Disney+

I forhold til for eksempel Netflix og TV-streamingtjenester som DRTV og TV2 Play, er Disney+ en relativt ny udbyder på markedet for streaming.

Læs mere om Disney+ abonnement og priser på TVpakkerpriser.dk

Tjenesten har blandt andet udmærket sig ved at samle en hel masse godt indhold, som mange allerede kender, og så løbende tilføje endnu flere spændende og originale produktioner, og ofte i velkendte universer.

For familier og unge verden over er Disney+ det oplagte valg, når der skal være nem adgang til al den gode underholdning.

 

Læsetid: 4 min.Opdateret: 6. juni 2024

Vælg abonnement

  • STANDARD MED REKLAMER

    Videokvalitet op til Fuld HD 1080p

    Samtidige afspilninger: 2

  • STANDARD

    Videokvalitet op til Fuld HD 1080p

    Samtidige afspilninger: 2

    Downloads

    Understøttelse af Dolby Atmos

    Reklamefri streaming**

  • PREMIUM

    Videokvalitet op til 4K UHD & HDR

    Samtidige afspilninger: 4

    Downloads

    Understøttelse af Dolby Atmos

    Reklamefri streaming**

 

Disney+ Danmark

I 2020 blev det muligt for de danske streaming-kunder og nysgerrige seriekiggere at abonnere på Disney+.

Hvis du leder efter en ny og spændende streamingtjeneste, er det oplagt at starte med Disney+ netop nu. For nu lanceres kanalen Star, som tilfører endnu mere indhold til det i forvejen imponerende udvalg. Og Danmark er et af de lande, hvor Star er inkluderet i abonnementerne. På kanalen er der både humor, drama og gode underholdende serier.

På Disney+ er der indhold til alle aldersgrupper, og du kan streame sammen med både familie og venner. På indtil flere enheder samtidig. Udvalget er stort og varieret, og det vokser hele tiden.

Serier og film med superhelte fra Marvel og hele Star Wars-universet – det er bare nogle af de meste kendte tilbud. Animerede comedy-klassikere som Simpsons og Family Guy findes også på Disney+ i dag. Og det samme gør dokumentar-kanalen National Geographic.

Med Disney+ har du også adgang til funktionen GroupWatch, der gør, at op til seks abonnenter kan følge med i den samme film samtidig – uanset hvor langt fra hinanden de befinder sig. Kunne du tænke dig, at invitere dine venner?

Streamingtjenesten er desuden helt oplagt til familiebrug, og det er nemt for forældrene at kontrollere adgangen til alt det indhold, der måske ikke egner sig for de mindste. På den måde kan I frit og ubekymret streame både sammen og hver for sig.

 

Disney +

 

Disney Pris

Et månedsabonnement på Disney+ koster lige knap 80 kr., hvilket må siges at være tæt på den gængse pris på det danske marked for streamingtjenester i øjeblikket. Men Disney+ tilbyder også et årsabonnement.

Sammenholdt med et månedsabonnement, der løber i 12 måneder, er der faktisk en betragtelig besparelse at hente ved at tegne et årsabonnement. Månedsabonnementet fås for 79 kr., og årsabonnementet, der står i 790 kr., koster altså det samme som 10 måneder med et fortløbende månedsabonnement.

Abonnementerne giver adgang til alt on demand-indhold fra Disney og alle de udbydere, der er tilknyttet den store streaming-platform. Disney har også en række egentlige tv-kanaler, der sender live. Men adgangen til at se dem er ikke indbefattet i et abonnement på Disney+. Hverken i måneds- eller årsabonnementet.

Der er ikke nogen gratis prøveperiode på Disney+. Men der er tale om relativt billige abonnementer i forvejen. Og udvalget, der allerede er rigtig stort, udvides til stadighed.

 

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvad koster Disney +

Det koster 79 kr. om måneden.

Hvor mange enheder kan streame på samme tid?

Der kan streames fra 4 enheder på en gang.

Hvor mange forskellige profiler kan man oprette?

Der kan være op til 7 profiler oprettet.

 

Disney app

Disney+ kan afspilles fra næsten alle tænkelige platforme og enheder. Og sammen med abonnementet får du Disneys app, som du kan hente det sted, hvor du finder apps til dine enheder. Det afhænger for eksempel af, om du bruger Apple-produkter, Android eller Chromecast.

Disney+ understøtter alle de nævnte devices, og kan desuden streames på både stationære og bærbare computer og spillekonsoller.

Du kan også åbne Disney+ i en almindelig internetbrowser og streame direkte den vej. Det kan være, du synes, det er nemmest. Og hvis din pc har den største skærm, du har adgang til, så giver det god mening at streame på den måde. Det kræver naturligvis også abonnement og login, og det kan du nemt oprette på deres hjemmeside.

Ellers kræver det en app, når du vil bruge streamingtjenesten. Appen kan du nemt hente, så snart du har tegnet abonnement.

Stedet, hvor du henter appen, afhænger som sagt af, hvilke enheder du bruger. Du vil altid kunne finde appen det sted, hvor du også finder og køber alle andre apps til din telefon eller enhed. Så snart den er installeret, kan du logge ind og se alt det, du lyster.

Disney+ kan også streames via de fleste kendte nyere spillekonsoller. Det gælder PlayStation 4, PlayStation 5 og Xbox One, X og S. Det kræver selvfølgelig også app, at streame fra en gaming-konsol. Konsollerne eller deres producenter har følgelig deres egne steder, hvor du downloader appen.

På streamingtjenestens hjemmeside fremgår det, hvilke enheder, den understøtter.

Hvordan du end foretrækker at streame – og uanset hvordan dine it- og udstyrsmæssige forudsætninger er – så er Disney+ nem at gå til. Og når du har streamingtjenesten installeret, kan du og din familie streame fra op til fire enheder samtidig. Alle kan være med.

 

Streamingtjenester oversigt

Scroll to Top