Bolignet bredbånd  

Bolignet bredbånd  

Det er en stor fordel for dig som kunde, at du finder et bredt udvalg af bredbåndsudbydere på det danske marked. Du har så godt som 100% valgfrihed, når det kommer til at vælge selskab, der skal levere internetforbindelse hjem til dig eller på din mobil.  

Din bopæl har indflydelse på, hvilke bredbåndsteknologier du kan benytte dig af. For at få fibernet kræver det, at der er lagt kabler med fiber i dit boligområde. Foruden de hurtige fiberforbindelser kan du også få internet derhjemme via tv- eller telefonstikket.  

BOLIG·NET A/S er en dansk internetudbyder, der har været på markedet i mere end 20 år. Herunder kan du læse mere om selskabet, dets priser, og hvordan du kan blive kunde hos det. 

 

Bolig-net bredbaand
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.

 

Læsetid: 6 min.Opdateret: 29. september 2024

Hvem ejer Bolig Net?

Bolignet bredbånd er én af de mest specialiserede internetudbydere herhjemme. Den selvejende virksomhed blev grundlagt i år 2001, og siden begyndelsen har selskabet konstant forbedret deres produkter. Grunden til den fortsatte vækst skal findes i selskabets evne til at omsætte ny og avanceret teknologi til funktionelle og brugervenlige løsninger. Du kan forvente dedikeret og kompetent kundeservice samt konkurrencedygtige priser, når du vælger Bolig Net.    

Både i 2010 og 2011 blev internetudbyderen kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen. Gazelleprisen gives til virksomheder i Danmark, der har ekspanderet og vækstet kraftigt og på et niveau, der skiller sig ud fra andre i branchen.  

 

Hvem kan blive kunde hos Bolignet bredbånd?

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle forbrugere af internet i Danmark, der kan blive medlem af selskabet, når det kommer til trådløst internet i hjemmet. Det særlige ved Bolignet Internet er, at det kun er visse beboere i bestemte boligforeninger, der kan melde sig til som kunder.  

Langt hovedparten af alle bredbåndsudbydere i Danmark tilbyder produkter til privatpersoner og uden forpligtelse til at være medlem af bestemte foreninger. Sådan er det ikke med Bolignet bredbånd. Selskabet har lavet aftaler med flere boligforeninger i Danmark, og det er grunden til, at det kun er beboere i disse ejendomme, der kan få udbyderens bredbåndsløsninger.  

Det er denne forretningsmodel, der gør det muligt for den prisvindende internetudbyder at være specialiseret. BOLIG·NET A/S kan forbedre forholdene og internetforbindelsen i de områder, hvor selskabet har samarbejdsaftaler med beboerejendomme. Det er muligt for selskabet at optimere internetforbindelsen, så kunderne får den absolut hurtigste bredbåndsløsning.  

 

Særligt om Bolignet mobiltelefoni

Det er ikke kun derhjemme, at vi har brug for at surfe, kommunikere og streame. De fleste af os bruger vores mobiler og tablets på samme niveau eller i større omfang end Pc’en. Vil du have en hurtig internetforbindelse til dine mobile enheder, kan produktmulighederne fra Bolignet være værd at overveje.  

Du kan vælge mellem forskellige abonnementsløsninger, så du får dén pakke, som modsvarer dine behov i forhold til Mbit/s. Der vil være sammenhæng mellem hurtighed, antal Mbit/s og pris. Des hurtigere dit mobilinternet skal være, des flere Mbit/s har du brug for, og des højere vil prisen på dit abonnement være.  

Alle mobilabonnementer hos den danske bredbåndsudbyder er baseret på 4G netværk. Dette netværk er det bedste på markedet, og det er udrullet i alle landsdele. Dermed bliver du ikke begrænset i at surfe eller streame, uanset om du er derhjemme, på farten eller på ferie.     

 

Produktmuligheder og abonnementsløsninger

Forretningsmodellen med at samarbejde med udvalgte boligforeninger herhjemme afspejles på hjemmesiden, når du vælger undersiden med ”Internet”. Hos mange internetudbydere vil du kunne se en liste over de bredbåndsteknologier og abonnementsløsninger, som selskaberne tilbyder. Sådan er det ikke med Bolignet bredbånd.  

Her er der én produktmulighed, og det er samarbejdsaftalen, som selskabet har indgået med de forskellige boligforeninger om at give trådløst internet til beboerne. 

 

Hjemmeside og navigation

Hjemmesiden hos Bolignet er brugervenlig, overskuelig og informerende. Du kan tilgå forskellige undersider, som alle er listet i den øverste bjælke på forsiden. Det er ikke kun hjælp til opsætning og adgang til din personlige kundeprofil, du kan benytte dig af via hjemmesiden.  

Du kan også læse mere om bredbåndsudbyderens visioner og holdning til CO2. Du kan finde saglige og vedkommende beskrivelser af forretningsmodellen, internethastighed, aftalevilkår, driftsstatus og abonnementer til private.  

