Boxer kan levere bredbånd til dig på mindst én af tre forskellige måder. Boxer bredbånd kan nemlig fås via enten fiber, tv-kabel-stikket eller dit fastnettelefonstik.

Det betyder, at du godt kan få bredbånd på din adresse, da langt de fleste hjem i Danmark nok har mindst et telefonstik og formentlig også et tv-kabelstik. En internetforbindelse via fiberkabler kræver, at der er nedgravet fiber i nærheden af, hvor du bor, så der nemt kan nedgraves kabler fra vejen og ind til din bolig.

4/5

Pris måned

279,-

6 mdr. Binding

Download

1000 Mbit

Upload

100 Mbit

 Forbindelse

Kabel

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1395,-

Første måned for 0 kr. - Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - 1000 Mbit

Giga Fiber

5/5

Pris måned

199,-

6 mdr. Binding

Forsendelse 99,-

Download

1000 Mbit

Upload

1000 Mbit

Forbildelse

Fiber

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1313,-

199 kr. i 6 mdr. - Pris efter 6 mdr. 399,- md. - WifiGaranti

5/5

Pris måned

249,-

6 mdr. Binding

Download

1000 Mbit

Upload

1000 Mbit

Forbindelse

Kabel/Fiber

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1281,-

 Få første 3 mdr. for 198 kr/md. - Tilbud lige nu! Spar 1928 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner  - Få 12 mdr. Norton sikkerhedspakke

4.5/5

Pris måned

199,-

6 mdr. Binding

Download

1000 Mbit

Upload

1000 Mbit

 Forbindelse

Fiber

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1494,-

199,- i første 3 mdr. herefter 299 kr/md - Gratis oprettelse 

5/5

Pris måned

199,-

6 mdr. Binding

Download

300 Mbit

Upload

50 Mbit

 Forbindelse

Kabel

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1194,-

Hurtig og stabil forbindelse - Gratis oprettelse - Trådløs router inkluderet

5/5

Pris måned

249,-

Ingen Binding

Download

1000 Mbit

Upload

100 Mbit

Forbindelse

Kabel

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

249,-

249 kr. første 6 mdr. derefter 269 kr/md. - Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv trådløs router

4/5

Pris måned

299,-

6 mdr. Binding

Download

1000 Mbit

Upload

1000 Mbit

 Forbindelse

Fiber

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1794,-

Gratis oprettelse - tidsbegrænset tilbud

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

Hvis du ikke har fiber i nærheden, skal du dog ikke fortvivle, for du kan som tidligere nævnt stadig få internet via enten dit telefon- eller tv-stik. Hvad der er gældende for lige netop dér, hvor du bor, kan du nemt tjekke ved at slå din adresse op på Boxers hjemmeside.

boxer bredbånd

Hvad er dine muligheder for at få Boxer bredbånd?

Du kan nemt tjekke, hvad du kan få af Boxer bredbånd på din adresse. Det gør du ved at vælge menupunktet i toppen (på Boxers hjemmeside), hvor der står Bredbånd. Derefter vælger du menupunktet ”Tjek din hastighed”.

Da de enkelte muligheder afhænger af, hvor du bor, bør du derfor starte med at tjekke dette på Boxers hjemmeside. Den eller de bedste løsninger for Boxer bredbånd på netop din adresse kommer frem, og du kan derefter tage stilling til, hvad du helst vil have. Der kan være andre muligheder, og det kan også være, at tekniske forhold gør, at du ikke kan bestille bredbånd online, og du skal i stedet kontakte deres kundeservice.

Nærmere detaljer om de tre forskellige muligheder for at få Boxer bredbånd

Som nævnt ovenfor kan du få Boxer bredbånd på hele tre forskellige måder. I dette afsnit kan du læse mere om de enkelte typer af bredbånd:

  • Boxer bredbånd via telefonstikket er rimelig billigt, og det giver dig op til 100 Mbit.
  • Hvis du i stedet gerne vil have bredbånd via kabel-tv-stikket, kan du vælge denne løsning, og det er også en relativt billig løsning, og den giver dig op til 1000 Mbit.
  • Sidst men ikke mindst kan du også få Boxer bredbånd via fiber, og det giver dig også helt op til 1000 Mbit, men modsat en internetforbindelse via tv-kabelstikket, er der ikke nogen begrænsning på samtidig brug af båndvidden. Du kan derfor sagtens streame film og serier samtidig med, at der spilles onlinespil på en computer og surfes på internettet på en tredje.

Der er penge at spare ved at vælge internet via telefonstikket, men du får til gengæld en begrænset hastighed. Denne løsning er dog ideel til dig, hvis dit behov for at downloade og streame diverse indhold er begrænset. Der er fordele og ulemper ved alle tre løsninger, men hvad du foretrækker er dels op til dig, og så kommer det an på, hvad du har mulighed for at få. Hvis der f.eks. kun er mulighed for at få Boxer bredbånd via telefonstikket, så giver valget sig selv.

