Kviknet

Kviknet bredbånd via fiber – TV stik – Telefon stik.

Skift til populær, stabil og billig Internet løsning.

Waoo fiber
5
Pris Måned
195,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Via fiber
Ingen binding
Se Tilbud
195,- første 6 mdr. - herefter 369,- /md - WiFi-router inkluderet - Dette er et annoncelink.
Ewii
4.7
Pris Måned
449,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen
Inkl. router og sikkerhedspakke
Ingen binding
Gratis oprettelse
Se Tilbud
EWII kan levere fibernet via Norlys, RAH, Nord Energi, MES, Fibia, EnergiFyn, SEF, TDC Net og EWII.. Dette er et annoncelink.
Bornfiber
4.7
Pris Måned
209,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne
Via Fiber
Spar 150,-/md. I 6 mdr.
Se Tilbud
Min. 6 mdr. fra 1.254,-. Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til normalpris fra 349,-/md. - Dette er et annoncelink.
Hiper fiber
5
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Inkl. Router
Se Tilbud
Min. pris i 6 mdr. fra 1.694 kr. Pris efter 1 md. fra 319 kr./md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
Norlys
4.9
Pris Måned
339,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Sikkerhedspakke
Via kabel
Udvidet Cyberforsikring
Se Tilbud
Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Telia bredbånd
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 2 måneders Max og fra adgang til podcast fra Podimo resten af 2024 - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.
Telenor Maxspeed
4.6
Pris Måned
149,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 mdr. binding
Oprettelse 0,-
Via kabel tv-stik
En god og stabil forbindelse
Se Tilbud
149 kr. de første 3 måneder - efter 3 mdr. 299 kr/md.- Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv trådløs router - Dette er et annonce link.
fastspeed-Internet-logo
4.7
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
99 kr/md.. i 6 mdr. derefter normalpris 299 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Bolig-net bredbaand
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.
Jetnet
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
239 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 269 kr/md - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Bredbånd skal være billigt og stabilt – overvej Kviknet

Bredbånd er blevet en helt naturlig del af danskerne hverdag. Vi er online stort set hele tiden. Vi handler, læser nyheder, ser film, læser bøger, hører musik, spiller og er flittige brugere af sociale medier.

Derfor forventer vi, at have et hurtigt og stabilt bredbåndsnet, som Kviknet, der kører uden problemer, og så forventer vi lave priser og høj service. Det kan dog være som at navigerer i en jungle at ramme det bedste abonnement på bredbånd.

 

Installation skal være nem med Kviknet

Noget af det mest basale ved dit bredbånd er, at det skal være superlet at installere og let af få til at køre. I en travl hverdag har ingen tid til at bruge tid på support og sætte sig ind i hvordan teknikken er skruet sammen og opsætningen skal være.

Man vil bare sætte stikket i routeren, og så skal der være hul igennem til hurtigt Internet og evt. telefoni og TV. På Facebook læser man ofte om folk med problemer med teknikken, og som ovenikøbet har problemer med opsigelsen af abonnementet. Det er livet for kort til. Det skal bare virke og det skal bare været billigt.

 

Kviknet er et godt alternativ til de etablerede

I 2013 blev virksomheden Kviknet etableret med formålet om at få priserne på Internet til danskerne ned. Hos Kviknet mener de at alle skal have råd til Internet via bredbånd og Fibernet. Hos Kviknet ønsker de at bryde med de store og etablerede selskabers monopol, og tilbyder også kabel-tv stik, TV pakke, telefon-stik, ADSL, fiber og meget andet.

Priser er lette at gennemskue, der er ingen skjulte gebyrer, og det er både private kunder og mindre virksomheder, som de leverer til hos Kviknet. Plus man kan få DSL-forbindelser til hele landet, og Fiber-forbindelser til udvalgte boligforeninger. Kviknet har rigtig mange tilbud og helt sikkert noget til dit behov.

Så spørger du nok: Hvem ejer Kviknet? og hvordan får du kontakt til dem? Kviknet et et selskab, der er 100 procent dansk ejet, har hjemme i Odense, ofte får gode anmeldelser og er lette at komme i kontakt med via deres website, hvor du også kan se deres CVR nummer og telefon nummer.

 

Skal virke til hjemmearbejde

Det bliver mere og mere udbredt at arbejde hjemme. Coronapandamien har sat en ny dagsorden for hvordan vores hverdag er sat sammen, og mange, både ansatte og arbejdsgivere, plus måske især selvstændige, har uden tvivl fået øjnene op for de gode ting ved at arbejde hjemme.

