Norlys Internet

Norlys Internet priser og tilbud – Lynhurtigt fiber og kabel

Oplev hurtig og pålidelig internetforbindelse med Norlys Internet – Tjek priser og tilbud på lynhurtigt fiber og kabel.

Norlys
4.9
Pris Måned
339,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Via fiber & kabel
Udvidet Cyberforsikring
Oprettelse 299,-
Se Tilbud
Forsendelse 99 kr. - Kabelnet 100 Mbit upload, fibernet 1000 Mbit upload - Sikkerhedspakke - WifiGaranti inkl. wifi-installation - Udvidet Cyberforsikring - Dette er et annonce link.
Norlys
4.9
Pris Måned
309,-
Download
500 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Sikkerhedspakke
Wifi-router
Oprettelse 299,-
Se Tilbud
Forsendelse 99 kr. - Kabelnet 100 Mbit upload, fibernet 500 Mbit upload - Sikkerhedspakke - Wifi-router - Basis Cyberforsikring - Dette er et annonce link.
Norlys
4.9
Pris Måned
289,-
Download
200 Mbit
Upload
200 Mbit
Binding
6 måneder
Via fiber & kabel
Basis Cyberforsikring
Oprettelse 299,-
Se Tilbud
Forsendelse 99 kr. - Kabelnet 100 Mbit upload, fibernet 200 Mbit upload - Wifi-router - Basis Cyberforsikring - Dette er et annonce link.

 

Læsetid: 7 min.Opdateret: 27. juli 2024

Norlys Internet priser og tilbud via fiber og kabel

Opdag fremtidens internet med Norlys’ fiberbaserede løsninger, der tilbyder lynhurtige og stabile forbindelser til dit hjem eller din virksomhed. Med Norlys Internet via fiber kan du vælge mellem forskellige hastigheder, der matcher netop dine behov og ønsker, fra hverdagsbrug til de mest krævende online aktiviteter.

Internet 1000: Oplev ultimativ hastighed med op til 1000 Mbit/s  til gamere og personer der er meget på nettet hver dag.

Internet 500: Perfekt til den aktive familie eller hjemmekontoret, tilbyder Internet 500 og hastigheder op til 500 Mbit/s.

Internet 200: Til daglig brug og streaming tilbyder Internet 200 en solid hastighed på op til 200 Mbit/s

Alle Norlys’ internetpakker via fiber sikrer dig en pålidelig og hurtig internetforbindelse, der understøtter alle dine online aktiviteter, fra streaming af film og musik til online gaming og hjemmearbejde. Med Norlys får du ikke kun hurtigt internet; du investerer også i en fremtidssikret løsning, der kan håndtere morgendagens digitale udfordringer. Vælg den pakke, der passer bedst til dig, og nyd godt af Norlys’ høje kvalitet og service.

 

Få bedre dækning med Norlys WifiGaranti

Optimer dit hjemmenetværk og sikr dig ubrudt forbindelse i ethvert rum med Norlys’ WifiGaranti. Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og udfordringer som tykke vægge eller lange afstande kan forhindre wifi-signalet i at nå ud i alle hjørner. Med vores løsning sikrer vi, at du aldrig skal opleve døde zoner igen, uanset om du bor i et hus med specielle byggematerialer eller har en lejlighed med komplekse rumkonfigurationer.

Når du vælger Internet 1000 fra Norlys, inkluderer vi WifiGaranti og avancerede wifi-enheder som en del af dit abonnement uden ekstra omkostninger. Disse enheder er nøje udvalgt for at sikre, at du opnår den bedste mulige dækning i hele din bolig. Skulle du støde på udfordringer med at etablere en stabil forbindelse i hvert rum, tilbyder Norlys hjælp fra en erfaren tekniker, der kommer til dit hjem for at assistere med opsætningen – helt uden omkostninger for dig.

For dem, der vælger Internet 200 eller Internet 500, tilbyder Norlys fleksibiliteten til at tilkøbe wifi-enheder. Dette giver dig mulighed for at skræddersy din internetoplevelse og sikre, at dit hjem bliver dækket fuldt ud, uanset abonnementets størrelse.

Glem alt om dårlig forbindelse eller ikke at kunne streame, spille online spil eller arbejde hjemmefra på grund af utilstrækkelig wifi-dækning. Med Norlys’ WifiGaranti er du garanteret en robust og pålidelig internetforbindelse overalt i dit hjem. Lad ikke dit hjemmets fysiske barrierer begrænse din digitale oplevelse. Opgrader til Norlys og nyd friheden af stærk wifi-dækning i hvert et hjørne af din bolig.

 

Norlys Internet via fiber

 

Få Cyberforsikring når du bestiller Norlys Internet

Styrk din digitale sikkerhed med en integreret cyberforsikring fra Topdanmark, når du vælger internet fra Norlys. I en tid, hvor online kriminalitet og digitale krænkelser er stigende trusler, tilbyder Norlys en unik mulighed for at beskytte dig og din husstand mod de potentielle risici, der følger med at navigere i den digitale verden. Denne cyberforsikring er designet til at give ro i sindet ved at tilbyde assistance og professionel rådgivning, skulle uheldet være ude.

