Oister mobilt bredbånd

Oister mobilt bredbånd

Hvis du gerne vil have mere fleksibilitet i dit hjemmenetværk, skal du overveje at vælge Oister mobilt bredbånd. Her får du alt det, du kender fra traditionelle hjemmenetværk i form af bredbånd eller fibernet, hvor forskellen dog er, at du ikke behøver at være fysisk forbundet til nogle kabler.

Derfor er Oister mobilt bredbånd en fleksibel løsning, da du altid har mulighed for at tage dit bredbånd med i tasken, så du kan bruge det i sommerhuset, eller når du er på farten i det daglige.

I dag er Oister mobilt bredbånd lige så stabilt som normalt bredbånd og fibernet, og der er derfor mange gode grunde til at skifte til mobilt bredbånd, hvis du gerne vil have en mere fleksibel løsning, som kan bruges overalt i landet.

Oister mobilt bredbånd dækker 98 % af Danmark med 4G netværk, og du kan få en downloadhastighed på op til 954 Mbit/s og en uploadhastighed på op til 92 Mbit/s.

oister
1000 GB
5
Pris Måned
199,-
Download
17 - 954 Mbit
Upload
5 - 92 Mbit
Tilslutning
4G
Gratis Oprettelse
Virker i hele Danmark
Nem selvbetjening
Se Tilbud
Mobilt Bredbånd - Mindstepris 199,-. Dette er et annoncelink.

 

Læsetid: 4 min.Opdateret: 29. september 2024

Mobilt bredbånd uden binding

Du kan få Oister mobilt bredbånd uden binding, så du altid har den nødvendige fleksibilitet til at skifte abonnement, hvis det bliver nødvendigt. Du kan købe flere forskellige pakker med mobilt bredbånd, så du kan vælge lige netop den mængde data, der passer til dit forbrug.

Den mindste pakke kan du få for bare 49 kroner om måneden, hvilket er en rigtig billig løsning for dig, der har brug for internet på farten, men som ikke nødvendigvis bruger så meget data.

Du finder også lidt dyrere pakker, som du kan vælge, hvis du har brug for mere internet om måneden. Faktisk kan du få helt op til 1000 GB data med et Oister mobilt bredbånd, hvilket er mere end rigeligt til streaming og meget andet.

Ved at vælge Oister mobilt bredbånd med 1000 GB data får du således stort set fri internet, da der skal rigtig meget til at bruge 1000 GB data. Du kan få Oister mobilt bredbånd med 1000 GB til lige omkring 200 kr. om måneden, hvilket også er en rigtig skarp pris sammenlignet med traditionelle fibernet- eller bredbåndsabonnementer.

 

oister mobilt bredbånd

 

Oister mobilt bredbånd – bedst til prisen

Oister Mobilt Bredbånd tilbyder en overlegen kombination af pris, fleksibilitet og kvalitet, hvilket gør det til det optimale valg for dem, der ønsker pålidelig internetforbindelse uden at tømme pengepungen. “Bedst til prisen” er ikke blot et slagord; det er et løfte om at levere værdi uden at gå på kompromis med ydeevnen. Med Oister Mobilt Bredbånd får du en internetløsning, der er skræddersyet til det moderne, mobile liv.

Det mest bemærkelsesværdige ved Oister Mobilt Bredbånd er den fuldstændige mangel på binding. Denne tilgang tilbyder en sjælden grad af frihed, hvor du nemt kan skifte mellem forskellige abonnementer for at matche dit skiftende dataforbrug. Denne fleksibilitet er ideel for den moderne forbruger, der kræver tilpasningsdygtighed uden ekstra omkostninger.

Skulle dit dataforbrug overstige den inkluderede mængde, introducerer Oister en brugervenlig løsning for at undgå merbetaling. I stedet vil hastigheden blive nedsat til 128 Kbit/s for resten af måneden, hvilket sikrer, at du stadig har adgang til internettet uden yderligere omkostninger. Dette garanterer, at du aldrig oplever overraskelser på din regning, selv i de måneder, hvor dit dataforbrug er højere end forventet.

Oister Mobilt Bredbånd står som en markedsleder ved at kombinere økonomisk fordelagtige priser med en service, der ikke begrænser brugernes frihed. Denne tilgang gør Oister til det perfekte valg for alle, der søger et mobilt bredbånd, der er både omkostningseffektivt og tilpasset nutidens behov.

 

Opsætning

Det gode ved Oister mobilt bredbånd er, at det hele er nemt at opsætte. Når du køber Oister mobilt bredbånd fungerer det nemlig på samme måde, som du kender det fra din mobiltelefon.

Det vil sige, at du vil modtage et simkort, når du har bestil dit internet. Dette simkort skal du bare sætte i din tablet eller i din computer, hvorefter din enhed straks vil have mobilt bredbånd præcis på samme måde, som du kender det fra din mobiltelefon, hvor du kan komme på nettet overalt i Danmark, så snart simkortet er aktiveret.

Derfor er opsætningen af Oister mobilt bredbånd minimal, og det er noget, som alle kan klare i løbet af ganske få minutter, så snart simkortet dumper indad brevsprækken. Der er ingen ledninger eller andre komplicerede installationer forbundet med opsætning af Oister mobilt bredbånd, og det har derfor aldrig været nemmere og hurtigere at komme online.

 

Router

Hvis du gerne vil benytte Oister mobilt bredbånd til at lave en trådløs forbindelse i dit hjem, som flere enheder kan forbindes til, kan du også vælge at købe en router til mobilt netværk.

En router til Oister mobilt bredbånd fungerer på samme måde, som den router du kender fra normalt bredbånd eller fibernet, hvor du har mulighed for at sende Wi-Fi signaler ud i hele boligen til fordel for hele familien.

Forskellen er dog, at en router til Oister mobilt bredbånd fungerer via et simkort, hvilket betyder, at routeren ikke skal forbindes fysisk til andet end en strømkilde, så du kan have routeren med overalt.

 

Relaterede udbydere:

Lebara

 

Oister Trustpilot

OiSTER skinner på Trustpilot med imponerende omkring 24.000 anmeldelser, som afspejler kundernes tillid og tilfredshed. Med en solid TrustScore på 3.9/5 stjerner, står det klart, at OiSTER lever op til sit løfte om at levere kvalitetsmæssigt mobilt bredbånd til sine kunder. Denne score på 3,9 viser, at brugerne anerkender den høje service, pålidelighed og værdi for pengene, som OiSTER tilbyder.

Disse anmeldelser på Trustpilot understreger OiSTERs engagement i kundetilfredshed og kvalitet. Kunden tilbagemeldingerne reflekterer, hvordan OiSTER kontinuerligt stræber efter at forbedre og tilpasse sine tjenester for at imødekomme de skiftende behov hos den moderne forbruger. For dem, der søger et mobilt bredbånd, der kombinerer prisvenlighed med høj ydeevne, bekræfter disse Trustpilot anmeldelser, at OiSTER er et betroet valg.

 

SAMMENLIGN MOBILT BREDBÅND

 

Scroll to Top