Mange er mere effektive, når de arbejder hjemme, produktivitet stiger i visse brancher, og ikke mindst bliver det lettere, at få privat- og erhvervslivet til at hænge sammen. Det er mange fordele ved at arbejde hjemme.

Men hjemmearbejde kræver, at man har et bredbånd, der har 100 procent stabil drift. Og har en høj hastighed. Kviknet er meget velegnet til hjemmearbejdspladsen. Også når du har mange onlinemøder på teams eller andre platforme, hvor der brug for stor båndbredde. Det er ikke noget værre, end når bredbåndsforbindelsen svigter midt i et vigtigt møde. Det koster både på frustationskontoen og nok også på produktiviteten.

 

Support skal fungere

Det er vigtigt og trygt, at supporten hos udbyderen fungerer optimalt, når du har valgt din løsning til bredbånd. Skulle der være problemer med drift, eller kan du bare ikke få hul igennem, så vil du gerne først tjekke status og evt. et dækningskort, og så få fat til på support og en tekniker.

Og det skal være uden at vente længe. Hos Kviknet hjælper de altid gerne, hvis du skulle løbe ind i problemer med dit netværk, fiber, login eller andet. Du kan altid kontakte Kviknet per telefon eller e-mail, og du møder altid imødekommende og kyndig service.

En række Google anmeldelser, som du kan se online, viser at der er tilfredshed med support os Kviknet og også hos Trustpilot, hvor brugere kan anmeldte alverdens services, ligger Kviknet altid i top.

 

Selvbetjening

I den moderne tidsalder skal det være let at have overblikket over dit abonnement, din regning og hvordan du i givet fald kan lave en opsigelse af dit abonnement. Hos Kviknet har de en fantastisk selvbetjeningsløsning.

Det er ganske enkelt superlet at logge ind online og få det helt store overblik. Du kan sikre dig, at der ikke er ekstra og skjulte gebyrer, uforståelige priser, som du ikke kendte til. Med andre ord, du bliver ikke ubehageligt overrasket, når du er kunde hos Kviknet. Og det er let at betale hos Kviknet.

Du betaler to måneder forud, du kan bruge dit betalingskort online, og du kan i princippet også få tilsendt et girokort, dog koster dette et ekstra gebyr.

 

Få den rigtige løsning

Der er mange ord i spil, når det handler om at finde frem til en løsning for bredbånd, for TV, telefoni eller lignende. Hvilken downloadhastighed og hvilken upload hastighed skal du have.

Har du brug for router, skal det være fibernet eller ADSL, og hvordan gør jeg med hensyn til Wi-Fi? Hos Kviknet får du altså super vejledning. Det handler selvfølgelig også om hvor du bor, så din adresse og et dækningskort hjælper altid til at få strikket en løsning, der passer til dig og dit behov.

 

Stabil løsning

Vælger du Kviknet som udbyder af dit bredbånd, så får du en løsning der er både hurtig, men også stabil. Og det med en stabil løsning, der er noget, som er ekstremt vigtigt for at du bliver glad for dit bredbånd.

Men skal ikke bruge tid på at ærgre sig over at det ikke virker, og man skal ikke bliver afbrudt, imens man er ved at lave noget, der er vigtigt. Stabilitet er nok det vigtigste parametre, når der skal vælges bredbånd.

 

Hastighed er vigtig

Når du bestiller sin bredbåndsløsning skal du selvfølgelig også vide, hvad det er du bestiller. Og du skal gøre dig klart hvad dit behov er. Mange taler om, at de skal have bredbånd 300/50 Mbit.

Det er sort tale for andre, og kan måske skræmme noget fra st bestille. Der er tale om måde at angive hastigheden på og dermed fortælle hvor hurtig dit bredbåd er.

Det første tal angiver download hastigheden, altså hvor hurtigt du kan hente data ned fra nettet til din computer, tablet, telefon eller andet, og det andet tal hvor hurtigt du kan uploade data fra din enhed til det sted, hvor du gerne vil have det hen. Download er også streaming af film, bøger, musik og andet, og er derfor ofte det vigtigste.

 

Tjekke din hastighed

Man kan ofte være i tvivl om, man nu også har den hastighed, som man har bestilt hos sin Internetudbyder. Derfor er det en god ide, at tjekke om dit bredbånd kører med den pågældende hastighed.