Når du tegner internet abonnement hos Norlys, indgår cyberforsikringen automatisk som en del af pakken. For kunder, der vælger Internet 200 eller Internet 500, inkluderes Basis Cyberforsikring, som dækker de grundlæggende behov for sikkerhed og support i tilfælde af cybertrusler. Vælger du derimod Internet 1000, opgraderes din beskyttelse med Udvidet Cyberforsikring, der tilbyder endnu bredere dækning og yderligere fordele, sikrende den bedst mulige beskyttelse mod cyberkriminalitet.

Denne integrerede løsning fra Norlys, i samarbejde med Topdanmark, gør det nemt og bekvemt for dig at sikre ikke blot en hurtig og stabil internetforbindelse, men også at have de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger på plads. Med cyberforsikringen kan du føle dig tryg ved, at du og din familie er godt beskyttet mod de udfordringer og farer, som internettet kan medføre.

Tag skridtet mod en sikrere digital tilværelse med Norlys og Topdanmarks cyberforsikring, og nyd godt af både fremragende internetdækning og omfattende beskyttelse mod digitale trusler.

Bestil Norlys Internet her

 

Sikkerhedspakke med Norlys

Optimer din online sikkerhed med Norlys’ altomfattende sikkerhedspakke, er nødvendigt for enhver moderne husstand. I en tid, hvor digitale trusler er i konstant udvikling, kan det være en udfordring at vedligeholde sikre adgangskoder, vejlede børn i sikker internetadfærd, og samtidigt beskytte familiens enheder mod hackerangreb og malware. Norlys tilbyder en løsning, der løser dine problemer.

Ved tegning af Internet 1000 eller Internet 500 abonnementer, bliver du automatisk udstyret med Norlys’ sikkerhedspakke. Denne pakke er designet til at være brugervenlig og let at implementere, med mulighed for automatisk opdatering, så dine digitale enheder – fra computere til smartphones – altid er beskyttet med den nyeste sikkerhedsteknologi.

Norlys’ sikkerhedspakke inkluderer flere nøgleelementer til at sikre din digitale velbefindende:

  • Internetsikkerhed: Beskyt dig selv og din familie mod trusler som virus, ransomware, og anden malware, så I trygt kan downloade, shoppe online, og tilgå netbank.
  • Privatlivs-VPN: Sikrer din internettrafik og beskytter dit privatliv ved at kryptere din online aktivitet, så du kan browse anonymt og sikkert.
  • ID-overvågning: Holder øje med dine personlige oplysninger online og varsler dig, hvis der er risiko for identitetstyveri eller misbrug.

Pakken tilbyder desuden:

  • Antivirus: Realtidsbeskyttelse der effektivt blokerer for virus, trojanske heste, ransomware, og spyware.
  • Bankbeskyttelse: Specielle sikkerhedsforanstaltninger, der automatisk aktiveres for at sikre dine online banktransaktioner og betalinger.
  • Sikker browsing: Forhindrer utilsigtet adgang til skadelige websteder og beskytter din enhed og data.
  • Familie beskyttelse: Kontrollerer børnenes internetadgang, beskytter dem mod upassende indhold og hjælper med at administrere deres skærmtid.

Udstyret med disse værktøjer fra Norlys sikkerhedspakke, kan du skabe et sikkert digitalt miljø for hele familien. Det er ikke blot en investering i teknologi, men i familiens sikkerhed og tryghed online.

 

Norlys Internet via kabel

 

Norlys Internethastighed

Forbedre din online oplevelse ved at sikre, at du får den hastighed, du betaler for, med Norlys’ nemme og præcise hastighedstest. At forstå og teste din internethastighed er afgørende for at sikre, at dit hjemmenetværk kører optimalt, og at du får mest muligt ud af dit internet abonnement. Med Norlys’ hastighedstest kan du nemt tjekke din nuværende internetforbindelses hastighed og tage skridt til at forbedre den, hvis det er nødvendigt.

For at opnå de mest præcise resultater med Norlys hastighedstest, anbefales det at:

  1. Tilslutte direkte til dit modem/router: Forbind din computer til modemmet/routeren med et godkendt netværkskabel. Denne metode sikrer, at du tester hastigheden af din forbindelse uden de forstyrrelser, der kan opstå med wifi.
  2. Gentag testen: Udfør hastighedstesten to til tre gange for at sikre pålideligheden af dine resultater. Flere tests giver et mere nøjagtigt billede af din gennemsnitlige internethastighed.
  3. Undgå wifi under test: Selvom wifi er bekvemt, kan det indføre variationer i hastighedstestresultaterne. For de mest nøjagtige målinger, undgå at bruge wifi og forbind i stedet direkte til dit modem eller router med et kabel.