 

Priser hos Bolignet

På hjemmesiden kan du få et godt overblik over priser og abonnementsmuligheder. Når du klikker på ”fibernet”, ledes du frem til den side, hvor internetprodukterne til private befinder sig. Her kan du få oplyst de aktuelle priser og samtidig se, hvor mange Mbit/s du får. Dette er en centralt tal for dig at holde øje med, når du bestiller internet til din PC og dine mobile enheder.  

Priserne hos udbyderen er konkurrencedygtige og gennemskuelige. Du får oplysninger om alle betingelser og vilkår, når du klikker dig ind på de forskellige internetpakker.  

Alle priser er abonnentsordninger. Det vil sige, at dén Internet pris du ser på hjemmesiden, er dén, du skal betale hver måned for at få hurtigt og stabilt internet til din PC, mobil eller tablet.  

På trods af den høje specialisering hos BOLIG·NET A/S, befinder alle abonnementspriser sig på et niveau, der enten matcher konkurrenternes eller ligger under dem. 

 

Kundeservice

Har du spørgsmål til abonnementer, eller oplever du problemer med dit udstyr, kan du kontakte supporten hos BOLIG·NET. Kundeservicen er åben alle hverdage, hvor du kan få personlig hjælp fra en af de ansatte. Via hjemmesiden kan du benytte dig af en kontaktformular, hvor din henvendelse vil besvares indenfor kort tid. Det er også muligt at bestille et opkald, så du slipper for at sidde i kø og vente på en ledig medarbejder.  

 

Dette fortæller kunderne hos Trustpilot om Bolignet bredbånd

Står du overfor at skifte internetudbyder, kan det blive en stor hjælp for din beslutningsproces at gøre brug af kundevurderinger og anmeldelser af forskellige selskaber. Du kan med fordel gøre brug af Trustpilot, når du vil have viden om, hvordan forhenværende og eksisterende kunder hos en virksomhed anmelder produkter og kundeservice.  

Selvom du kan få meget information om en internetudbyder ved at læse på hjemmesiden og orientere dig mod bredbåndsprodukter, kan andre forbrugere give dig et mere retvisende indtryk af den pågældende virksomhed.  

Hos Trustpilot modtager Bolig Net en vurdering på 4/5 stjerner af over 1200 kunder. Det er særligt den personlige og passionerede kundeservice, der får de eksisterende kunder til at rose selskabet og give det mange stjerner.  

Flere kunder nævner routernes minimale rækkevidde som et minus, der får deres bedømmelse til at befinde sig på omkring 3 stjerner.  

 

Sådan får du Bolignet fiberboks

Gør du eller din familie hyppigt brug af internettet, er det værd at vælge fibernet. Denne bredbåndsteknologi er bedre end den traditionelle løsning via kabel til tv eller telefonstikket. Fibernet kan være det rette valg for dig, der arbejder hjemmefra, og som har brug for, at alle onlinemøder kan afholdes uden afbrydelser. Derudover anbefales fibernet til husstande, hvor 2 eller flere enheder bruges til gaming, surfing eller streaming på samme tid.  

Fiber fra Bolignet giver en mere jævn, sikker og stabil internetforbindelse, og løsningen er mindre sårbar overfor afbrydelser.  

Du kan følge denne lille guide, når du vil være kunde hos udbyderen og få lynhurtigt internet. 

Oprettelse af login  

For at få fibernet, skal du oprette dig som kunde hos Bolignet. Dette kan du gøre på under 10 minutter via udbyderens hjemmeside. Når du er ny kunde, skal du oprette dig med oplysninger om navn og adresse. 

Hjælp til at finde den rette produktløsning  

På hjemmesiden kan du gøre brug af en adresse test, hvor du kan indtaste din adresse og se en liste over de internetmuligheder, du har. Adresse testen er et hjælpsomt redskab for dig, der er gratis og uforpligtende for enhver at gøre brug af.  

Valg af abonnement 

Når du kender til de muligheder, du har for at få Bolignet bredbånd på din bopæl eller Mobiltelefoni, er du klar til at vælge abonnement. Her skal du være opmærksom på Mbit/s. At vælge den rette mængde Mbit/s har betydning både for din økonomi og for din anvendelsesglæde af internettet. For få megabyte er lig med en langsom hastighed, og for mange megabyte betyder, at du kommer til at betale for mere, end du bruger af internet hver måned.  

Om du har en fast eller statisk IP-adresse, har indflydelse på, hvordan du kobler dine enheder op til routeren, og hvordan dit internet fungerer. Med en statisk IP-adresse skal din router ikke udveksle oplysninger med centralen hos Bolignet.  

Med en fast IP-adresse er du sikker på, at du altid har adgang til dine systemer. I tilfælde af at du vælger en statisk IP-adresse, vil du få en særlig IP tildelt af din internetudbyder.  

 

Relaterede udbydere:

Waoo  –  Ewii  –  Bornfiber  –  Hiper  –  Norlys  –  Telenor  –  Fastspeed  –  Jetnet

 

SE ALLE INTERNET UDBYDERE

Scroll to Top