Lebara Mobil

Lebara mobil – Billigt Mobilt bredbånd og mobilabonnement

Få billigt bredbånd og mobilabonnement med Lebara mobil. Besøg Billigstbredbaand.dk og sammenlign de bedste tilbud.

 

Mobilabonnementer fra 19 kr.

6 mdr. gratis
lebara
5
Pris Måned
19,-
Data
5 GB
Tale
4 timer
Data i EU
1 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0,-
Ingen binding
Danmarks billigste
Bestil Her
Danmarks Billigste Valg • 1 GB EU data inkluderet. • 1 time tale roaming i EU • virker i 60 lande • Køb af ekstra EU data 10 kr. per GB - Dette er et annonce link.
lebara
5
Pris Måned
49,-
Data
20 GB
Tale
20 timer
Data i EU
2 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0,-
Populært valg
Data og timer inkluderet
Bestil Her
2 GB EU data inkluderet. • 2 time tale roaming i EU • virker i 60 lande • Køb af ekstra EU data 10 kr. per GB - Dette er et annonce link.
lebara
5
Pris Måned
59,-
Data
30 GB
Tale
30 timer
Data i EU
3 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0,-
Ring til 60+ land
Let at flytte dit nummer
Bestil Her
3 GB EU data inkluderet. • 5 timer tale roaming i EU • virker i 60 lande • Køb af ekstra EU data 10 kr. per GB - Dette er et annonce link.
lebara
5
Pris Måned
69,-
Data
60 GB
Tale
60 timer
Data i EU
4 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0,-
Fremragende kundeservice
Fri SMS/MMS i Danmark
Bestil Her
4 GB EU data inkluderet. • 5 timer tale roaming i EU • virker i 60 lande • Køb af ekstra EU data 10 kr. per GB. - Dette er et annonce link.
lebara
5
Pris Måned
99,-
Data
100 GB
Tale
100 timer
Data i EU
5 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0 kr.
100 GB data
Roaming i EU inkluderet
Bestil Her
5 GB EU data inkluderet. • 5 timer tale roaming i EU • virker i 60 lande • Køb af ekstra EU data 10 kr. per GB. - Dette er et annonce link.
lebara
5
Pris Måned
119,-
Data
200 GB
Tale
200 timer
Data i EU
6 GB
Netværk
Telia/Telenor
Gratis oprettelse
200 GB data
Roaming i EU inkluderet
Bestil Her
6 GB EU data inkluderet. • 5 timer tale roaming i EU • virker i 60 lande • Køb af ekstra EU data 10 kr. per GB. - Dette er et annonce link.
lebara
5
Pris Måned
179,-
Data
500 GB
Tale
Fri tale
Data i EU
16 GB
Netværk
Telia/Telenor
Gratis oprettelse
500 GB data
Fri SMS/MMS i Danmark
Bestil Her
16 GB EU data inkluderet. • Fri tale roaming i EU • virker i 60 lande • Køb af ekstra EU data 10 kr. per GB. - Dette er et annonce link.

 

Mobilt bredbånd priser

lebara
20 GB
5
Pris Måned
49,-
Download
17 - 954 Mbit
Upload
5 - 92 Mbit
Tilslutning
4G
Ingen binding
Problemfri opsætning
Uden EU Roaming
Se Tilbud
20 GB data - Deler netværk med Telenor og Telia - Dette er et annoncelink.
lebara
60 GB
5
Pris Måned
79,-
Download
17 - 954 Mbit
Upload
5 - 92 Mbit
Tilslutning
4G
Ingen binding
Uden EU Roaming
Gratis oprettelse
Se Tilbud
60 GB data - Deler netværk med Telenor og Telia - Dette er et annoncelink.
lebara
100 GB
5
Pris Måned
99,-
Download
17 - 954 Mbit
Upload
5 - 92 Mbit
Tilslutning
4G
Ingen binding
Uden EU Roaming
Gratis oprettelse
Se Tilbud
100 GB data - Deler netværk med Telenor og Telia - Dette er et annoncelink.
lebara
140 GB
5
Pris Måned
159,-
Download
17 - 954 Mbit
Upload
5 - 92 Mbit
Tilslutning
4G
Ubegrænset internetdeling
Uden EU Roaming
Ingen binding
Se Tilbud
140 GB data - Deler netværk med Telenor og Telia - Dette er et annoncelink.