Norlys’ hastighedstest er designet til at give dig indsigt i, hvordan dit hjemmenetværk performer, og om dit modem eller router fungerer som det skal. Ved at følge disse enkle skridt kan du sikre dig, at du får den hastighed, du betaler for, og identificere eventuelle problemer, der kan påvirke din internetoplevelse.

Hos Norlys er vores mål at give dig en overlegen internetoplevelse med hastigheder, der opfylder dine behov. Uanset om du streamer, spiller online spil, eller arbejder hjemmefra, hjælper Norlys hastighedstest dig med at sikre, at din forbindelse lever op til dine forventninger. Test din internethastighed i dag og tag det første skridt mod en bedre, hurtigere online oplevelse.

 

Norlys fordele og ulemper

Opdag de mange fordele og overvej få ulemper ved at vælge Norlys som din internetudbyder, en beslutning der kan transformere din online oplevelse. Norlys tilbyder en bred vifte af internetløsninger designet til at opfylde de varierede behov hos moderne husstande og virksomheder, med fokus på hastighed, pålidelighed og kundetilfredshed.

Fordele ved Norlys

1. Bredbåndshastigheder for alle behov: Uanset om du er en almindelig surfer, en hjemmearbejder, eller en hardcore gamer, har Norlys hastigheder, der matcher dine behov. Fra basispakker til ultrahurtigt fiber, er du dækket.

2. Gratis oprettelse og forsendelse: Norlys gør det let at skifte eller opgradere din service med gratis oprettelse og forsendelse, hvilket fjerner ekstra omkostninger.

3. WifiGaranti: For at sikre optimal dækning i hele dit hjem tilbyder Norlys WifiGaranti, som sikrer stærk og stabil forbindelse i alle hjørner af din bolig.

4. Cyberforsikring inkluderet: Med visse pakker inkluderer Norlys cyberforsikring fra Topdanmark, som beskytter hele husstanden mod online trusler og giver ro i sindet.

5. Omfattende sikkerhedspakke: Norlys’ sikkerhedspakke beskytter mod online trusler, inkluderer privatlivs-VPN og ID-overvågning, hvilket sikrer en sikker og privat online oplevelse.

Ulemper ved Norlys

1. Pris efter kampagneperiode: Mens introduktionstilbud kan være tiltalende, stiger priserne efter kampagneperiodens udløb, hvilket kan være en ulempe for nogle budgetbevidste forbrugere.

Norlys tilbyder en overbevisende pakke af internetløsninger, der appellerer til en bred vifte af brugere med dets hastighed, pålidelighed og tilføjede fordele som gratis oprettelse, WifiGaranti og cyberforsikring. Mens der er visse ulemper, såsom prisstigninger efter kampagneperioder og begrænset dækning i nogle områder, står fordelene ved at vælge Norlys klart frem. For dem, der søger en robust og sikker internetløsning, repræsenterer Norlys et overbevisende valg.

 

Norlys Internet Kundeservice

Norlys tilbyder en bred vifte af internet- og telekommunikationsløsninger til både private og erhvervskunder i Danmark. Deres kundeservice er kendt for at være hjælpsom og effektiv, og de tilbyder flere måder at komme i kontakt på for at sikre, at deres kunder får den nødvendige support.

Fysiske adresse: Tietgensvej 4, 8600 Silkeborg, Danmark

Telefonnummer: 70 15 15 70

E-mail: norlys@norlys.dk

Hjemmeside: www.norlys.dk

Åbningstider for kundeservice: Mandag til fredag: 08:00 – 18:00
Lørdag og søndag: Lukket

Norlys tilbyder kundeservice via telefon, e-mail og deres online chatfunktion. Deres hjælpesider på hjemmesiden indeholder omfattende vejledninger og svar på ofte stillede spørgsmål, hvilket gør det nemt for kunderne at finde hjælp til mange almindelige problemer uden at skulle kontakte kundeservice direkte.

Norlys leverer højhastighedsinternet via fiber og tilbyder også andre tjenester som el, gas, fjernvarme og telekommunikation. De lægger stor vægt på bæredygtighed og arbejder aktivt med vedvarende energikilder som vind- og solenergi. Deres internetløsninger er kendt for at være pålidelige og hurtige, hvilket gør dem til et populært valg blandt danske forbrugere.

 

Spørgsmål og svar

Hvad er Norlys Internet?

Norlys Internet er en dansk internetudbyder, der tilbyder bredbåndstjenester til privat- og erhvervskunder.

Hvilke typer internetforbindelser tilbyder Norlys?

Norlys tilbyder fibernet, kabelbredbånd og trådløse bredbåndsløsninger.

Hvordan kan man tilmelde sig Norlys Internet?

Du kan tilmelde dig Norlys Internet ved at besøge deres hjemmeside og vælge den ønskede bredbåndsløsning.

Hvad er fordelene ved at vælge Norlys Internet?

Fordelene inkluderer høj hastighed, stabil forbindelse, forskellige abonnementer, og god kundeservice.

Scroll to Top