Dette kan du selv gøre online, hvor der findes flere steder, hvor du kan lave såkaldte speedtest eller hastighedstest. Det er faktisk ret let. Det er bare at gå ind på de sites, som du kan finde via google, og så få en klar beskrivelse af hvordan din internetforbindelse opfører sig. Både med hensyn til download og upload Du kan lære meget og få et godt overblik.

 

Hvad er fibernet?

Bredbånd er bredt anerkendt som et begreb for hurtig overførelses af data. Derfor dækker bredbånd også betegnelsen fibernet, der er lynhurtige internetforbindelser lavet af lyslederkabler i stedet for de allerede gammeldags kobberkabler.

Med fibernet kan overføres store mængder data på kort tid. Det er en bedre løsning end ADSL, og så er fibernet er ikke afhængig af afstande, som kobberkabler er.

 

Hvad er ADSL?

Endnu et begreb når vi taler bredbånd er ADSL. Her er tale om adgang til bredbånd via telefonkabler, altså kobber. og dermed tilgængeligt via telefon-stik eller kabel TV stik over en router.

Så har du et telefon nummer kan du også få Internetadgang via ADSL. På ADSL er downloadhastigheden typisk hurtig, men upload hastigheden er langsom. Så virksomheder der har brug for at sende og uploade store filer, er ikke godt stilles med ADSL.

ADSL har i mange år været den mest udbredte måde at få bredbånd, men nye løsninger dukker hele tiden op, og ADSL er overhåbet af fibernet.

 

Når du skifter udbyder

Den kan være en stressfaktor at blive fanget mellem to udbydere af bredbånd. Ingen ønsker at stå i en periode, hvor forbindelsen ikke virker, fordi er mellem to udbrydere.

Skifter du til Kviknet skal du ikke bekymre dig. De overtager sagen, og sørger for at alt det tekniske falder på plads, og skiftet kører uden bekymringer. Der bliver tilknyttet en tekniker, hvis der er behov for dette, og denne skal nok få den forbundets til at virke.

Teknikeren vurderer også om du bruger den router, du måske allerede har eller om der er behov for en ny.

 

Hvordan skifter jeg?

Ønsker du at skifte bredbåndsleverandør til Kviknet er det bare at gå online på deres website og udfyld den formular, der findes på sitet. Her er det blot at udfylde med en række informationer, og så trykke bestil.

Du får med det samme tilknyttet en tekniker, og så kører det af sig selv derfra. Du modtager en kvittering på e-mail og siden en beskæftigelse på at alt er er i orden når dette er tilfældet. Det er bare utroligt let.

 

Du kan ikke leve uden bredbånd

Lige meget hvilke løsninger der findes på markedet lige nu, og hvilke tekniske løsninger der kommer i fremtiden, så er det en realitet, at hvis man er en del af det etablerede samfund i Danmark, så kan man ikke leve uden bredbånd. At have et hurtigt Internet bliver hele tiden en mere essentiel del af at være borger i Danmark.

Alt vores kommunikation både med offentlige institutioner, men også med banker og andet foregår online. Det er også der hvor flere og flere handler både dagligvarer og andre produkter.
Og som begrebet Internet of Things breder sig bliver alt vores elektronik koblet op til Internettet, og kommunikere helt uden menneskelig indblanding.

Når dit køleskab selv skal bestille mælk, når din støvsuger selv bestiller ekstra støvsugerposer og når dine lamper bestiller elpærer i en lavere styrke for den de har er for skarp. Så kræver det et velfungerende bredbånd. og det kan være fra Kviknet.

Gaming og virtual reality

Og så har vi ikke engang nævnte behovet for bredbånd i forbindelse med gaming og virtual reality. Dine børn, måske ovenikøbet også dig selv, elsker at game, og de forskellige spil kræver stadig større og større bredbånd. Spillet mister sin magi uden en hurtig Internet forbindelse.

I fremtiden bliver en tur i biografen måske afløst af en virtual reality oplevelse hjemme i stuen. Og oplevelsen bliver bare større og markant bedre med bredbånd, gerne fra Kviknet.

Leder du efter mobilt bredbånd, prøv et Lebara mobil

 

Spørgsmål og svar

Hvem ejer Kviknet?

Det er firmaet Netaccount der er ejer firmaet Kviknet.

Hvilket netværk bruger Kviknet?

Kviknet benytter udbyderen TDC net

Hvad koster Kviknet Internet?

Kviknets Internet forbindelser koster fra 199 kroner om måneden.

Er Kviknet populær på Trustpilot

Ja brugerne har givet dem flotte anmeldelser, læs mere på vores side.

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top