Hastighedstest

Prøv hastighedstest på Billigstbredbaand.dk og se hvor hurtigt dit Internet er. Klik på Start og få svar på hastighedstesten

 

 

Læsetid: 5 min.Opdateret: 18. juli 2024

Top 3 tilbud

Jetnet
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
500 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
239 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 269 kr/md - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Hiper fiber
5
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Inkl. Router
Se Tilbud
Min. pris i 6 mdr. fra 1.694 kr. Pris efter 1 md. fra 319 kr./md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
Norlys
4.9
Pris Måned
339,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Via fiber & kabel
Udvidet Cyberforsikring
Oprettelse 299,-
Se Tilbud
Forsendelse 99 kr. - Kabelnet 100 Mbit upload, fibernet 1000 Mbit upload - Sikkerhedspakke - WifiGaranti inkl. wifi-installation - Udvidet Cyberforsikring - Dette er et annonce link.

 

Sådan bruger du vores hastighedstest

Prøv hurtig Hastighedstest af din Internethastighed med test på Billigstbredbaand.dk – Tag testen og se Download og upload hastighed.

Tjek internet hastighed – Trin-for-trin vejledning

Hvis du vil teste din internetforbindelses hastighed, er vores hastighedstestværktøj et pålideligt og let anvendeligt værktøj. Følg denne vejledning for at få præcise resultater.

Forberedelse.

Før du starter testen, skal du sørge for, at ingen andre enheder bruger din internetforbindelse, da det kan påvirke resultatet. Luk også alle programmer og faner, der bruger internettet på din enhed.

Start testen

Gå til hastighedstest på vores hjemmeside og klik på “Start” knappen for at begynde. Værktøjet måler din download- og uploadhastighed samt ping-tid og jitter.

Forstå resultaterne

Når testen er færdig, vil du se resultaterne for din download- og uploadhastighed, ping-tiden og jitter:

  • Downloadhastighed: Viser hvor hurtigt data kan hentes fra internettet til din enhed. Måles i Mbps (megabit per sekund). En høj downloadhastighed betyder, at du kan streame videoer og downloade filer hurtigt.
  • Uploadhastighed: Viser hvor hurtigt data kan sendes fra din enhed til internettet. Måles også i Mbps. En høj uploadhastighed er vigtig for aktiviteter som videokonferencer og upload af store filer.
  • Ping-tid: Viser forsinkelsen i din forbindelse, målt i millisekunder (ms). En lav ping-tid er vigtig for online gaming og videoopkald, da den indikerer hurtige responstider.
  • Jitter: Måler variationen i ping-tiden, også i millisekunder. Lav jitter er vigtig for en stabil og pålidelig internetforbindelse, især ved streaming og online gaming.

Sammenlign resultaterne med de hastigheder, din internetudbyder lover. Hvis hastighederne er markant lavere, kan der være et problem med din forbindelse, og det kan være en god idé at kontakte din udbyder for support.

Gentag test

For at få det mest nøjagtige billede af din forbindelses ydeevne, anbefales det at gentage testen flere gange på forskellige tidspunkter af dagen. Dette hjælper med at identificere eventuelle variationer i din internethastighed.

Brug vores hastighedstest regelmæssigt for at sikre, at du får den hastighed, du betaler for, og for at opdage potentielle problemer med din internetforbindelse. Så test internet hastighed med jævne mellemrum for at sikre du altid har det hurtigste Internet.

 

Speedtest med Openspeedtest hastighedstest

 

Den bedste hastighedstest – Kør speedtest på Billigstbredbaand.dk

Hvis du leder efter den mest præcise og hurtigste hastighedstest i Danmark, er hastighedstesten fra Billigstbredbaand.dk den rette løsning. Denne hastighedstesten er kendt for sin nøjagtighed og brugervenlighed, hvilket gør den til det foretrukne valg for mange danske internetbrugere.

Hastighedstesten fra Billigstbredbaand.dk er designet til hurtigt at måle din internetforbindelses ydeevne. Den giver dig detaljerede resultater, der viser både download- og uploadhastigheder samt ping-tid og jitter. Dette gør det muligt for dig at få et klart billede af din internetforbindelses kvalitet og stabilitet.

Det, der adskiller denne hastighedstest fra andre, er dens evne til at levere konsistente og nøjagtige resultater. Den avancerede teknologi, som testen bruger, sikrer, at du får en præcis måling af din internethastighed hver gang du tester. Dette er især vigtigt for dem, der ønsker at optimere deres internetforbindelse til aktiviteter som streaming, gaming og videokonferencer.

Desuden er hastighedstesten fra Billigstbredbaand.dk kendt for sin hastighed. Testen udføres lynhurtigt, hvilket betyder, at du ikke behøver at vente længe på at få dine resultater. Denne effektivitet kombineret med præcision gør den til en af de bedste hastighedstest på markedet.