 

Læsetid: 10 min.Opdateret: 29. september 2024

Lebara mobilt bredbånd og mobilabonnementer

Gode mobil- og internetpakker til billige priser. Fremragende kundeservice. God netværksdækning. Favorable priser og vilkår for opkald til udlandet. Sådan kan man opsummere de mange gode grunde til vælge Lebara.

I det følgende kan du blandt andet læse mere om: Lebara mobil tilbud og abonnementer, og hvad de tilbyder indenfor mobilt bredbånd, fx 100 GB pakker, telefoni og roaming indenfor og udenfor EU, og et landsdækkende netværk.

Er du på farten med telefoni og mobilt bredbånd? Værdsætter du hurtig eksekvering på service og abonnement? I så fald er Lebara helt sikkert et selskab, du bør se nærmere på.

Lebara tilbyder en bred vifte af mobilt bredbånd og mobilabonnementer, der er skræddersyet til at imødekomme forskellige behov hos brugerne. Lebara’s mobilabonnementer er kendt for deres fleksibilitet og konkurrencedygtige priser, hvilket gør dem til et attraktivt valg for mange. Med fokus på at levere værdi og pålidelig service, tilbyder Lebara forskellige abonnementsmuligheder, der passer til både lav- og højforbrugere. Dette inkluderer alt fra små dataabonnementer til ubegrænsede data, så brugerne kan vælge det abonnement, der bedst matcher deres internet- og talebehov.

Lebara’s mobilt bredbånd er en ideel løsning for dem, der har brug for internetadgang på farten. Med hurtige og stabile forbindelser sikrer Lebara, at brugerne kan surfe, streame og downloade uden afbrydelser. Mobilt bredbånd fra Lebara er nemt at sætte op og bruge, hvilket gør det til et praktisk valg for både hjemmet og rejsen. Derudover tilbyder Lebara ofte attraktive kampagner og rabatter, hvilket gør deres tjenester endnu mere økonomisk fordelagtige.

Lebara’s fokus på brugervenlighed og kundetilfredshed er tydeligt i deres enkle abonnementsmodeller og gennemsigtige prisstrukturer. Uanset om du har brug for et mobilabonnement til daglig brug eller mobilt bredbånd til at holde dig online overalt, leverer Lebara pålidelig og prisvenlig service. Dette gør dem til en stærk konkurrent på markedet for mobiltelefoni og internet, med et særligt fokus på at imødekomme kundernes skiftende behov og ønsker.

 

Hvad indeholder et mobilabonnement fra Lebara?

Hos Lebara Mobil er der to overordnede produktkategorier: Mobilabonnenter og abonnementer på mobilt bredbånd. I dette afsnit kan du læse om, hvad du får med et mobilabonnement – og hvad der adskiller de større og mindre pakker.

Lebara abonnementer er gennemgående meget billige. Omkostningerne selvfølgelig påvirkes af, hvad dit forbrug er, og hvor mange gigabyte (GB) data du bruger, og hvor mange timers taletid, du har brug for, men Lebara har en abonnementspakke til alle typer af mobilkunder.

Lebara abonnenter falder i seks forskellige størrelser og prisklasser. For hvert abonnement fremgår det, hvor megen taletid og data, du får for prisen. I skrivende stund begynder det ved henholdsvis to timer og to GB i det billigste abonnement. Derfra stiger det, som priserne matcher de ekstra timer og GB, som pakkerne indeholder. SMS er inkluderet i alle pakker.

Den næststørste pakke, der giver 100 GB data, er for eksempel fremhævet af Lebara selv som deres bedste tilbud, og dele af den figurerer i et velkomsttilbud til nye kunder – hvis du selv er ny, så er det værd at se nærmere på.

Lebara abonnementer er alle sammen løbende månedsabonnementer. Det vil sige, at dit abonnement bliver fornyet automatisk hver måned, indtil du vælger at opsige det. Valget af abonnement er meget overskueligt, og det er nemt at se, hvad de indeholder.

Du kan vælge mellem disse mobilabonnementer:

  • 4 timers tale – 5 GB data – 1 GB EU data + 1 timer tale i EU – 19 kr.
  • 20 timers tale – 20 GB data – 2 GB EU data + 5 timer tale i EU – 49 kr.
  • 30 timers tale – 30 GB data – 3 GB EU data + 5 timer tale i EU  – 59 kr.
  • 60 timers tale – 60 GB data – 4 GB EU data + 5 timer tale i EU – 69 kr.
  • 100 timers tale – 100 GB data – 5 GB EU data + 5 timer tale i EU – 99 kr.
  • 200 timers tale – 200 GB data – 6 GB EU data + 5 timer tale i EU – 119 kr.
  • Fri tale – 500 GB data – 16 GB EU data + Fri tale i EU – 179 kr.

