HBO Max

HBO Max

HBO Nordic bliver til HBO Max.

Mere indhold til en konkurrence dygtig pris.

Home Box Office har i årtier været en af de helt store leverandører til hjemmebiograferne verden over. Siden kabel-tv blev en realitet har de bragt gode og spændende filmoplevelser hjem til os i stuerne. Nu, i de hurtige internetforbindelsers tid, er mulighederne for de gode skærmoplevelser kun blevet større.

HBO Max eksisterede allerede inden streaming blev allemandseje. Men timingen var god, for det betød, at HBO var klar til at levere rigtig godt indhold til alle abonnenterne i Norden. Der er som bekendt langt mere, der samler os, end der skiller os i Skandinavien – og det gælder også vores smag i serier og film.

Få HBO Max igennem Telmore Play

Annonce

Her kan du læse om det store udvalg af film og serier, du kan finde på platformen. Og du kan se, hvad du skal give for et abonnement, der giver adgang til det hele. Billigt for tusindvis af film og episoder af spændende serier.

HBO Max

HBO streaming-muligheder

Du kan streame med HBO Max på alle tænkelige devises og platforme. TV, telefoner og tablets, Chromecast, PlayStation og naturligvis PC og MAC.

Det kræves dog at du har forbindelse til Internettet, enten via din mobil eller fibernet eller anden kablet forbindelse.

For mange af os udfylder streamingen noget af den rolle, som fjernsynet havde tidligere. Derfor er TV’er også et helt logisk sted at se det indhold, som streamingtjenesten giver adgang til. Hvis du har et LG Smart TV, Android TV, Samsung Smart TV eller Apple TV, kan du uden problemer se HBO. Det kræver blot, at du installerer HBO Max-appen, hvis den ikke allerede er på dit TV.

Langt de fleste smartphones og tablets vil kunne understøtte HBO Max-appen, og derved muliggøre streaming. Det er dog vigtigt, at versionerne af appen og enhederne er kompatible. Det samme kan du gøre med din spil-konsol. Find appen i den relevante konsol-store, og sæt din HBO Nordic-konto op med aktiveringskoden.

Det kan også lade sig gøre at benytte Googles Chromecast, når du streamer fra HBO på din foretrukne enhed. Hvis du bruger Chromecast, kan du med fordel læse om det på HBO Max hjemmeside. Afspil på 3 enheder på samme tid.

Vi har vænnet os til at bruge apps som de hurtige indgange til vores foretrukne internetbaserede tjenester. Men i virkeligheden er det stadig lige så nemt at streame film og serier på den helt almindelige internetbrowser. HBO Max fungerer fint på både PC og MAC. I mange tilfælde vil du også kunne streame via din internetbrowser med en telefon eller tablet.

 

HBO Max pris

Abonnementsløsningen, som HBO Max tilbyder sine kunder, er muligvis den enkleste, der overhovedet findes på det danske marked for streaming.

Det koster 89,00 per måned. Og det er det. For den pris får du så adgang til alt indhold – og du kan afspille det på alle dine enheder. Abonnementerne er månedlige og fornyes automatisk indtil opsigelse.

HBO Max har ikke gratis prøveperioder – til gengæld er abonnementet overskueligt og billigt, og du kan altid opsige det med det samme, uden bindingsperiode.

Prismæssigt er det akkurat midt i skiven i det danske streaming-marked. De fleste månedsabonnementer hos de mest populære tjenester i Danmark koster mellem 39,- og op til 140 kr. Tjenesterne er meget forskellige, og begrebet streaming kan dække over ret forskellige ting. Men det er generelt i det leje, at priserne ligger.

Tjenesterne konkurrerer i høj grad på udvalg og kvalitet. Og HBO Max er naturligvis med i front.

 

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvad koster HBO Max

Normalpris for abonnement koster 89 kr. om måneden.

Hvad kan du se på denne tjeneste?

Tjenesten viser film, serier og dokumentar.

Hvor mange enheder kan der afspilles på samme tid?

Det er muligt at afspille på 3 enheder på samme tid, en mere end på det gamle HBO Nordic

 

HBO Max film og serier

HBO er kendt for sine stort opsatte og ambitiøse serier, der kan fastholde os ved skærmen den ene sæson efter den anden. Det var for eksempel med Game of Thrones, at HBO Nordic blev et virkelig kendt navn blandt de nordiske serie-seere. De har brugt ”home of series” som motto, og det er bestemt ikke uden grund.

Men tjenesten kan meget mere og andet end det. Der er indhold i alle tænkelige kategorier og til alle aldersgrupper. Både film og serier.

Har du små størrelser i husstanden, kan du med fordel gøre brug af Kids-sektionen, når du leder efter den gode underholdning. Tjenesten har indhold til både de allermindste og de større børn. Det er også der, at flere af de elskede og kendte familiefilm kan findes.

Du bør bestemt også tage et kig på tjenestens gode og brede udvalg af film. Serierne fylder måske mest, men filmene på HBO Max er velvalgte og alle i høj kvalitet. Både komedierne og de seriøse og tunge dramaer.

Når udvalget er stort og varieret, er det vigtigt at kunne skabe det nødvendige overblik. På HBO Max er kategorierne logiske og nemme at finde rundt i, og søgefunktion er velfungerende og nem at bruge. Uanset, hvad du leder efter.

 

Streamingtjenester oversigt

Scroll to Top