Boxer Play

Hvis du f.eks. er vild med at streame film og serier, så kan det være, at du skal benytte dig af chancen for at få både tv og internet fra Boxer. Boxer Play er nemlig Boxers løsning for tv-kanaler og streaming, og du kan få tv-kanalerne via antenne og kabel eller blot kabel.

Kanalerne bliver streamet via din bredbåndsforbindelse, hvad enten det så er via telefonstikket, kabel-tv-stikket eller fiber. Uanset hvilken løsning du vælger, kræver det blot, at du har en høj nok download-hastighed. Dog går selv Boxer bredbåndsforbindelser via telefonstik helt op til 100 Mbit, og hvis du kommer bare nogenlunde op i nærheden af maks., burde det være mere end rigeligt.

Boxer Play er Boxers tv-løsning, og du kan som sagt vælge at få Boxer Play, uanset hvordan du har Boxer bredbåndsinternet, og du kan selv sammensætte dine TV-pakker. Du har også mulighed for at tilvælge diverse streaming-tjenester. Det kan f.eks. være Viaplay og TV2 Play.

Det er nemt at få Boxers tv-kanaler og streaming-tjenester via dit bredbånd, men hvis du derimod gerne vil være sikker på at kunne se Boxer TV via antenne, så kræver det, at du har DVB-T2-udstyr. Hvis dit fjernsyn er nyere end fra 2012, så er det formentlig egnet og med indbygget DVB-T2-tuner.

Boxer Play giver dig altså stor mulighed for at udnytte din bredbåndsforbindelse fuldt ud, da du dermed nemt kan få både tv og internet via den samme udbyder.

TV pakker

Internettet kan mange ting, og du kan også se tv-kanaler via internettet. Du kan dog stadig se tv via antenne, men der er fordele ved at vælge bredbånds-tv, da antennesignaler kan være ustabile.

Boxer tilbyder dig forskellige TV pakker, og de varierer i pris. Hvis du vælger den billigste løsning, kan du frit vælge op til 8 forskellige kanaler. Denne pakke er dog én, hvor du betaler for hver kanal, du vælger, og da de varierer i pris, kan der være penge at spare, hvis du vælger deres BoxerFlex8-pakke.

Den næst billigste løsning giver dig også op til 8 kanaler, men her kan du frit vælge kanaler, og prisen forbliver den samme, selvom du vælger dyre kanaler.

Den sidste mulighed er Boxer Max, og godt nok er det den dyreste mulighed, men til gengæld får du alle de tilgængelige kanaler til en fast pris.

Vær opmærksom på, at du altid kan modtage DR’s kanaler (samt diverse udenlandske gratiskanaler) uden at købe en tv-pakke, så længe du har det rette udstyr.

Leder du efter mobilt bredbånd, prøv et Lebara abonnement.

Mit Boxer

Lige så snart du køber Boxer bredbånd og eventuelt Boxer Play, kan du lave et login til Mit Boxer, så du nemt kan få et overblik over dit abonnement. På din profil kan du få adgang til ”Mine Sider”, som er specifikt indhold, som gælder for netop dig.

På ”Mine Sider” kan du f.eks. se dine fakturaer, og du kan også se status på dit abonnement samt vælge betalingsform og evt. skifte tv-kanaler og streaming-tjenester. Der er dermed fordele ved, at du laver dig et login til ”Mit Boxer” (Boxer kalder det blot for ”Mine Sider”), da du selv kan styre dit abonnement langt hen ad vejen, i stedet for at skulle kontakte Boxer for f.eks. at købe nyt eller ekstra Boxer-udstyr og Boxer-kort.

Hvis du vil opsige dit abonnement hos Boxer, er du dog nødt til at tage kontakt til Boxer, da de vil have din opsigelse enten pr. telefon eller skriftligt enten elektronisk eller pr. fysisk brev.

Spørgsmål og svar

Hvem er Boxer?

Boxer ejes af SE koncernen

Hvilket net bruger Boxer

De benytter netværket fra TDC

Hvad er telefon nummeret på Boxer?

Kundeservice kan kontaktes på tlf. 70332033

Hvad koster Boxer?

Prisen starter ved 249 kroner om måneden

Hvor lang tid er jeg bundet til aftalen?

Der er 6 måneders opsigelse på bredbånd

Overvejende positive anmeldelser af Boxer

I skrivende stund har godt og vel 10.000 personer anmeldt Boxer. Samlet set får Boxer en gennemsnitlig vurdering på 4,0 stjerner ud af 5, hvilket er højt, da telefon-, tv- og internetudbydere typisk får en hårdere vurdering end andre firmaer.

Generelt får Boxer altså gode anmeldelser, og hele 50 % har givet Boxer topscore. 20 % giver Boxer en høj score på 4 af 5, og kun omkring 21 % giver en score, der er lavere end middel.

Det er svært at finde et lignende firma, som får højere gennemsnitlig vurdering, så derfor kan du godt regne med, at der er god grund til at være tilfreds med Boxer bredbånd. Det skal i øvrigt tilføjes, at da Boxer tilbyder andre services, gælder vurderingerne for både deres telefoni, deres bredbånd og deres tv-kanaler og streaming.

boxer bredbånd

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

 

Scroll to Top