Stofa bredbånd

Hvis du vælger Stofa bredbånd, får du hurtigt internet fra en af de største internetudbydere i Danmark. Stofa bredbånd fås dog i forskellige pakker, som varierer i download- og uploadhastighed, men du kan være sikker på, at der findes en pakke blandt deres produkter, som vil passe til dig og dit behov. Stofa bliver til Norlys!

Waoo fiber
5
Pris Måned
195,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Via fiber
Ingen binding
Se Tilbud
195,- første 6 mdr. - herefter 369,- /md - WiFi-router inkluderet - Dette er et annoncelink.
Ewii
4.7
Pris Måned
449,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen
Inkl. router og sikkerhedspakke
Ingen binding
Gratis oprettelse
Se Tilbud
EWII kan levere fibernet via Norlys, RAH, Nord Energi, MES, Fibia, EnergiFyn, SEF, TDC Net og EWII.. Dette er et annoncelink.
Bornfiber
4.7
Pris Måned
209,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne
Via Fiber
Spar 150,-/md. I 6 mdr.
Se Tilbud
Min. 6 mdr. fra 1.254,-. Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til normalpris fra 349,-/md. - Dette er et annoncelink.
Hiper fiber
5
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Inkl. Router
Se Tilbud
Min. pris i 6 mdr. fra 1.694 kr. Pris efter 1 md. fra 319 kr./md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
Norlys
4.9
Pris Måned
339,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Sikkerhedspakke
Via kabel
Udvidet Cyberforsikring
Se Tilbud
Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Telia bredbånd
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 2 måneders Max og fra adgang til podcast fra Podimo resten af 2024 - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.
Telenor Maxspeed
4.8
Pris Måned
149,-
Download
1000 Mbit
Upload
92 Mbit
Binding
6 mdr. binding
Oprettelse 0,-
Trådløst 5G internet
5G router inkluderet
Se Tilbud
149 kr. de første 3 måneder - efter 3 mdr. 299 kr/md.- Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv 5G router - Tag med dig i sommerhuset - Dette er et annonce link.
fastspeed-Internet-logo
4.7
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
99 kr/md.. i 6 mdr. derefter normalpris 299 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Bolig-net bredbaand
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.
Jetnet
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
239 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 269 kr/md - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.

 

I denne tekst kan du læse mere om Stofa bredbånd sådan overordnet set, og for at se specifikke informationer om de enkelte internetpakker, bør du kigge nærmere på Stofas hjemmeside.

Stofa tilbyder forskellige pakker, der dækker alt fra det lille til det store behov, og derudover tilbyder de også, at du kan kombinere dit internet- og dit tv-abonnement. Der kan derfor være penge at spare, hvis du samler dine services ét sted sammenlignet med at have internet via én udbyder og tv-abonnement hos en anden.

Du kan få Stofa bredbånd på to måder; enten via kabel-tv-nettet, som bruger det eksisterende kabelnet, der ligger i jorden mange steder i forvejen, eller via fibernet, som ikke nødvendigvis er gravet ned i jorden i forvejen. Om du bor et sted, hvor der er kabel eller fiber, vil formentlig afgøre den hastighed, du kan få. Dog kan specielle kabler give dig op til 1000 Mbit, som også er rigtig hurtigt. Du kan få op til 1000 Mbit ved at opgradere til Stofas Giganet.

 

stofa bredbånd

 

Stofa fiberboks

Når du bestiller Stofa bredbånd, får du det nødvendige udstyr med. Det inkluderer en fiberboks, som er en lille elektronikboks, som forbinder internettet med dine computere, routere etc. Du skal bruge fiberboksen for at få internet i din bolig, og du kan enten vælge at koble dine computere, tablets, smartphones etc. til boksen via et fysisk kabel, eller du kan vælge, at noget af eller alt dit udstyr kommer på trådløst (WiFi).

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du enten sætte dit nye internet op selv, eller du kan få en tekniker fra Stofa til at gøre det for dig. Det er særligt praktisk, hvis du ikke har forstand på det, eller måske har lidt forstand på det, men bare gerne vil have, at det virker med det samme i stedet for at prøve dig frem.

Hvordan du eller teknikeren konkret sætter lige netop dit internet op, kommer an på, om det skal tilsluttes kabel-tv-nettet eller fibernettet, og det kommer også an på, hvor meget og hvilke enheder, der skal sættes til dit nye Stofa bredbånd.

Lige når du har tilsluttet din nye Stofa bredbåndsfiberboks første gang, skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 30 minutter, før boksen er klar til at forbinde til internettet.

 

Bredbåndsfakta vedrørende Stofa bredbånd

Generelt gælder det, at for tv-kabel får du højere downloadhastighed og lavere uploadhastighed, hvorimod det for fiberinternet giver dig det samme i både upload og download.