Se Lebara mobilabonnementer

 

Hvad indeholder et mobilt bredbånd abonnement fra Lebara?

Et mobilt bredbånd abonnement fra Lebara indeholder en række funktioner og fordele, der gør det nemt og bekvemt at være online, uanset hvor du befinder dig. Med et abonnement fra Lebara får du adgang til hurtigt og pålideligt internet, hvilket er ideelt til både streaming, surfing og arbejde. Abonnementerne er designet til at være fleksible, så du kan vælge den mængde data, der passer bedst til dine behov.

Lebara tilbyder forskellige datapakker, så du kan vælge alt fra mindre mængder data til let brug, til store mængder data, der kan dække behovet for streaming af film og serier. Dette gør det muligt for dig at finde et abonnement, der matcher dit forbrug og budget. En af de store fordele ved Lebara’s mobile bredbånd er, at det er nemt at opsætte og bruge. Du skal blot sætte SIM-kortet i din enhed, og du er klar til at gå online.

Lebara’s mobile bredbånd abonnementer er også kendt for deres konkurrencedygtige priser og gode dækning, hvilket sikrer, at du får mest muligt for pengene. Desuden tilbyder Lebara ofte kampagner og rabatter, hvilket gør deres tjenester endnu mere attraktive. Med deres gennemsigtige prisstruktur er der ingen skjulte gebyrer, og du kan nemt administrere dit abonnement online. Uanset om du har brug for internet til hjemmet, på arbejdet eller på farten, er Lebara’s mobile bredbånd en pålidelig og overkommelig løsning.

 

Lebara abonnementer er desuden velegnede til udenlandskommunikation

Det fremgår desuden i abonnementerne, hvor mange GB data, du som kunde kan bruge i EU. Ligesom det indenrigs dataforbrug er det indpasset i de seks prisklasser. Taletiden i EU er stort set den samme i alle abonnementerne. Men det allerbilligste abonnement har et noget mindre antal timer til telefoni i EU. For alle pakkerne gælder det, at der er en mindre afgift for hver ekstra GB data i EU, der bliver brugt. Altså udover den datamængde, som abonnementet allerede muliggør.

Særligt for Lebara mobil er de mange ekstra lande, der er nævnt i forbindelse med mobilabonnementerne. 60 lande i hele verden i alt. Inklusive EU-landene. Det gælder for alle abonnementerne. Hvis du vil læse mere om international tale og data med Lebara, kan du med fordel kigge videre her på siden.

Lebara Mobil

 

Hvordan vælger du det billigste mobile bredbånd?

Mobilt bredbånd, såkaldt trådløst internet, er den anden store servicetype, som Lebara mobil tilbyder. Ligesom det er tilfældet med mobilabonnementerne, er der bredbåndsabonnementer, der passer til både store og små datamængder. Du kan med andre ord få et abonnement, der passer godt til netop dit internetforbrug.

Abonnementspakkerne til det mobile bredbånd giver fra 10 til 500 GB, og der er fire størrelser og prisklasser. Der er fordele ved både de billigere og de lidt dyrere abonnementer. I et større abonnement er prisen for den enkelte gigabyte typisk mindre. Men hvis dit forbrug ikke er særlig stort, få du alligevel mere for pengene med et tilsvarende mindre abonnement.

For at kunne vælge det rigtige abonnement på mobilt bredbånd bør du kende dit internetforbrug så godt som muligt. For eksempel: Hvis du ved, at dit forbrug er på otte til ni GB om måneden – så vil du ikke opnå noget ved at købe et stort abonnement til over 100 GB. Heller ikke selvom der så at sige er flere GB per krone i stort abonnement. I så fald betaler du jo for noget, du ikke bruger.

Hvis du til gengæld har et stort internetforbrug, og du har brug for, at din internetadgang er mobil – så er der potentielt meget at opnå med et stort abonnement.

 

Hvad siger kunderne? Mange har fremragende erfaringer med Lebara

Det er altid en god ide at danne sig et indtryk af, hvad andre kunder og brugeres erfaringer er. Det er en fornuftig og rationel forbrugeradfærd, som virksomhederne også selv er meget bevidste om.

Det siger nærmest sig selv, at det er umuligt at afdække alle erfaringer med et produkt. Og det gælder især for hverdagsservices som bredbånd og telefoni. Det giver sjældent anledning til en anmeldelse, når det bare går sådan som vi forventer, hverken værre eller bedre.

