Waoo

Waoo Fibernet priser – Få lynhurtigt Internet

Waoo fibernet, streaming og mobilabonnementer. Danmarks bedste internet. Waoo tilbyder hastighedsgaranti på deres fiberbredbånd.

Waoo fiber
5
Pris Måned
299,-
Download
200 Mbit
Upload
200 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Via fiber
Ingen binding
Se Tilbud
Gælder Waoo-produkter udbudt af Fibia. - Dette er et annoncelink.
Waoo fiber
5
Pris Måned
349,-
Download
500 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Via fiber
Ingen binding
Se Tilbud
Til de små familier. - Dette er et annoncelink.
Waoo fiber
5
Pris Måned
195,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Via fiber
Ingen binding
Se Tilbud
195,- første 6 mdr. - herefter 369,- /md - WiFi-router inkluderet - Dette er et annoncelink.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Læsetid: 8 min.Opdateret: 29. september 2024

Hvem er Waoo fiber?

Waoo er et selskab som blev etableret i 2010 og har sidenhen eksisteret i bedste velgående – og gør det fortsat i dag. Deres kerneprodukt er deres Waoo fiber, som er lynhurtigt og stabilt internet. Noget internet, der kan anbefales til alle, som holder af streaming, surfing, onlineshopping og gaming.

Waoo er en af de helt store internetudbydere i Danmark, og et velkendt brand. Du har formentlig allerede hørt sloganet ”internet som det burde være” én gang eller to i TV reklamerne eller på de sociale medier.

Waoo kunne atter i år kalde sig for leverandør af Danmarks bedste internet – faktisk for tiende år i træk. Waoo vinder på området ’produktkvalitet’ af analysehuset LoyaltyGroup. Dette giver et indblik i at Waoo har nogle meget tilfredse internetkunder, som værdsætter den høje produktkvalitet. Måske du bliver den næste tilfredse kunde? Herunder guider vi dig igennem alle de tjenester, som du kan få hos Waoo. Læs med og bliv endnu klogere på fibernet, streaming og mobilabonnementer.

Waoo tilbyder hastighedsgaranti på deres fiberbredbånd. Dette betyder, at du altid får den hastighed på dit internet, som du betaler for. Men er dette ikke en hel naturlig selvfølge? Faktisk ikke – ved mange udbydere betaler man nogle gange for en hastighed, som man beklageligvis ikke får. Tag eventuelt en hastighedstest online, og se om det er på tide, at skifte internetudbyder.

 

Hvorfor vælge fibernet hos Waoo?

Fibernet er det som mange kalder for ”fremtidens internet”. Du får altså den ypperste internetkvalitet, som overhovedet er muligt i skrivende stund. Et stærkt og stabilt internet, som giver glimrende muligheder for at streame og game på livet løs.

Men hvad er det helt præcis fibernet er? Fibernet adskiller sig fra det almindelige internet-bredbånd også kaldet ADSL ved at blive leveret 5000 gange hurtigere ind til din husstand. Fibernet er data, som bliver leveret via lyslederkabler. Du vil opleve en meget bedre tilgængelighed og stabilitet.

Det kan derfor kun anbefales at vælge fiberbredbånd. Du får en fremragende internetforbindelse, der er noget af det bedste, som du finder på markedet. Med fibernet fra Waoo kan du få både dit internet, TV og telefoni i ét kabel, som gør oprettelsen og opsætning noget mere overskueligt. De førnævnte ydelser er alt sammen noget, som du kan blive meget klogere på herunder.

Generelt har fibernettet en meget høj kapacitet, som gør, at mange personer samt enheder kan anvende internettet på en og samme tid. Derudover bliver internettets kvalitet samt hastighed heller ej forringet. Det er altså slut med film som hakker, og onlinespil, som ikke vil loade.

Bor du langt ude på landet omkring bakker og grønne skove? Så frygt ej, fibernettet bliver ikke påvirket af disse faktorer, som det fx er tilfældet med mobilnettet.

Ved fibernettet får du den samme hastighed på både up- og download, som Mbit-tallet beskriver. Upload hastigheden plejer ofte at være noget lavere end download hastigheden på det almindelige internet. Men med fibernet skal du ikke længere bekymre dig om at uploade store filer.

 

waoo.logo

 

Waoo Fibernet priser

Prisen går hånd i hånd med kvaliteten på de fleste varer – og dette gælder naturligvis også ved internettet. Du kan vælge mellem forskellige internethastigheder ud fra dit individuelle behov. Men er du i tvivl om hvilken hastighed, som du helt præcis skal vælge? Dette kommer meget an på hvor mange I er i husholdningen samt hvor mange, som bruger internettet på samme tid. Herunder kan du få et billede af hvilken pakke, som vi anbefaler dig.