Ved at bruge denne hastighedstest regelmæssigt kan du sikre dig, at du får den internethastighed, du betaler for, og identificere eventuelle problemer med din forbindelse i tide. Dette gør hastighedstesten fra Billigstbredbaand.dk til et uundværligt værktøj for enhver internetbruger i Danmark.

 

Tjek download og upload hastighed

Det er let og enkelt at teste sin download hastighed på nettet, ved at gå ind på en speedtest og klikke på start, så udregnes hurtigt både din download hastighed og upload hastighed.

Kør eventuelt hastighedstesten flere gange, og gerne fra flere forskellige steder, dette er for at kunne danne dig et billede af og hastighedstjekket er korrekt.

For at opnå den bedste bredbånd hastighed er det vigtigt at din computer er tilsluttet med internetkabel direkte til din router.

Ryd eventuelt også cookies og hav kun den browser åben som du laver speedtest på.

Dermed bliver din bredbånd test så nøjagtig som mulig, og du vil kunne se hvor hurtig din bredbåndforbindelse er.

Køb Internet i toppen af vores side og sammenlign Internet priser i Danmark.

 

Hastighedstest WIFI

Når du vil lave en speedtest på dit WIFI netværk, så må din PC ikke være forbundet til din router med netværkskabel.

Luk alle app’s og websteder du har åbent og kør her efter testen af Internet hastigheden på din WIFI forbindelse.

 

Hastighedstest via kabel

Speedtest når du er koblet på Internettet med dig Netværkskabel, med et netværkskabel direkte til din router opnår du den hurtigste forbindelse.

Her skal der slukkes for WIFI og alle vinduer skal lukkes ned så der kan køres den reneste hastighedstest.

 

Hastighedstest mobilt bredbånd

Med en speedtest på mobilt bredbånd skal der hverken være forbindelse med netværkskabel eller være forbindelse til et WIFI netværk.

Her skal du kun være opkoblet på den på den udbyder af mobilt bredbånd du er tilmeldt.

Her er en test også bedst med alle applikationer lukket ned inden testen køres.

 

Hvor hurtigt et resultat kan jeg forvente at se i hastighedstesten?

Når der kigges på download hastigheden, så er de fleste forbindelser på 100 Mbit – 1000 Mbit når det gælder et tjek af hastigheder på kabel bredbånd og fibernet.

Når der tales om hastighedstests på mobilt bredbånd så ligger det det på max omkring 300 Mbits på 4 G i en hastighedstest.

5G hastigheder vil kunne måles op til 1000 Mbit/s, så en heftig forbedring med det nye 5G net.

 

Hvad er en hastighedstest?

En hastighedstest er et værktøj, der giver dig mulighed for at måle ydeevnen af din internetforbindelse. Ved at køre en hastighedstest kan du få vigtige data om din internethastighed, herunder download- og uploadhastigheder, ping-tid og jitter. Downloadhastigheden viser, hvor hurtigt data kan modtages fra internettet til din enhed, mens upload hastigheden viser, hvor hurtigt data kan sendes fra din enhed til internettet. Ping-tiden måler forsinkelsen i din internetforbindelse, hvilket er særligt relevant for online gaming og videostreaming, hvor hurtige responstider er afgørende. Jitter, derimod, måler variationen i forsinkelsen, hvilket kan påvirke kvaliteten af streaming og opkald.

At køre en hastighedstest kan hjælpe dig med at sikre, at du får den hastighed, du betaler for hos din internetudbyder. Hvis resultaterne konsekvent er lavere end forventet, kan det være nødvendigt at kontakte din udbyder for at få løst eventuelle problemer. Hastighedstests bruges også ofte til at identificere de bedste tidspunkter for internetbrug, da netværkstrafik kan variere i løbet af dagen. Ved at forstå din internethastighed kan du bedre planlægge og optimere din internetbrug til streaming, gaming og andre online aktiviteter. Regelmæssig brug af en hastighedstest kan derfor være en effektiv måde at overvåge og forbedre din internetoplevelse på. Test hastighed på Billigstbredbaand.dk

 

Spørgsmål og svar om hastighedstest

Hvad er en hastighedstest?

Det er et program der måler din download hastighed og din upload hastighed. Eventuelt også din ping.

Hvilke speedtest er de mest kendte?

Nogle af de mest kendte speedtest er: Ookla Speedtest, Fast.com, Speedtest.net, Speedtest Yousee

Hvor hurtig en forbindelse kræver det at streame film.

Skal du streame film fra tjenester som Netflix, HBO og Viaplay, så alt efter hvilken kvalitet du vil streame i så kræves der fra 2 Mbit (lav kvalitet) op til 25 Mbits (høj kvalitet)

Hvorfor er min bærbare langsom med en 1000 Mbit forbindelse?

Hvis du går på via WIFI forbindelse kan det skyldes at dit trådløse netværkskort enten ikke kan køre 1000 Mbit eller det ikke er indstillet korrekt

 

SE ALLE BREDBÅND PRISER

 

Scroll to Top