Men takket være internettet er det nemmere end nogensinde for dig som forbruger at få indblik i den bredere kundetilfredshed.

Lebara mobil samlede vurdering på Trustpilot er 4,7/5 i skrivende stund, hvor over 4900 personer har givet deres mening til kende. Alene i Danmark. Over 54 % af anmeldelserne har givet bedømmelsen: Fremragende. De øvrige vurderinger fordeler sig nedefter fra god til middel og dårlig. 4,4 er en score, som ligger helt oppe i det allerøverste lag blandt Danmarks førende mobil-selskaber.

Mange af de gode anmeldelser fremhæver særligt positive oplevelser med kundeservice og den personlige betjening, hvor der hurtigt blev taget hånd om deres problemer, eller fundet svar på deres spørgsmål. Det er ikke sjældent, at anmelderne har husket navnet på den medarbejder, de blev betjent af.

 

Stærkt og landsdækkende netværkssamarbejde

Lebara bruger Telenor og Telias kombinerede netværk i Danmark, der dækker så godt som hele landet. 99 % af alle danskere kan blive betjent via det store og brede netværk.

Lebara mobil er det, der på engelsk kaldes en ”mobile virtual network operator”, eller en MVNO. En MVNO er et mobil-selskab, der ikke selv ejer det netværk, som internetforbindelserne og telekommunikationen kører på. I stedet fokuserer de som virksomhed på at yde god abonnementsservice og kundebetjening til deres brugere.

I den nærmeste fremtid rulles 5G-netværket ud over det ganske land. Og inden for få år vil det formentlig være lige så bredt dækkende som de eksisterende netværk, vi kender i dag. 5G kan allerede opleves i Danmarks største byer. Den udvikling er Telia og Telenor helt med i.

Hvis du vil vide mere om netværksdækningen der, hvor du bor – eller i Danmark generelt – kan du få et rigtig godt overblik ved at se et nationalt dækningskort. Energistyrelsen og alle de store netværksudbydere har et dækningskort. De bliver jævnligt bliver opdateret, så du kan altid zoome ind og se, hvor stærk dækningen er i netop dit område.

 

lebara mobilt bredbånd

 

Hvad kan du opnå med Lebara i udlandet?

Lebara er et internationalt selskab, der har kunder både i – og udenfor Europa. Og det danske marked har været centralt for dem lige fra den tidligste periode. Ligesom muligheden for at ringe til udlandet.

Det internationale perspektiv, Lebara tilbyder kunderne, er også synligt på hjemmesiden. På oversigten over de forskellige mobilabonnementer er priserne for tale og data i EU tydeligt fremhævede. Det samme er listen med de godt 60 lande, der er inkluderede i abonnementerne.

Siden mobiltelefonien og den digitale kommunikation tog fart, har det været forbundet med betragtelige ekstraomkostninger for kunderne at bruge de forskellige services i andre lande end hjemlandet. Sådan er det også i dag. Brug af data udenfor EU er i særdeleshed dyrt. Det betragtes af mange som noget, man kun gør i sjældne tilfælde: I nød – eller som en enkelt og særlig ting, man gør på ferien. En slags telefonisk postkort.

De fleste har prøvet at køre over en landegrænse og få en sms fra et nyt telekommunikationsselskab. Det er det, der kaldes ”roaming”. Altså ikke sms’en, men det, at telefonen bruger et nyt netværk, når den kommer udenfor det oprindelige netværks rækkevidde.

Faktisk kan der godt være tale om roaming mellem netværk indenfor den samme landegrænse. I Danmark opdager vi det bare næsten aldrig, fordi de fleste danskere bruger et netværk, der dækker hele landet.

 

Roaming i udlandet

Uanset hvilket mobilselskab, du bruger, vil det næsten med sikkerhed være sådan, at priserne for roaming i EU er særskilt fremhævede. Det er fordi, medlemslandene i EU, sammen med Norge, Lichtenstein og Island, er blevet enige om at regulere priser og afgifter på roaming. Derfor fremhæver de fleste mobilselskaber typisk EU i deres forskellige abonnementer eller tilbud.

Det gør Lebara også. Men det, som de særligt slår sig op på, er de ekstra mange lande, der er inkluderede i abonnementspakkerne. Det gælder blandt andet mange af de største lande i verden. For eksempel Kina, Indien, USA, Pakistan, Brasilien og Japan. Det er også værd at nævne Thailand, som er en populær rejsedestination for mange danskere.