  • Fibernettet til singlen. Hvis du bor alene eller med kæresten, så kan I vælge Fiber Basic-pakken fra Waoo, som tilbyder 200/200 Mbit. Dette er til jer, som bruger internettet til almindelig brug – såsom surfing, mails og ind imellem streaming.
  • Fibernettet til familien. En hastighed på 500/500 Mbit giver et stabilt internet til hele familien, hvor der kan streames på flere enheder af samme tid.
  • Fibernettet til den store familie og premium-brugeren. Her kan det anbefales at vælge Waoo Fiber Full, som er 1000/1000 Mbit. Her kan der games løs uden internetforstyrrelser, og på samme tid kan der streames rundt omkring i boligen. Til den familie, som gør brug af internettet i stor stil.

Prisen på fibernet afhænger altså af hvilken internetpakke og hastighed, som du vælger. En hurtigere forbindelse er helt naturlig dyrere end en langsommere forbindelse. Det kan altså godt betale sig at vælge en lidt større pakke med flere Mbit, da det vil skabe meget glæde i husstanden. Danskerne bruger internettet ufattelig mange timer dagligt, og derfor er det også vigtigt, at det bare fungerer uden store forstyrrelser.

Du får naturligvis en masse fordele med når du vælger fibernet fra Waoo. Dette gælder for eksempel:

  • Waoo Smart WiFi, som giver et fremragende signal i alle dele af hjemmet.
  • Hastighedsgaranti, som absolut giver dig den hastighed, som du betaler for.
  • Sikkerhedspakke, som giver dig en god tryghed rundt på hele internettet.
  • Online harddisk, som giver dig ekstra god plads til både billeder, videoer og andre filer.
  • Personlig installation, som sikrer dig optimal internet tilpasset lige præcis til dit hjem.

Få det maksimale ud af dit fibernet
Er du en som kun vil have det bedste af det bedste? Så skal du uden tvivl vælge Waoo Fiber Full-abonnement med 1000/1000 Mbit. Her går du ikke ned i kvalitet, og du får det allerbedste internet.

Med i pakken har du mulighed for at få det nyeste udstyr fra Waoo – det såkaldte Waoo Smart Wi-Fi, som giver endnu mere fart på internettet og kører på det nyeste Wi-Fi-teknologi. Dette kan især anbefales hvis du bor på mange kvadratmeter og flere etager – her kan det nemlig være nødvendigt med flere trådløse enheder/bokse, som giver en større dækning, selv i de yderste afkroge og hjørner af boligen. Disse bokse kaldes også for access points, som kan placeres rundt omkring i hjemmet og sikrer stabilt internet hele vejen rundt.

 

Waoo TV-streaming

De fleste danskere har en streamingtjeneste, og endda også flere ad gangen. Med Waoo streaming kan du samle dine streamingtjenester ét sted, og samtidig spare nogle penge. Har man forskellige abonnementer rundt omkring så kan beløbet hurtigt blive højt. Dette findes der heldigvis en løsning på med Waoo TV-streaming, som tilbyder følgende pakker:

  • Waoo Streaming Film & Serier Basic: Viaplay Film & Serier samt TV2 Play Basic inkluderet.
  • Waoo Streaming Film & Serier Family: Viaplay Film & Serier, TV2 Play Basic og Dansk Filmskat inkluderet.

Du får disse abonnementer til en helt særlig pris. Med Waoo får du et meget større og overskueligt overblik over dine streamingtjenester, og samtidig får du adgang til al indholdet til en lavere pris. Waoos TV-streaming kører over en lynhurtig og stabil internetforbindelse, så du kan nyde den nervepirrende fodboldkamp og den spændende krimifilm helt uden afbrydelser.

Du kan vælge at se TV via en TV-boks eller streame dine TV-kanaler, som foregår over din internetforbindelse. Streaming bliver mere og mere populært, fordi det giver en større frihed og fleksibilitet end flow-TV. Du har mulighed for at streame både over dit TV, smartphone, computer, tablet eller en helt femte digital enhed.

Samtidig kan du også vælge flere forskellige TV-pakker, som dækker lige præcis dit behov. Waoo har Danmarks største kanalvalg – og kan tilbyde intet mindre end 100 forskellige. Et godt forslag kunne være at vælge Waoo Flex, hvor du kan sammensætte din helt egen pakke. På denne måde betaler du ikke for nogle kanaler, som du alligevel aldrig ser. Der er en masse sportskanaler til den fodboldinteresserede og en masse Discovery-kanaler til natur- og dyreelskeren.

Apropos sport så er der mulighed for at få en superfed sammensat sportspakke fra Waoo. Med Waoos store sport TV-pakke får du hele 62 udvalgte kanaler samt Viaplay Total med en masse livesport døgnet rundt. Vælg selv om det skal være en TV-boks, eller om du vil streame kanalerne. Der er til ufattelig mange timers underholdning, og du kan følge med i alt fra cykling og fodbold til kunstskøjteløb og basketball.