Fordelene ved at få bredbånd via tv-kablerne er, at du formentlig bor et sted, hvor der i forvejen er nedgravet tv-kabler. En af ulemperne ved at få bredbånd via tv-kablet er, at der typisk er en øvre grænse for, hvor mange Mbit du kan få, og derudover kan der også være en ”flaskehals” i din bolig, da internettet f.eks. kan blive langsomt, hvis der er mange, der surfer på internettet på samme tid eller på anden vis bruger forbindelsen. Med fiberinternet er der ingen flaskehals, og du kan endda få TV og telefoni via den samme forbindelse.

Gældende for begge typer af Stofa bredbånd, så er den oplyste hastighed den du kan regne med ved at bruge kabel i din bolig i stedet for Wifi. Hvis du bestiller Stofa Internet (tv-kabel-forbindelse), så er den medfølgende boks kun til låns, og du skal betale for abonnementet via betalingsservice (koster et lille gebyr).

 

Stofa hastighedstest

Uanset hvilken type og hastighed af internet du har nu, kan du tage Stofas hastighedstest. På den måde kan du se, om Stofa hastighedstesten giver din nuværende hastighed en høj, en medium, eller en lav score. Om du vil skifte til en anden udbyder er helt op til dig, men hvad du kan få i stedet for det, du har, kommer an på, om der i forvejen er gravet fiber eller tv-kabler ned.

Det kan blive dyrt af få internet med fiber i stedet for tv-kablerne, hvis der ikke i forvejen er nedgravet fiber. Om du kan nøjes med en internetforbindelse, som maks. kan blive så hurtig, som tv-kablerne kan klare, eller om du vil betale for at få gravet fiber ind, er helt op til dig. Hvis du bor et sted, hvor der er langt til de nærmeste fiberkabler, kan det være rigtig dyrt, men det kan måske heller ikke lade sig gøre, fordi der ikke er noget fiber i nærheden af dig.

Når du tager Stofa hastighedstesten, anbefales det, at du tester det via et kabel og ikke Wifi, og at du lukker de programmer, som bruger internettet, og det anbefales også, at du (kortvarigt) slår din firewall og dit antivirus fra, da disse ting kan forstyrre testen. Husk at slå begge dele til igen, lige så snart du er færdig med hastighedstesten. Førnævnte fremgangsmetode gælder hvis du bruger en PC. Det er lidt simplere, hvis du bruger din telefon.

 

SuperWifi

En af Stofas internetpakker er Stofa Superwifi (via fiberkabler), som er en rigtig god bredbånds-pakke. Den omfatter nemlig 500 Mbit i upload og 500 Mbit i download. Stofas SafeSurf service er inkluderet i prisen, og du får 2 stk. SuperWifi med i prisen. SuperWifi er den pakke, som Stofa kalder MaxiFiber.

De har forskellige pakker, og du kan f.eks. også få både MidiFiber, som er mindre end MaxiFiber og GigaFiber, som er større end MaxiFiber). Stofa bredbånd i form af Stofa SuperWifi er en pakke, hvor du er rigtig godt dækket ind.

Om du kan få Stofa bredbånd i form af Stofa SuperWifi kommer helt an på din adresse. Du kan nemt tjekke, hvad du kan få ved at søge på din adresse på Stofas hjemmeside.

Leder du efter mobilt bredbånd, prøv et Lebara abonnement.

 

Stofa priser

Oprettelsen er oftest gratis hos Stofa, og du betaler et fast beløb hver måned for den valgte hastighed. Hvad der er inkluderet i de forskellige Stofa bredbåndspakker er lidt forskelligt, og det er typisk sådan, at jo mere du gerne vil have, jo højere er prisen. Du kan se specifikke priser på Stofas hjemmeside.

Ifølge Stofas hjemmeside, varierer prisen også alt efter, hvor i landet du bor, og hvilken hastighed du kan få på den givne adresse. Du bør også tjekke lige netop din adresse for at se, om du kan få en specifik pakke.

 

Spørgsmål og svar

Hvordan kan jeg kontakte Stofa?

Kundeservice og support kan kontaktes på telefon nummer 70114040.

Hvad er deres adresse?

Adresse: Norlys Tietgensvej 4, 8600 Silkeborg CVR 26382645

Hvem er Stofa?

Stofa A/S og Stofa Fiber er en del af Norlys koncernen

 

Andre vigtige og nyttige informationer omkring Stofa Internet

Stofa bredbånd er ret kendt for at have en pålidelig drift, og når/hvis internettet forsvinder, er de hurtige til at fikse forbindelsen.

Stofa er mere end blot en internet- og tv-udbyder, og de tilbyder også andre services. Du kan f.eks. få Stofa WifiGaranti, som vil sige, at du er sikret WiFi i alle dine rum (i huse på op til 250 m2). Det koster lidt mere og er eksempelvis del af deres GigaFiber-pakke. Læs mere om WifiGaranti på Stofas hjemmeside.

Med Stofa bredbånd kan du f.eks. også få en fast IP-adresse. Det kan være særligt nyttigt, hvis du skal have adgang til hjemmesider og lignende, som kræver, at din computer nemt kan ”genkendes”.

stofa bredbånd

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top