KAZOOM bredbånd

En ny spiller på markedet inden for bredbåndsinternet er det danske selskab KAZOOM. De bruger AURAs infrastruktur, og de kom på markedet i Danmark d. 1. januar 2020. Selskabet er derfor helt nyt på det danske marked, og det blev stablet på benene i 2. halvår af 2019. De havde dermed kun knap et halvt år til at få hele selskabet op at køre, inden de kunne tilbyde deres services til deres kunder og nye, potentielle kunder.

 

Norlys
4.9
Pris Måned
139,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0 kr.
Via fiber- eller kabelnet
Udvidet Cyberforsikring
Se Tilbud
139,- i 3 mdr. derefter 339,- pr. md. - Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Ewii
4.7
Pris Måned
99,-
Download
300 Mbit
Upload
300 Mbit
Binding
Ingen
Fibernet til halv pris
Ingen binding
Gratis oprettelse
Se Tilbud
99,- om måneden i 6 mdr. - EWII kan levere fibernet via Norlys, RAH, Nord Energi, MES, Fibia, EnergiFyn, SEF, TDC Net og EWII.. Dette er et annoncelink.
Bornfiber
4.7
Pris Måned
249,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne
Via Fiber
Se Tilbud
Min. 6 mdr. fra 1.494,-. Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til normalpris fra 349,-/md. Tilbuddet på 1000/1000 Mbit/s gælder til og med d. 31. oktober 2023, og kun for personer der ikke har været kunde de seneste 12 måneder. Til prisen skal lægges prisen for evt. etablering. Dette er et annoncelink.
Hiper fiber
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Inkl. Router
Se Tilbud
199 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 319 kr/md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
Telia bredbånd
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 6 måneders HBO Max eller 3 mdr. Viaplay - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.
Telenor Maxspeed
4.6
Pris Måned
144,50,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
Ingen
Oprettelse 0,-
Via kabel tv-stik
En god og stabil forbindelse
Se Tilbud
Halv pris i 3 mdr. - Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv trådløs router - Dette er et annonce link.
fastspeed-Internet-logo
4.7
Pris Måned
198,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
198 kr. i 3/6 mdr. derefter normalpris 229 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Bolig-net bredbaand
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.
Jetnet
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
30 kr. rabat i 6 mdr. - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Måske er du deres næste kunde? Det kan du blive klogere på, om du gerne vil være ved at læse denne tekst. Vi kommer bl.a. ind på deres anmeldelser på Trustpilot, hvem der ejer KAZOOM, hvordan det foregår vedr. opsigelse og en masse andet.

Først får du lige lidt mere baggrundsinformation om KAZOOM, da det kan være rart at vide, hvad det overordnet er for en slags virksomhed, og hvilke services de tilbyder deres kunder.

KAZOOM bredbånd fås kun i én type, og det er hastigheden 1000/1000 Mbit. KAZOOM går højt op i, at alle deres kunder får den samme pris, så der ikke er nogen, der skal føle sig snydt, fordi de ikke har været heldige at få et tilbud. Derudover vil KAZOOM heller ikke påtvinge deres kunder alt muligt udstyr og tillægsservices. Det du får er derfor simpelt, og du får et lynhurtigt fiberinternet til en lav pris.

 

KAZOOM bredbånd igennem Fiber

 

KAZOOM – en virksomhed med fokus på online selvbetjening

Hos KAZOOM har de skåret ned i omkostningerne til at drive virksomhed, så de i stedet kan koncentrere sig om at give dig en hurtig internetforbindelse til en lav månedlig pris.

KAZOOM bredbånd via fibernettet er KAZOOMS eneste produkt, og det vil sige, at det er et overskueligt produktprogram, og du kan derfor sove trygt, velvidende at de ikke vil forsøge at sælge dig tillægsydelser eller prøve at sælge dig en højere internetforbindelse. Og de tilbyder kun hastigheden 1000/1000 Mbit.

Deres forretningsmodel er bygget op omkring, at deres kunder skal betjene sig selv, og det betyder bl.a., at du selv skal opsige dit gamle internetabonnement, inden du skifter til KAZOOM. Andre bredbåndsudbydere tilbyder at flytte dit abonnement for dig, men det gør KAZOOM altså ikke. Det er dog ikke nogen hindring for at vælge dem, da det er ret nemt at gøre selv.

KAZOOM har en fin vejledning inde på deres hjemmeside, som guider dig igennem de forskellige trin i forbindelse med opsigelse af dit abonnement. Hvis din udbyder er en anden end AURA, kan du have overlap fra den dag dit gamle internet holder op med at virke, til dit nye internet virker. Men hvis du har AURA i forvejen, kan der ikke være overlap. I begge tilfælde skal du opsige dit abonnement hos din udbyder, og du kan selv vælge aktiveringsdatoen for dit KAZOOM bredbånd.

Rigtig gode anmeldelser af KAZOOM bredbånd på Trustpilot

Trustpilot er en rigtig god hjemmeside i forhold til at se, hvad andre nuværende og tidligere kunder har at sige om et firma. KAZOOM skiller sig lidt ud i mængden, da de – sammenlignet med andre bredbåndsudbydere – kun har ét produkt. De fleste virksomheder, som tilbyder bredbåndsforbindelser, har også andre produkter, som f.eks. telefoni og tv-kanaler.

