Chapter

Vil du have læseglæden og fordybelsen med dig overalt? Vil du gerne kunne lytte eller læse til netop den bog, du er blevet grebet af, der hvor du er?

I så fald kan Chapter være noget for dig.

Er e-bøger eller lydbøger nyt for dig, er det også et helt oplagt sted at starte. Du får hurtigt overblik, og kan lade dig inspirere af de forskellige genrer, nyheder og forfattere. Du kan også lave din egen læseliste, og samle netop de bøger, du allerhelst vil læse. Eller høre.

Hvis du allerede har erfaring med de moderne bogformater, vil du helt sikkert have glæde af at gå på yderligere opdagelse i Chapters store og velkuraterede sortiment.

 

chapter gratis

Streamingtjenester oversigt

 

Hvad er Chapter?

Chapter er en formidler af bøger i digitale formater. E-bøger og lydbøger. Virksomheden forener det bedste fra boghandleren og den moderne streamingtjeneste.

Et medlemskab hos Chapter giver adgang til at høre eller læse tusindvis af bøger i alle genrer. Krimi, spænding, fantasy, kærlighed, erotik og meget mere. Faglitteraturen er også stærkt repræsenteret: Biografier, personlig udvikling og true crime. Bare for at nævne nogle.

Og endelig udmærker Chapter sig også ved at have et meget stort udvalg af god børnelitteratur. Alt i alt en velegnet lyd- og e-bogstjeneste for hele familien.

Virksomheden startede i 2020, og det er i den forstand en forholdsvis ny udbyder på markedet for lydbøger og e-bøger. Men folkene bag Chapter er faktisk nogle af de mest erfarne i landet. Chapter er nemlig en tjeneste, som den danske bogbranche selv er engageret i.

Nogle af de mest populære forfattere er Thit Aaberg, Louise Frevert, Sofie Torp, Jonna Hjerl, Louise Lolle og Henrik Ibsen som har skrevet blandt andet En Folkefjende.

 

Hvem ejer Chapter?

Når du køber adgang til de mange bøger på Chapter, svarer det næsten til at finde bøger i den lokale boghandel på gågaden. Og faktisk er det en sammenligning, som er mere nærliggende, end man måske skulle tro. Det er nemlig forlag i den danske bogbranche, der selv ejer Chapter.

Gads Forlag, Gyldendal og Modtryk bringer hver især som forlag utallige fysiske og digitale bøger ud til de danske læsere. Med e-bøgerne og lydbøgerne på Chapter er de gået sammen om at understøtte læse- og lyttelysten og glæden ved de gode historier.

Chapter erstatter ikke de fysiske bøger eller den fysiske boghandel, hvor du kan købe dem. De digitale muligheder gør det til gengæld endnu nemmere at have de gode historier med os i hverdagen. Det store udvalg er samlet på ét sted, så du altid kan finde det, du vil høre eller læse.

 

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvad er Chapter?

En lydbogs app til din mobil og tablet, du finder tusindvis af lydbøger og e-bøger i alle genrer.

Hvad er prisen på Chapter?

Der findes 4 abonnementer, Flex til 69 kr, One til 99 kr, Two til 149 kr, Family til 189 kr.

Kan jeg lytte til e-bøger når jeg er offline?

Ja du kan downloade og høre bøgerne når du ikke er på nettet.

 

Bøger og abonnement med Chapter

Chapter-appen giver adgang til over 100.000 bøger. Og det kan både være e-bøger og lydbøger.

Afhængigt af abonnementstypen, kan du bruge Chapter en hel måned for kun 69,- eller 99 kr.

Det abonnement, der hedder Chapter One, giver fri og ubegrænset adgang til alle bøger i hele sortimentet i en måned. Det giver også mulighed for at læse bøgerne offline. De kan nemlig downloades, så du ikke er afhængig af at være online, når du streamer.

Med Chapter Flex har du også adgang til hele udvalget. Du kan finde og vælge netop de bøger, du vil. Men forbruget er begrænset til 12 timer per måned, og overskydende timer overføres til næste abonnementsperiode. Det er klart et fordelagtigt abonnement, hvis du ved, at din brug af tjenesten vil være begrænset. Det er ingen grund til at betale for mere end nødvendigt.

Skal flere personer benytte Chapter med det samme abonnement, kan I vælge Chapter Two eller Chapter Family, så alle kan være med.

 

Chapter logo

 

Stort udvalg i lydbøger

Eftertragtede læseoplevelser findes i dag i flere former end nogensinde tidligere. Læsning og fordybelse behøver ikke længere være henvist til de stille stunder i sofaen eller lænestolen.

Med lydbøgernes udbredelse bliver der hele tiden mere at vælge i mellem, når du vil have litteraturen med dig på farten. Det kan være på løbeturen eller i træningscenteret. Til opvasken eller havearbejdet. De længere køreture i bilen byder også på velegnede stunder, hvor du kan lytte med på en god historie.

Indtalte bøger og historier har eksisteret i årtier, på kassettebånd og andre medier. Det helt særlige på det moderne marked for lydbøger er det enorme udvalg i både titler og genrer.

Er du nysgerrig efter gode biografier, fagbøger eller bøger om personlig udvikling? I så fald skal du også tage et nærmere kig på lydbøgerne hos Chapter. Der er nemlig meget andet og mere end spændingsbøger at vælge i mellem.

Den teknologiske udvikling har gjort det muligt for udbyderne at samle virkelig store mængder af interessante og medrivende bøger, som vi kan få adgang til med et enkelt og smart abonnement.

 

Streamingtjenester oversigt

 

Scroll to Top