Er du fortsat i tvivl om hvilken TV-pakke, som du skal vælge? Så tag Waoos helt egen test, hvor du skal besvare nogle få spørgsmål inden du får svaret på hvad der er den ideelle TV-pakke til dig og din husstand.

 

Waoo mobilabonnement

Waoo tilbyder også mobilabonnement til fordelagtige priser. Waoo har et stort udvalg af pakker, så du vil med garanti finde et abonnement, som passer til dit forbrug. De tilbyder lynhurtigt 4G mobiltelefoni samt inkluderet tale, sms, mms og data i 37 lande.

Er I en stor familie? Så kan det anbefales at vælge familiepakken, hvor I kan dele jeres data og taletid mellem hinanden. Er der fx en teenager i huset, som surfer løs og har et højt dataforbrug, men hvor der samtidig ikke snakkes meget i telefon? Denne taletid kan så i stedet bruges på moren eller farens telefon. På denne måde er der altså ikke noget taletid og data, som går tabt undervejs.

Er du i tvivl om hvilke mobilabonnement, som du skal vælge?

  • Overvej hvor meget data du har brug for. Hvis du generelt tit befinder dig i hjemmet og på arbejdspladsen hvor du er tilkoblet Wi-Fi, så er dit dataforbrug formentlig ikke så højt. Er du derimod meget på farten og surfer samt streamer løs, så vælg gerne et abonnement med et stort dataforbrug – hos Waoo kan du få helt op til 60 GB om måneden. Her skal du altså ikke bekymre dig om hvorvidt du har nok data til at snuppe det nyeste afsnit af dramaserien på vej hjem i toget.
  • Har du brug for meget taletid? Mange vælger at foretage opkald over Messenger og lignende, hvor det ikke er nødvendigt med så meget taletid. Generelt kan det dog anbefales at vælge et abonnement med fri SMS og tale, så du ikke pludselig skal bekymre dig om dit forbrug, og hvorvidt du har nok taletid til at give svigermoren et opkald.

Waoo har både mobilpakker til dem med et mindre, mellem og et stort forbrug. Desuden er der altid mulighed for at tilkøbe data og taletid til gode priser. Så skulle dit forbrug pludselig stige eller falde, så er der altid mulighed for at ændre din mobilpakke helt uden binding.

 

Arbejder Waoo og Fibia sammen?

Fibia er Danmarks største fiberselskab, og er navnet på NRGis og Andels fælles fibernetselskab, som tilbyder Waoo-løsninger. Fibia og Waoo har slået sig sammen for at give deres forbrugere den ultimative og digitale internetløsning.

Hos Fibia kan du ligeledes købe de samme produkter og tjenester, som på Waoos egne hjemmeside. Dette er uanset om du er på udkig efter fibernet, et mobilabonnement eller streaming. Der er masser af muligheder for at skræddersy forskellige pakker og løsninger, som passer lige præcis til dit behov.

 

Relaterede udbydere:

Ewii  –  Bornfiber  –  Hiper  –  Norlys  –  Telenor  –  Fastspeed  –  Bolignet  –  Jetnet

 

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvad er adressen på Waoo?

Adressen på Sjælland er: Fibia P/S Hovedgaden 36 4520 Svinninge

Hvad er deres telefon nummer?

De kan kontaktes på telefon nummer: 70292444

Hvad koster det billigste Waoo fiber?

Den billigste forbindelse koster 319 kr.

 

waoo.logo

Kundeservice

Internettet er som sådan ikke et fysisk produkt, som du får mellem hænderne. Derfor er det også vigtigt at servicen er helt i orden – og der ikke er en finger at sætte på supportdelen. Du har altid mulighed for at kontakte Waoos kundeservice fx hvis du har spørgsmål til driften, login-delen, opsætningen eller noget helt fjerde.

Kundeservice er enormt vigtigt ved internetudbydere. Internettet er nemlig noget, som de fleste af os ikke kan undvære i hjemmet særlig lang tid ad gangen. Derfor er det vigtigt, at det er en udbyder, som er til at komme i kontakt med og kan hjælpe dig med stort og småt.

Hos Waoo får du dit eget login til ”Mit Waoo”. Her kan du få et detaljeret overblik over saldo, regning, forbrug og meget mere. Hvis du har familiepakken, så kan du se alle detaljerne for hvert enkelt mobilnummer. På Mit Waoo kan du ligeledes få et solidt indblik i hvor meget data samt taletid, som bliver brugt.

Waoo lægger en stor vigtighed i god kundeservice, og sidder klar alle ugens hverdage på telefonen – derudover har du også mulighed for at henvende dig med spørgsmål på mail. Deres målrettede medarbejdere stræber sig altid på at give kunderne den bedste service og oplevelse.

Waoos kundeservice kan ligeledes hjælpe dig med at finde frem til det rette mobilabonnement, fibernet-pakke samt tv-pakke, som passer til dine behov og ønsker.

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top