I Lebara mobil abonnementer fremgår det tydeligt, hvor mange GB data – og hvor mange timers tale i EU, der er inkluderet. Det er naturligvis mindre end for kommunikationen indenfor Danmarks grænser. Det går fra en GB i den mindste pakke og til seks i den største. Taletiden er mellem en og fem timer. Overskrider man værdien, er der en mindre ekstraafgift per GB.

På selskabets hjemmeside kan man også se, hvad den digitale kommunikation til de forskellige lande vil koste uden et abonnement.

 

Værd at vide om dit Lebara SIM-kort

SIM-kortet er en hjørnesten i al moderne telekommunikation. Det er SIM-kortet, der så at sige gør din telefon til din egen – hvad abonnementet angår.

Det ligger også i navnet, selvom det er lidt teknisk: SIM er en engelsk forkortelse, der bruges for ”subscriber identity module” eller ”subscriber identification module”. Altså direkte oversat: Abonnentens identifikationsmodul.

Som kunde hos Lebara kan du naturligvis også få et Lebara SIM-kort.  Det er for tiden en del af velkomstpakken til de nye kunder.

Det er nemt at komme i gang og bruge dit SIM kort, både hvis du vil beholde dit gamle telefonnummer, og hvis du ikke har et i forvejen, som du vil bruge. Når du opretter dig som kunde på Lebaras hjemmeside, tilkendegiver du bare hvad du foretrækker.

Når du har modtaget dit nye SIM-kort, kan du begynde på opsætningen – og gøre brug af de mange funktioner, som det muliggør. For eksempel MMS, internet og telefonsvarer.

Opsætningen til MMS (multimedia messaging service) og internet er meget enkel på Lebara mobil hjemmeside: Når du begynder med konfigureringen, skal du vælge den opsætningsvej, der passer til din konkrete telefon. Android-telefoner og iPhones har hver deres indgang på hjemmesiden. Og de fleste andre telefon-fabrikater deler en tredje vej til konfigureringen.

Hvis du for eksempel har en iPhone, som du vil have konfigureret til internet og MMS, skal du bare indtaste dit nummer. Så vil du blive tilsendt en sms med et link til en App, som du kan bruge til formålet. Det samme gør sig gældende, hvis du bruger en Android-telefon. Uanset hvilken telefon du har, forudsætter selve den videre opsætning selvfølgelig, at der er adgang til WIFI.

 

Videoguides til opsætning på hjemmesiden

Lebara har desuden lettilgængelige videoguides, der viser, hvordan du nemt foretager opsætningen og tilpasningen i din telefons egne indstillinger.

En af de ekstra services, som mobiltelefonien har til fælles med fastnettelefonien er telefonsvareren. Selv i dag, hvor det er nemt at gøre telefonen helt lydløs – eller sende en sms, hvis man ikke kunne tage opkaldet – er det en praktisk funktion, som mange værdsætter.

Lebara SIM-kort har en i udgangspunktet aktiveret telefonsvarer. Det kan du læse om på Lebaras hjemmeside, under den sektion, der handler om kontoadministrationen. Der er et afsnit, der specifikt behandler telefonsvarere. Der er de relevante opkaldsnumre og en vejledning til, hvordan du aflytter din telefonsvarer – og hvordan du indtaler en velkomst hilsen.

 

lebara mobilabonnementer

 

Spørgsmål og svar?

Hvilket netværk bruger Lebara Mobil?

Netværket der benyttes er Telia/Telenor

Hvilke abonnementer tilbydes der?

Der kan bestilles Mobilabonnementer og Mobilt Bredbånd.

Er Lebara billigt?

Ja deres abonnementer ligger helt klart i den billigste ende, men med høj kvalitet.

 

Relaterede udbydere:

Oister

 

Vidste du det om Lebara Mobil?

Lebara mobile er et internationalt mobil-selskab, som danskerne i høj grad har taget til sig. Men det er ikke alle, der kender særlig meget til baggrunden og historien omkring selskabet.

Firmaet blev grundlagt i 2001, og navnet er sammensat af begyndelsesbogstaverne i navnene på de tre grundlæggere af firmaet.

Lebara har været på det europæiske marked siden starten i 2000’erne, og Danmark har været med helt fra den tidlige periode. Udover Danmark er de også til stede som telekommunikationsudbyder i lande som Storbritannien, Holland og Tyskland.

 

SAMMENLIGN MOBILT BREDBÅND

Scroll to Top