derfor kan det opleves, at signalet er mere svagt i kælderen eller på et værelse, der befinder sig et stykke væk fra den.   

Hvem kan få Hiper internet?

Det er muligt for stort set enhver dansker at få Hiper internet. Takket være de mange bredbåndsteknologier kan du vælge både det bedre fibernet og de klassiske metoder til at internet i hjemmet via telefon- eller tv-stik. Der findes ikke én teknologi, der er bedre end de andre. Hvilken én, der er den bedste, afgøres af, hvor hurtig en forbindelse du ønsker, og hvor i landet du bor. 

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle steder i landet, at fibernet er lagt ud. Er du bosat i en yderkommende, kan det være de klassiske metoder med telefon- eller tv-kabel, du skal gøre brug af.  

Kundeserviceniveau og support

Oplever du problemer med dit abonnement, eller har du spørgsmål til de forskellige bredbåndsløsninger, kan du kontakte supporten hos Hiper alle ugens dage. Du vælger selv, om det skal foregå skriftligt eller telefonisk. Selskabet er 100% dansk, og derfor får du dansksproget kundeservice, der kan give dig svar på dine spørgsmål og være behjælpelig med ændring af abonnement, opsigelse eller login. 

Det er praktisk, at du har forskellige kontaktmuligheder til internetudbyderen. Står du med et akut problem, kan det være den telefoniske support, der er den bedste hjælp.  

Har du praktiske eller økonomiske spørgsmål, kan det være kontaktformularen på hjemmesiden, der er den rette løsning. Både eksisterende og potentielt nye kunder kan benytte sig af supporten.  

Hiper priser

Hos Hiper kommer du ikke til at betale for mere, end hvad du bruger af internet hver måned. Priserne befinder sig i den lave ende af skalaen sammenholdt med konkurrenternes. Igennem de seneste år er der sket stor konkurrence på området for priser på bredbåndsabonnement. Dette skyldes blandt andet, at der er kommet flere små udbydere til, som har været med til at presse priserne og tvinge flere af de store selskaber til at sænke deres prisniveau.  

Som det er gældende for en hvilken som helst anden internetudbyder, så er prisen for dit abonnement påvirket af, hvor mange Mbit/2 du har valgt. Des flere Mbit/s, des hurtigere hastighed og des højere pris.  

Den danske bredbåndsudbyder har det kerneprincip, at priserne er faste og stabile. Du kommer ikke til at betale for mere for dit internetabonnement end dét, der betaler for nu.  

Det er ikke alle selskaber og udbydere af internet, der kan garantere stabile priser. Ønsker du økonomisk ro og klarhed om dine månedlige betalinger, er det værd at vælge en udbyder, der lover faste og uforandrede priser.  

Skift abonnement nemt og enkelt

Som eksisterende kunde hos Hiper kan du til enhver tid skifte abonnement med bredbånd, hvis der skulle ske ændringer i eller omkring din husstand. Det kan være, du får flere mobile enheder i form af mobil eller tablet, der skal kobles til bredbåndsforbindelsen. Eller det kan være, du skal til at arbejde hjemmefra og i dén forbindelse har brug for stærkt og hurtigt internet, så du ikke generes af frysende skærm, når du holder elektroniske møder.  

På din personlige side hos internetudbyderen kan du ændre dit abonnement, når du vil. Hiper internet er en bred betegnelse for de mange bredbåndsmuligheder, du kan benytte dig af. Udbyderen udvikler løbende nye abonnementer, der er med til at udvide dine valgmuligheder.  

Alle produkter er listet med antal Mbit/s, bredbåndsteknologi og pris pr. måned. Fælles for alle produkter gælder, at de er lavet som abonnementer, hvor du betaler en fast pris hver måned.   

Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. 

Hjemmeside og navigation

Når du besøger Hipers hjemmeside, vil du opleve simple og overskuelige undersider. Hjemmesiden afspejler udbyderens produkter og tilgang – at det skal være nemt og enkelt for kunderne at gøre brug af produkterne. Det er minimalt med oplysninger, og du kan let navigere på hjemmesiden på grund af overblikket. Øverst oppe på hjemmesiden finder du 4 ’bjælker’, der giver dig adgang til kundeservice, om os, login og bredbåndsprodukter.  

Det er på undersiden med bredbånd, at du får en liste over de produkter og abonnementer, du kan benytte dig af. Det er også på denne underside, at du kan bruge adressetesten og skrive din bopæl ind for at se, hvilke bredbåndsteknologier det er muligt for dig at benytte dig af.  

Salgsprocessen er lige så enkel og overskuelig som resten af hjemmesiden. Når du har fundet frem til det rette abonnement for dig, kan du klikke på produktet, hvorefter du ledes igennem oprettelses- og købsprocedurerne.  

Alle priser, produkter og ydelser er listet på hjemmesiden, så du får tryghed som kunde. Skulle der f.eks. være behov for, at du får en tekniker fra udbyderen på besøg, kan du på hjemmesiden se, hvad denne ydelse vil koste.  

Leder du efter mobilt bredbånd, prøv Lebara.

Hold øje med Hiper driftsstatus på hjemmesiden

Oplever du svigt eller afbrydelser på din internetforbindelse, behøver du ikke benytte dig af den telefoniske support med det samme. På hjemmesiden kan du gå til undersiden med ”driftsstatus”, hvor Hiper løbende gør deres kunder opmærksomme på tilstand med bredbåndsforbindelserne.  

Hvis der skulle være tekniske problemer eller opdateringer, vil de fremgå af hjemmesiden. Dermed skal du ikke til at genstarte din router eller bruge tid på at stille den et andet sted i forsøget på at gøre bredbåndsforbindelsen stabil og stærk igen.  

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top