I mange tilfælde er det en fordel at have et begrænset produktprogram, men det kan også have ulemper. I KAZOOMs tilfælde har det dog været det rigtige sats. Hvis man kigger på KAZOOMs anmeldelser på Trustpilot, får de rigtig gode anmeldelser, og i skrivende stund er deres gennemsnitsscore på hele 4,6 ud af 5, hvilket er rigtig flot for et firma, som udbyder bredbånd. Andre firmaer har typisk flere produkter, og det lider deres scorer ofte under, og det afspejler sig i en lavere gennemsnitlig vurdering.

Da firmaet stadig er ret nyt, skal der mindre til for, at gennemsnitscoren ændrer sig. Det kan både gå op og ned, men det ser ikke ud til, at der er grund til, at deres gennemsnitsscore skulle falde. På tidspunktet for produktionen af denne tekst var der hele 80 %, som giver topscore til KAZOOM, og der er 13 %, der giver 4 af 5 stjerner. De resterende 7 % fordeler sig nogenlunde jævnt på 1, 2 og 3 stjerner.

De får generelt mange rosende ord med på vejen, og der er derfor god grund til at bestille KAZOOM bredbånd.

Priser på KAZOOM bredbånd

Der er kun én pris på KAZOOM bredbånd, og den er det samme, uanset hvor du bor etc. Som nævnt tidligere fås deres bredbånd kun i én hastighed, så derfor er det nemt for KAZOOM at sætte en pris. De går ikke op i at lokke nye kunder til med ekstraordinære tilbud på f.eks. Black Friday, for de vil meget hellere have glade og tilfredse kunder – og det gælder både de nye og de eksisterende kunder. Der er ikke noget mere ærgerligt, end at vælge en ny udbyder af f.eks. bredbånd den ene måned blot for at føle sig snydt for nogle rabatter den næste. Det undgår du ved at vælge KAZOOM.

Priserne på KAZOOM kan derfor opsummeres nemt: Der er kun én pris, og den er det samme for alle kunder, hele året og hvert år.

KAZOOM bredbånd kan tilbydes til et par få hundrede kroner om måneden, netop fordi det er et firma, som er udelukkende online. Derved har de sparet penge på lønninger til f.eks. medarbejdere. Hvis du har brug for at komme i kontakt med KAZOOM, kan du f.eks. chatte med deres chatbot KAZOOMA. De har dog ikke sparet supporten helt væk, da du stadig kan sende dem en e-mail. At have kundeservicemedarbejdere der bare sidder og venter ved telefonen, er dermed noget, KAZOOM har sparet væk for at kunne give dig den bedste pris.

Hvem ejer KAZOOM?

KAZOOM er ejet af AURA-koncernen, men selvom KAZOOM hører under et andet firma, har de bevaret deres selvstændig. Det har de bl.a. ved at være placeret på en anden fysisk lokation end moderselskabet.

Dette skaber et uafhængighedsforhold som gør, at datterselskabet kan konkurrere mod moderselskabet på frie vilkår og lige med alle konkurrenter. En direkte konkurrent til AURAs nye fiberbredbåndsudbyder er Waoo, men selvom Waoo nu har fået en søster, så er begge datterselskaber stadig fuldt ud til stede på det danske marked.

Hvordan opsiger man sit KAZOOM bredbåndsabonnement?

Selvom alt foregår online, og KAZOOM har stort fokus på, at deres kunder skal være gode til selvbetjening, så foregår opsigelsen ved at kontakte dem pr. mail. Du skal sende opsigelsen fra den e-mailadresse, som er knyttet til dit KAZOOM bredbåndsabonnement.

Opsætning, fast IP og selvbetjening

KAZOOM bredbånd er billigt, netop fordi kunden selv skal sørge for opsætning. Selvbetjening fra kundens side er en stor og vigtig del af KAZOOMs forretningsmodel, så hvis du ikke har mod på at være overladt en del til dig selv, så er det måske ikke det rette selskab for dig.

Hvis du derimod er god til det tekniske og/eller har mod på selv at sætte dig ind i f.eks. opsætning af internetudstyret, så kan du med fordel vælge KAZOOM bredbånd.

Du skal bruge din egen router, og du skal selv opsætte dit internet. Som udgangspunkt får du en dynamisk IP-adresse, og dermed ikke en fast. Det er dog muligt at lave en ”workaround”. Læs mere om det på KAZOOMs hjemmeside.

Spørgsmål og svar

Hvem ejer KAZOOM

Ejerne er AURA koncernen

Kan jeg kontakte kundeservice?

Ja de kan kontaktes via E-mail på kundeservice@kazoom.dk

Hvilke hastigheder kan jeg vælge?

Der er kun en hastighed og det er 1000/1000 Mbit/s

Hvor lang bindingsperioder er der?

Der er ingen bindingsperiode på denne udbyder.

 

KAZOOM bredbånd igennem Fiber

 

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top